divendres, de febrer 29, 2008

Classe amb la Mireia Carbó. La crònica.

Ahir vam anar a l’esperada classe de la Mireia Carbó i va ser un ÈXIT ROTUND!


Per tal de mantenir l’anonimat de la gent, no penso posar qui és qui, només dic que vam ser l’Anna, la Cristina, l’Elisabet, l’Enric, l’Ester, l’Eva de Terrassa, l’Eva de Barcelona, la Glòria, l’Iris, la Mar i jo mateixa. Deixo a la imaginació de cadascú relacionar cada nom amb cada cara... Només una pregunta, qui sap situar l’Enric entre tota la colla? ;)

A l’hora acordada, ens vam trobar tots a la porta del Caprabo i va ser un moment genial: per fi vam poder posar cara a cada nom de persona i a cada títol de bloc!

Ja a dins, em vaig colar un moment al “camerino” de la Mireia per tal d’agrair-li les gestions que ha fet per nosaltres. La vaig trobar una noia fantàstica, senzilla, accessible i molt sorpresa de tenir un grup de fans-blocaires com nosaltres. Em va encantar conèixer-la personalment, després d’haver-la seguit tant al programa “la bona vida” de City TV.

Fent tard, vam començar la classe. En total, érem unes 70 persones i em va saber greu no poder seure al costat de la colla per tal d’anar comentant les receptes de la Mireia :( El proper cop, li hem de demanar que ens faci una classe particular per a nosaltres sols!

Les receptes, senzilles i resultones, típiques de la Mireia:

Crema de verdures i bacallà amb cor tendre (que cursi, oi? ;))


Pannacotta (que no Pannetone ;)) amb salsa de maduixes



Bunyols de vent (ja he reservat plaça pels bunyols de crema de l’any que ve ;))


Com sempre, tot ben explicat i acompanyat d’anècdotes i comentaris graciosos que fan molt amenes les seves classes. Em vaig sentir transportada 4 anys enrere, quan veia el seu programa de cuina per la tele, però ara en directe, i sentint el mateix tipus de consells i trucs culinaris que tant ens agraden de la Mireia.

Al final de la classe es va produir un altre moment molt esperat: ens vam quedar sols amb la Mireia i va haver-hi dedicatòria de llibres, sessió fotogràfica i xerrada pels descosits. Des d’aquí agraeixo el temps extra que ens va dedicar la Mireia, que tota l’estona es va mostrar molt simpàtica, atenta i encantada de tenir el grup de fans papallonejant al seu voltant! Finalment, ja molt tard, vam acabar i ens vam acomiadar fins a la propera ocasió, perquè.... TOTS REPETIREM SEGUR!!!!


49 comentaris:

Sara ha dit...

Oooo.... que bé, quina foto més xula!

Espero sortir-hi a la propera....

No sabeu la rábia que em va fer, jo que no em poso malalta, i just aquesta setmana...

Petons!

Sara ha dit...

Oooo.... que bé, quina foto més xula!

Espero sortir-hi a la propera....

No sabeu la rábia que em va fer, jo que no em poso malalta, i just aquesta setmana...

Petons!

Mar Calpena ha dit...

Miracle! No surto amb papada!

Jo també m'ho vaig passar molt bé. Espero penjar la meva crònica aviat, però em va encantar la quedada...

Kara ha dit...

Atenció a la meva pose abraçant els tres llibres de la Mireia: "mi tesooorooooooo...." ;)

M'ho vaig passar molt i molt bé!!!

Elisabet

Marta ha dit...

Quina passada de classe i quina enveja doneu. Espere com boja la recepta del bunyols.

Besets

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per l'organització, la crònica i el reportatge fotogràfic. Va estar molt bé. Jo ja tinc ganes de tornar-hi i crec que no sóc l'única. Quan tornis a fer llista, avisa, si us plau.

La classe del BON PREU, quin dia és?. Hi ha places?.

Fins aviat

Glòria

EL CULLEROT FESTUC ha dit...

Holaaaaaa!!!...Aqui la que no té blog però està al"quite" de tot...jajaja!!!!...M'ho vaig passar teta ahir a la classe...i un plaer coneixer a tothom...lastima que no vam poder parlar massa...Un altre dia serà...ara que hem vist que no hi ha ningú raro, eh Cristina?...;)
Aquest cap de setmana toca fer els deures de la Mireia!!!!...Ja us explicaré que tal m'ha sortit!!!
Petunets,
Eva (terrassa)

Gemma ha dit...

Quina rapidesa amb els comentaris!
Porto tot el dia eufòrica, treballant sense parar però molt espitosa... serà perquè ahir vam anar a la classe de la Mireia? ;)

Sara, et vas perdre una gran trobada, però no pateixis que ja veus que tots ens hem quedat amb les ganes de repetir! I la foto... no t'atraveixes a posar noms? ;)

Mar, estic esperant amb ganes la teva crònica, ja saps que sempre que et llegeixo em peto de riure! I crec que a la foto has quedat molt i molt bé, eh?

Elisabet, t'has descobert a la foto! Ara tothom ja sap qui ets ;) Genial la imatge de mi tesooorooo! No vegis el meu pànic ahir quan marxàvem i em pensava que havia perdut un dels llibres signats... però no, estava a sobre el marbre, per les fotos... Quin susto! :)

Marta, la classe va ser una passada... i la recepta dels bunyols, la tinc a l'índex de receptes ;)

Glòria, això ho repetirem segur. La Mireia ja va dir que cap problema per colar-nos tot el grup sencer... sempre que volguem!
Pel Bon Preu ja tinc reservades 15 places per l'últim divendres de març. Posaré un post amb els detalls ;)

Eva, estàs al quit de tot! Al final hauràs d'acabar fent un blog tu també... ;)
Tots tenim molts deures aquest cap de setmana, avui a la tarda compro bacallà a plaça! ;)

Anònim ha dit...

Que envidia me dais, me hubiese encantado asistir a la clase, por ver en acción a la Mireia Carbó y por poder compartir un rato con vosotras, otra vez será.
Leyendo tu comentario me asaltó la duda de ¿quien será l’Enric? jajaja

Saludos

Pebbles ha dit...

Hola noies,
Estic molt contenta de la trobada d'ahir, jo també estic tinc moltes ganes de repetir.

Per cert he anat al mercat i ja tinc el bacallà, jejeje... penso fer la crema per dinar diumenge, amb un altre plat de la Mireia, tret del seu primer llibre. Sóc un desastre vaig portar només un llibre l'altre el vaig oblidar. Però com tindrem una altre trobada ja el duré, jejeje....

Hem quedat molt bé, (m'incloc, perquè sempre surto malament i aquesta vegada no em puc quexar)

Eva(de Barcelona)

gemma ha dit...

Estava esperant la crònica en candeletes!

Després intentaré jugar al "quién es quién" :-)

Sergi i Laura ha dit...

mai te fet cap comentari, pero segueixo el teu blog, tens coses molt bones i amb el teu permis et copiaré alguna recepta. En feu enveja peró sana, a mi també m'encanta la Mireia, i m'hauria agradat anar-hi. Ahir em vaig fer un autoregal: l'últim llibre de la Mireia, ja tinc triat el menú del diumenge, com tots és un llibre fantastic.Laura

Anònim ha dit...

Hola Gemma, gràcies per avisar-me per la baixa d'última hora però no vaig poder veure el missatge. Al final vaig trobar plaça i així et vaig poder conèixer.
Heu sortit totes molt be.

Gemma ha dit...

Pebbles, trobo que has quedat molt bé! El dilluns ja ens explicarem les batalletes amb les receptes de la Mireia ;)

Gemma, tots t'agraïm que ens fessis d'intermediària amb la Mireia... va ser una sort que la coneguessis! I ja saps qui és qui?

Arual, benvinguda al blog, agafa la recepta que vulguis, ja et visitaré per veure-la! T'has fet un bon regal amb aquest llibre de la Mireia ;)

Maria, t'hauries d'haver quedat al final amb nosaltres... encara que a última hora, ara ja ets una més de la colla! I ja tinc guardat el teu e-mail per properes trobades ;)

Ester ha dit...

Ep quina passada, jo també m'ho vaig passar molt bé i conto els dies per a la propera classe.
Mireia, ets genial.
"Gemmes", moltes gràcies a totes dues per les gestions.
Jo també tinc el bacallà per fer la crema de verdures pel sopar de dissabte, ja us en diré el què.
Ja estava enganxada als blogs, però ara que us conec em sembla que encara més.
Per cert Gemma Coflent, la coca de llardons, tot un èxit.Vaig fer també les taronges farcides, bé finalment van ser mandarines, perquè quan vaig arribar a casa me'n vaig adonar que no tenia taronges, genials.
Fins la propera,
Ester

Anna ha dit...

Hola!!
Jo també m'ho vaig passar genial, la Mireia és divertidíssima, les receptes fàcils i bones, i per fi ens vem conèixer!
Ara toca posar en pràctica els nous coneixements (ja tinc ampolleta d'aigua pel coulis ;)

gràcies a les dues Gemmes per muntar-ho tot!

Anònim ha dit...

Gemma, no se si es por el idioma, pero siempre que te dejo un comentario, tengo una sensación rara...quizás sean cosas mías.

saludos

Anònim ha dit...

Ei!! però ara no m'hus desixis molts dies esperant!! demà mateix posens com es fan aquestes maravelloses receptes pq jo ja em cau la baba amb aquests bunyolsssss. ;)

Llàstima que visco tant lluny!!

ANNA DE LA VILA

Anònim ha dit...

Ostres!! Què bé us ho vau passar!!! M'agradaria apuntar-me la pròxima vegada, aquesta vegada no em vaig animar... indecisa que és una i amb el nen tan petit...
T'he escrit al blog un parell o tres de vegades Gemma, però el segueixo molt!!! Ja he fet moltes de les teves receptes... de fet ets la "culpable" de la meva "adicció" per cuinar!

Petons!!!

EL CULLEROT FESTUC ha dit...

Ei!!!!...Acabem de dinar la crema de verdures i bacallà i de postres la panna cotta....mmmmmmmmm...brutaaaaal les dues coses!!!!...Animeu-vos a fer-ho pq val molt la pena!!!!...Anna, jo avui tb he anat a comprar l'ampolleta...jejeje!!!!...A veure si demà puc fer els bunyols!!!!...Apali...bon cap de setmana!!!
Petunets,
Eva (terrassa)

Ro ha dit...

Què maca la fotu de grup, jo intento buscar qui és qui però no tinc ni idea! bé, només l'Elisabeth que s'ha delatat (ha quedat superbé amb la pose de "mi tesooorooo"). Doncs a veure si m'animo amb els bunyols, que és cert que ja els tenies fets. Bé, això només és el començament de totes les cites que teniu oi? Ja anirem llegint les cròniques

Anònim ha dit...

¡¡Madre mia!! como se nota el entusiasmo que tenías y como lo transmites, me encanta leerte! está claro que pasasteis una horas divinas al lado de vuestra "idola", quien nos iba a decir a nosotras que hay veces que nos hace mas ilusión esto que ir a un concierto...aysss la cocinaaaaaaa!!
(lo del concierto lo digo por los idolos, jeje)
Besos y sigue disfrutando tanto como lo haces. Lo dicho, es un placer leerte.

enric ha dit...

Ei, Gemma! Magnífiques fotos (com sempre), i molt llaminera la crònica, per fer agafar ganes a la gent d’anar-hi en grup una propera vegada.

Em va agradar molt, com ja ho vaig reflectir al bloc, sortir d’aquella classe amb moltes coses més que haver après a fer tres receptes, i ara aprofito l’espai del teu, de bloc, per agrair l’amabilitat que va tenir amb tots nosaltres, malgrat l’hora que ja era, la noia que estava a la recepció.

Auro:
Gemma lo ha puesto muy fácil para que todos adivinárais quién era yo, y es que siendo, como soy, de Badalona dejó la botella de Anís del Mono presidiendo la mesa :))

Elena ha dit...

gemma,estava esperant el dia i ya esta quina enveja ,mes sana que tinc,lo que donaria yo per assistir a una classe de ella,i ara una al BON PREU,aquí tenim un però no fan mai res un dia els vaig dir i no sabien li de que parlava,la pannacotta,caurà aviat,un abraçada i a part de l,Enric,no us conec a cap.

Espero fotos del dinar blocaire.

La cuina vermella ha dit...

Estimadíssima Gemma i estimades totes les persones que vau anar a la classe. Per nosaltres és un plaer compartir amb vosaltres aquest moment (encara que sigui virtualment) tant fantàstic que vau viure dijous. Gràcies per la supercrònica i per la foto de tota la colla. Ens ho hem passat molt bé intentant esbrinar qui és qui!
Ah! ja passaràs les receptes que us va ensenyar la Mireia!!

Petonassos dolços, dolços.

Txell i Kike

Caminar sin gluten ha dit...

Esta claro que lo pasasteis maravillosamente y es que la cocina además de ser un arte, es un lugar donde la sensibilidad y la amistad se acrecientan.

Besotes,

Ana y Víctor.

Anònim ha dit...

Quina enveja sana em doneu. La veritat és que per molt que ho intento no descubreixo qui es qui , excepte l'Enric, es clar. A mi també m'agradaria estar-hi la propera vegada. Per cert,jo tampoc amb perdia cap dia les receptes de la Mireia Carbó en el programa de la Bona Vida, perquè les grabava totes i fins i tot vaig arribar a participar una vegada. Va ser tota una experiència.
Quina casualitat Gemma que la Mireia us fés la recepta dels bunyols de vent, perquè els vaig fer per segona vegada aquest dissabte i em van quedar bonissimsssssssssss. Ara síiii!
Segueixo els vostres comentaria i crec que sou una molt bona colla.
Fins aviat. Petons.

Anònim ha dit...

M'he obidat de dir qui era. Soc la Susanna.

Petons.

Ester ha dit...

Ja he fet la crema i bonissíma, i ha passat la prova de foc, li ha agradat a la meva filla de 2 anys i mig. Aquesta la incorporo a les receptes habituals
Ester

Pulga ha dit...

Si la Mireia en directe és la meitad de salada que a la tele no m'extranya que us ho passéssiu bomba!! I la crema té una pinta...
Un abraçada!

Gemma ha dit...

Auro, lo siento, se me paso tu comentario, pero fue sin querer... Lo siento y te pido mil veces perdon... Estoy encantada que me visites y dejes comentarios! Ademas, yo visito muchisimo tu blog, me encanta!!!

Gemma ha dit...

Ester, que tal la crema de bacalla? Aixo dels blocs enganxa! M'alegro que la coca i les mandarines fossin un exit, hauras de posar-al blog!

Ana, je je, el truco de l'ampolleta bibero es genial... qualsevol es gasta els diners en un bibero de veritat, oi?

Anna de la Vila, avui penjare la pannacotta! I la recepta de bunyols la pots trobar a l'index... Per cert, ahir vaig anar a escalar cap a les teves terres, a prop de Vilafranca del Penedes!

Eva, ets una canya! Deus ser la primera de fer tots els deures...

Ro, si vens a la propera trobada, ja ens podras posar els noms a totes :)

Alicia, nos lo pasamos fenomenal, mil veces mejor que un concierto!

Anònim ha dit...

Gràcies Gemma, tu sempre tan amable.
Aquest mes us apuntareu de nou a la classe de la Mireia?

Gemma ha dit...

Myriam, a la propera no dubtis en apuntar-te. Total, tampoc es gaire estona i ens ho vam passar molt be... Ara passo pel teu blog a llegir les receptes!

Enric, a la propera no cabrem a la classe ;) La veritat es que la Mireia i tota la gent del Caprabo es va portar genial amb nosaltres!

Elena, anima't a venir el proper cop! Es veritat, aquest divendres tenim el sopar de blocaires i ens tornarem a trobar molts... quins nervis!

Txell i Kike, moltes gracies per compartir virtualment amb nosaltres aquesta trobada ;) Avui posare la pannacotta!

Ana y Victor, gracias por vuestra visita :) Teneis mucha razon, la cocina nos hace compartir momentos maravillosos con los amigos...

Susanna, vas anar al programa de la Bona Vida? Aixo ho has d'explicar!!! a la propera vegada, no dubtis en apuntar-te, eh?

Ester, una altra que ja ha fet els deures! Sou molt aplicades, jo nomes he fet la pannacotta, que ahir vaig sortir a escalar i no vaig cuinar gens... De manera que encara tinc pendent la crema!

Pulga, en directe encara es mes divertida. A part d'aprendre molt, tambe vam riure moltissim!

Gemma ha dit...

Maria, les classes d'aquest mes ja estaven plenes i com que hi ha setmana santa pel mig... es un mes estrany. la Mireia va dir que si hi havia prou gent potser obria una nova classe pel 3 d'abril, pero encara no ho sabia...

A mes, estem organitzant una anada al Bon Preu, aquesta setmana penjare el post amb el dia i l'hora. Amb tantes coses, em sembla que deixarem la propera anada amb la Mireia pel mes que ve...

Mar Calpena ha dit...

Ostres, ja heu provat les receptes? Quina velocitat! Jo no he pogut, encara, però ja tinc un paquet de maduixes per fer el coulis... Ara em falta el "pseudobiberó".

Anònim ha dit...

Felicitats per l'èxit de la sortida. Ja veig que tothom s'ho ha passat genial! La Carbó és molt divertida i senzilla alhora (gran qualitat humana). Amb aquesta organització era impossible que fallés la sortida, oi? Aviam qui s'anima a provar totes les receptes!
Fins aviat.

Sara ha dit...

Aquesta tarda si em deixen les pressions familiars (aquesta setmana no crec que estigui gaire prolífica en res), em miraré la foto a casa i us faré una llista d'apostes a lo "quién es quién"!!!

Petons a tots!

Pebbles ha dit...

Diumenge va ser tot un èxit, vam dinar la crema, que bona suau, diferent, ens va agradar molt.
Jo vaig a poc a poc, ara em quedar probar la pannacotta i els bunyols. Si queden com la crema tindré l'èxit assegurat.
Fins aviat!

Unknown ha dit...

apa!!!! quin goig de foto! cita a cegues a saco-paco :D

+ de la foto: no en tinc ni idea de posar noms, pero millor aixi a la propera tindre feina a coneixer-vos
i tots/es ben guapos ;)

+ ara una peticio:
podeu penjar la recepta dels bunyols?
es que fan ganes de menjar-los, i com aquest any, que ja se sap que setmana santa es molt aviat, ja tenim la feina feta.

salutacions a toth@m des de palamos

angels

Gemma ha dit...

LA RECEPTA DELS BUNYOLS ESTA A L'INDEX DE RECEPTES!!!!!!

Ho dic aixi perque molta gent ho ha preguntat i jo ja ho he contestat unes quantes vegadees ;)

Mar, jo nomes he fet la pannacota, encara em falta la crema...

Pol, la Mireia es genial ;)

Sara ja saps qui es qui?

Pebbles estava clarissim que la crema triomfaria...

Angels, a la propera ens coneixerem ;)

Boston1955 ha dit...

Gemma i acompanyants del curs. M'hagues agradat molt, pero que molt venir.
Espero en una altre ocasió poder venir.
Jo a la Mireia la he seguid desde el programa que presentaba l'Elisenda Camps i es tant espontania que m'encanta.
Una abraçada.

Kara ha dit...

Hola Boston! no ens coneixem :) però volia dir-te que la Mireia va esmentar el teu bloc!!! va dir que feies moltes coses bones!! ;)

Elisabet

Anònim ha dit...

Hola,Gemma
estic esperant veure la recepta de la crema de verdures amb bacallà. Penso fer-la aquest cap de setmana.
Llegint tots els comentaris, crec que serà tot un éxit.
Sí que vaig anar un matí al programa de la Bona Vida a fer una recepta de cuina amb l'Elisenda Camps i la Mireia. Totes dues van ser molt agradables, i van intentar que no estés nerviosa i ho van aconseguir. (Bé, una mica si ho estava). No m'havia posat mai davant d'unes càmeres de televisió. La recepta era "mero a la catalana" . Va sortir tot de conya i al final el regal!!!!! UN LOT DE PRODUCTES CAPRABO.
Tota una experiència per mi.
Al cap de pocs dies van retirar el programa de programació. Una pena.
Després hem vaig engarxar a veure a la Mai Vives fins que també van retirar l'espai de cuina.
Com podeu veure també sóc una "forofa" del programes de cuina.
Petons.
Susanna.

Gemma ha dit...

Ei Boston, l'Elisabet té tota la raó, parlant dels blogs de cuina que coneixia va dir el teu i que era increïble les coses que feies :)

Ostres Susanna! És increïble, genial!!! Ja me'n recordo, hi havia un dia a la setmana que sortia una persona a fer la seva recepta, amb la Mireia i l'Elisenda que l'ajudaven... I tu vas ser una d'elles, segur que et vaig veure!!!
Aviam si et puc aconseguir lloc pel curs del Bon Preu

Boston1955 ha dit...

Elisabet.
Moltes gracies per comentar aixo que dius de la Mireia. La Cristina del blog Vida culinaria en va trucar per fermo saber.
Et volía contestar en el teu ennllaç, pero no deus tenir blog no he pogut.
Desde aqui moltes gracies.

Kara ha dit...

Gràcies a tu per tantes receptes bones!
Jo no tinc bloc.... encara!!!! ;)
Fins aviat!

Lina ha dit...

Hola Gemma, et voldria demanar si pots posar la recepte del bunyols de la Mireia Carbó.

L'any passat vaig fer vàries vegades bunyols amb una recepta de l'Isma Prados. Com la Mireia fa sempre les coses tant fàcils i tant bones m'agradaria saber com és la seva recepta dels bunyols

Gràcies

Gemma ha dit...

Hola Lina, benvinguda al blog! Si llegeixes els comentaris, ja veuràs que he dit moooooltes vegades que els bunyols estan a l'índex de receptes, són els "bunyols de quaresma".
Si els proves, ja veuràs que són molt fàcils ;)