Aprofitant que el tema de HEMC5 també és la carbassa i que podem enviar receptes fins el 25 de novembre (avui!), m’he decidit a fer-la, a veure si encara hi sóc a temps...
Jo n’he fet menys quantitat i l’he simplificat una mica, però us escric la recepta tal i com està a la revista.
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
- 1kg de polpa de carbassa
- 800ml d’aigua
- 250ml de nata líquida
- 1 branca de vainilla
- 450g de rovells d’ou
- 150g de sucre
Preparació:
Bullir la carbassa tallada a daus en una olla amb aigua. Quan estigui tendra, treure quasi tota l’aigua i triturar ben fi.
Posar la nata amb la vainilla en un cassó. Quan arrenqui el bull, parar el foc i deixar infusionar 15 minuts.
Barrejar la carbassa, la nata i el sucre. Afegir els rovells sense batre perquè no faci escuma. Distribuir en motlles de flam i posar-ho en una safata al bany Maria al forn durant 50 minuts a 85º, fins que qualli.
Deixar refredar i desemmotllar.
Bon profit!
6 comentaris:
que buena pinta tiene!
Descubrir Cuina és una revista fantástica, la del mes de desembre que acaba de sortir,et farà disfrutar molt perque hi han receptes de postres a dojo, suposo que ara a prop de les festes de Nadal, ens faras uns quants postres, oi?
Per cert, una pena que la revista no tingui web, suposo que ho fan perque així tinguis que comprar-la. A nivell de premsa escrita espanyola, no he vist una revista culinaria d'aquesta qualitat, be si deixem de banda Apicius, que juga en una altra lliga.
Encara no he vist la del desembre, però ja en tinc ganes! I unes postres nadalenques cauen segur :-)
Jo també penso que això de la web ho fan expressament... No conec Apicius, me la compraré.
L'Apicius es mes modernota i un pel cara uns 3o €, i surt semestralment, et regalen un CD, pel preu es el mínim que poden fer. Fes-li una ullada, potser no et fa el pes:
http://www.apicius.es/
30€???? Déu n'hi dó!!
El dissabte la volia comprar, però a la llibreria on vaig habitualment no la tenen... Hauré de buscar més!
Publica un comentari a l'entrada