dimarts, de març 04, 2008

Taller de Cuina amb el David Lienas

HI HA NOVETATS!

Ja tenim reservades les places pel Taller de Cuina amb el David Lienas a l’Espai del Consum Bon Preu: serà el divendres 28 de març de les 18:30h a les 20h.


En principi, he reservat lloc per tots els que heu anat dient que us interessava venir: Cristina, Mar, Gemma, Iris, Enric, Eva (de Terrassa), Pebbles, Ester, Sara Maria, Bea, Glòria Moreno, Gemma, Maria (del Caprabo), Mercè (de Barcelona), Anna (amiga de la Mercè), Glòria E, Anna de la Vila, Sandra (amiga de l'Anna), Txell i Kike.

Si algú de la llista no pot venir, estaria bé que ho comuniqués aviat per si de cas hi ha algú més interessat i pot ocupar la seva plaça...
A veure si repetim l’èxit de la classe amb la Mireia Carbó del dijous passat, que ens ho vam passar genial!

Per si algú no coneix en David Lienas, us poso la foto de la portada del seu últim llibre:


L’adreça de l’Espai del Consum Bon Preu és C/ Sicília 370-376 Barcelona
Tel. 902160925
e-mail espaidelconsum@bonpreu.cat

24 comentaris:

EL CULLEROT FESTUC ha dit...

Gemma,moltes gràcies x tota l'organització!!!...Ets una crack!!!...Jo confirmo la meva assistencia!!!!..Ja en tinc ganes dp del de la Mireia!!!!...
Petunets,
Eva (terrassa)

enric ha dit...

Confirmo: Jo també hi vindré, i faig meves les paraules de l'activíssima comentarista Eva (de Terrassa): Gràcies per tota l'organització! Ets una crack!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Gemma,
et donem massa feina. Jo també ho confirmo. Fins el 28.

Anònim ha dit...

Hola, Gemma

Una vegada més, moltes gràcies per la gestió.

Jo també confirmo la meva assistència a la classe de cuina del David Lienas del dia 28.

Ja ens veurem !

Glòria Moreno

Pebbles ha dit...

Hola Gemma,
Ets ENCANTADORA, moltes gràcies per totes les gestions que estas fent.
Confirmo la meva assistència el divendres 28.
:-)

Gemma ha dit...

Molt bé, molt bé, això ja rutlla! No dubtava pas de la vostra assitència! Després de l'èxit amb la Mireia, estava segura que tots repetiríem ;)
I no porta tanta feina.. com diu la Mar, només vaig posar veu de "gosset-abandonat-ell-mai-no-ho-faria" i vaig demanar: puc reservar lloc per 16 persones? Je je... es van quedar ben parats!

Ro ha dit...

Com sempre... quina enveja i esperaré a la crònica. A veure si el meu petit creix o el seu pare canvia d'horari i m'ho puc combinar i venir. Quines propostes més temptadores!

Anònim ha dit...

Ei, noies i noi,no tinc cap llibre d'en David Lienas i voldria portar-ne algun per a que el signés. Algun suggeriment, si us plau.
Gemma, tu que ja hi vas anar amb la Mar, creus que ens el signarà?.

Glòria

Anònim ha dit...

Quina enveja! Jo com la Ro. A més, aquí a Tarragona no fan gaire cosa, per no dir res. Així que també espero la crònica i més receptes espectaculars, com les de sempre!
Elena

Anònim ha dit...

No el conec al David Lienas.
Com son les seves receptes? Em recomaneu algun llibre seu? a veure si cau per St.Jordi...
gemma(vic)

Ester ha dit...

Hola!
De moment compteu amb mi també
Ester

La cuina vermella ha dit...

Ei, familia! Que hi ha lloc per la parella vermella? si és que si, en reservem dues places!!!
I si no hi ha places estarem amb vosaltres des de la distància.
Mil però que mil petons! Gemma ets un sol!

CESC ha dit...

Hola Gemma. Gràcies pel teu comentari al meu bloc. Potser més endavant m'atreviré a fer (i publicar) alguna recepta del llibre del xocolate aquell. Ara com ara: im-pos-si-ble. Vaig de cap amb la preparació i correcció dels exàmens dels alumnes i la posterior posada de notes. Buuuf!! Ja veig que us ho vau passar pipa al curset de cuina i ja no atureu. En feu molta (sana) enveja. Com sempre, les teues receptes i les teues fotos són de matrícula d'honor. Salutacions per a tu i a tota la gent que visita el teu bloc.

Anònim ha dit...

Uala!! però com ho feu això d'anar aquests cursets?? no ho entenc aquí aqui no fan res d'aquestes coses!! jo també puc venir?? Home!! estic a una hora per l'autopista!! ;(( que s'ha de pagar?? és molt car?? es que jo estic d'estalvi total aquest any!!

Rècords!!

ANNA DE LA VILA

Gemma ha dit...

Ro, t'hauràs de buscar cangur, no pot ser que et perdis totes les trobades... tampoc véns al sopar de demà, oi?

Glòria, avui he enviat un mail al Bon Preu demanant si el David es quedarà una estona al final per fer-se unes fotos amb nosaltres... L'altra vegada hi vaig anar amb la Cristina i ens va semblar un noi molt simpàtic i ben predisposat, estic quasi segura que ens signarà els llibres amb molt de gust :)

Elena de Tarragona, a Sabadell tampoc fan mai res :( Però almenys tinc l'avantatge que Barcelona em cau bastant a prop... Tot i així, trobo que aquestes classes també les podrien fer a altres pobles, oi?

Gemma de Vic, no et puc recomanar cap llibre en concret, no els he vist tots... Potser algú altre pot recomanar-nos més bé... De totes maneres, a mi l'últim em fa bastanta bona pinta :)

Ester, apuntada estàs!

Tx+Ik, avui he demanat un ampliació de places, quan em contestin us ho dic, estaria molt bé que poguessiu venir, m'agradaria molt!

Francesc, tots anem molt liats amb la feina, però per fer una recepta de xocolata sempre es troba temps :) Vas trobar els llibres de la Mireia Carbó a l'FNAC?

Anna de la Vila, estaria molt bé que poguessis venir! Avui mateix he demanat més places pel curs, si em diuen que sí, t'apunto!

La cuina vermella ha dit...

Gemma! Creuarem els dits!!! Gràcies. Guapa!

Sara Maria ha dit...

M'hi apunto si estic a temps! Gràcies

Gemma ha dit...

cuina vermella, m'acabend econtestar que admeten 4 persones més! Per ordre de demanda sou vosaltres 2 i l'Anna de la Vila amb la seva amiga! Ara mateix ho poso al blog per fer-ho saber a tots!

Sara Maria, per aquest mes ja no hi ets a temps... Quan vas escriure el comentari vaig demanar una plaça més (a part de les 4 que ja havia demanat) però només m'han deixat 4 més... Però a l'abril seguirem amb els cursos i llavors t'apunto de seguida!

Anna ha dit...

Gemma, em sap molt de greu però al final no podré anar al curs, així que espero que algú podrà aprofitar la meva plaça. La propera no fallaré!!!

Gemma ha dit...

Cap problema, Anna, ara mateix li envio un mail a la Sara Maria per si vol venir!
Ja ens veurem a la propera ;)

Gemma ha dit...

Anna, la Sara Maria ha confirmat que vindrà, aprofitarem la teva plaça, vale?

Anna ha dit...

Ok, fes el canvi. Gràcies per tot!

Anònim ha dit...

Hola,
Sóc l'altre Glòria :-)! (Glòria E.)
Gràcies per inscriure'm al curs del Bonpreu. Ens veiem allà.

La cuina vermella ha dit...

Ei, Gemma! nosaltres també confirmem les places que ens has guardat. besets.