Per aprofitar unes sobres de pasta de full, he fet unes palmeres:
Aquest aperitiu salat és un recurs fàcil i molt agraït, llàstima que no pogueu sentir l'olor que fan, just sortides del forn! La recepta la teniu aquí, aquest cop van farcides de paté i de pernil dolç i formatge.
Bon profit!
dimecres, de novembre 08, 2006
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Hola Gemma, gràcies per l'aclaració del pastís de pinya, ara crec que l'Elisenda s'atrevirà a provar-ho altra cop. Per cert em va dir que el dijous ha d'estudiar, exàmens...
Ja us trucaré per quedar per escalar, jo demà no puc, hauré de surtir diumenge, ja trucaré.
Salut
(Jaume Planell)
Ja quedarem un altre dia amb l'Elisenda, ok?
Encara no sé si sortirem demà o diumenge, si sortim diumenge ja et trucaré.
Publica un comentari a l'entrada