dimecres, de novembre 22, 2006

Mousse de Caramel i Natilles

L'enquesta per triar el pastís d'aniversari ja ha finalitzat. Moltes gràcies a tots per participar! El pastís guanyador ha estat la Mousse de Caramel i Natilles:



Les dues primeres opcions han tingut una puntuació molt igualada. El flam de mandarina queda pendent per una altra ocasió, que segurament serà molt aviat, ja que ara les mandarines estan delicioses...

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • 800g de natilles
  • 500ml de nata per muntar
  • 100g de sucre
  • 6 fulles de gelatina
  • caramel líquid

Preparació:

Remullar la gelatina en aigua freda. Escalfar 100g de natilles i dissoldre-hi la gelatina. Barrejar la resta de natilles amb el sucre i afegir la natilla amb la gelatina dissolta. Muntar la nata i barrejar-la suaument amb les natilles. Abocar-ho en un motlle i posar-lo al congelador fins que qualli (unes 2 hores). Desemmotllar i decorar amb el caramel líquid.

Bon profit!

13 comentaris:

5enAlp ha dit...

Mmmm!!! Quina pinta!!!! A veure si el podem fer per Nadal! UN petó ben gros germaneta!! Arnau

Anònim ha dit...

Tiene una pinta impresionante... Tiene que engordar solo de mirar... jejeje ¡Mejor!

Gemma ha dit...

Arnau, ja veus el què t'has perdut ;-)

Engorda seguro! Después hay que pasar por el gimnasio para quemar calorías...

Anònim ha dit...

Vaja pinta! haurem de muntar un sopar per compensar el com d'impresentable soc (tot i que una mica d'excusa tenia) i portes de postres alguna d'aquestes tartes tan guais :-)

Bueno, van passant els anys...i aqui estem encara. Una abracada molt forta des d'anglaterra. Plou i fa un temps molt lleig.

Raul

PS: tot i que no escric molt millor en un teclat amb accents...un pelet mes si. Com a minim el meu nom.

Gemma ha dit...

Hola! Ahir vaig parlar amb l'Encar i em va dir que eres a Anglaterra!
Aviam si quedem... el proper cop a casa nostra, eh? (i passant de restaurants italians ;-))
Espero que ja estigueu millor dels encostipats.

Anònim ha dit...

Hola Gemma, unes preguntes: la mousse es pot fer d'un dia per l'altre?? Es pot deixar quallar a la nevera en comptes del congelador?? Costen gaire de desmotllar? Les preguntes són tant per la mousse de natilles com per la de dolç de llet. Moltes gràcies. (Àngels natilles)

Gemma ha dit...

Hola Àngels!
Les dues mousse les pots fer un dia per l'altre. De fet, ho has de fer un dia per l'altre. La Mousse de dolç de llet la vaig desemmotllar sense cogelar, i va sortir perfectament. La de natilles suposo que també... tot i que jo la vaig desemmotllar congelada. Per què no la vols congelar? Queda igual de bona, seguríssim!

Anònim ha dit...

No és que no la vulgui congelar: és que tinc el congelador ple sempre:(.Com que tinc una combi panelable el congelador es molt petit. Es per aixó que t'ho preguntava. Ja la provaré a veure que tal. Per cert aquest diumenge vaig fer el flam de cafè, mmmmmm que bo, però es van barrejar les capes. El proper cop surt segur. A la segona igual que el pastís tres xocolates. Àngels natilles ;)

Anònim ha dit...

Hola Gemma, soy un cocinillas y he visto tu blog y me ha encantado. Tengo una duda con la mousse de natillas y caramelo: las natillas que utilizas son hechas por tí ¿no?. Me refiero a que no son natillas de estas Danone, ni nada por el estilo ¿no?. Gracias

Gemma ha dit...

Hola cocinillas!
Puedes usar las natillas que quieras, o caseras (mucho mejor) o compradas estilo Danone. No será tan rico pero es más rápido ;)

Anònim ha dit...

Muchas gracias Gemma. Mi nombre no es cocinillas, pero la verdad es que no est� mal. Intentar� hacerlo y ya te contar�. La verdad es que hoy d�a, con gente tan altruista y generosa como t� no es dif�cil cocinar. Un abrazo

Anònim ha dit...

Bones Gemma,

He anat mirant el blog i hi una pila de receptes per llepar-te els dits!!. Vaig fer el pastís de tres xocolates i no et pots ni imaginar com van disfrutar les nenes! i els gran també,eh? ;-). Ara m'estava mirant aquest mouse de natilles i caramel i pels comentaris veig que n'has fet una altre de dolç de llet (que m'encanta), però no el sé trobar a l'index...

Anna

Gemma ha dit...

Hola Anna!
Crec que es refereixen a aquest:
http://lacuinadecasa.blogspot.com/2007/02/pasts-mousse-dalmvar-de-llet.html
Va quedar boníssim! :)