dissabte, de gener 19, 2008

Sopem en Bloc i Altres Propostes

La Catosfera Gastronòmica està molt activa! A molts blocs hi ha propostes de trobades, compres col·lectives, cursos en grup, sopars de blocaires, clubs de fans... Es nota que hi ha ganes de fer coses junts i començar a posar cares als noms ;) El post d’avui, pendent de fa dies, el dedico a relatar algunes iniciatives que han anat sortint:


Sopem en Bloc: és el sopar de blocaires proposat per la Mar, que serà el divendres 7 de març a Barcelona. La data límit per apuntar-se és el 28 de gener i només cal deixar un comentari aquí. De moment, el sopar està restringit als gastroblocaires, més endavant no es descarta obrir-ho a tothom. En el post de la Mar s’anirà actualitzant la informació relativa al sopar.



Curs de cuina amb la Mireia Carbó al Club Social Caprabo: arran del post de la Gemma sobre el nou llibre de la Mireia Carbó, vam descobrir que molts de nosaltres érem del seu “club de fans”. També aquí, va sortir la proposta d’apuntar-nos en grup a una de les seves classes. Per fer-ho només cal trucar el dia 27 de cada mes a Caprabo i demanar plaça a una de les classes pel mes següent. Qui s’anima a assistir a una classe del mes de febrer? De moment, faig una llista aproximada de la gent interessada que ha anat deixant comentaris: Gemma, Cristina, Enric, Elisabet (de Sabadell, no té blog), Sara, Ester, Mar, Iris, Gemma, Anna,... Si m’ho aneu confirmant, truco i demano plaça per tots!

NOVETATS!
Ja tenim reservades les places pel curs de la Mireia Carbó: serà el dijous 28 de febrer a les 19:30.
Gràcies als contactes de la Gemma, hem aconseguit que la Mireia sàpiga que hi ha un grup de fans - blocaires que assistirem a la seva classe :)
En principi, hem reservat lloc per tots els que esteu a la llista següent: Cristina, Enric, Elisabet, Sara, Ester, Mar, Iris, Anna, Rosalisabel, Eva de Terrassa, Glòria, Eva de Barcelona i Gemma.
Em fa molta il·lusió!!!!!!!!!!!
L’adreça del Club Social Caprabo és C/Provença, 385-387 entresòl 1a 08025 Barcelona Tel. 902 44 60 60



Taller de Cuina amb el David Lienas a l’Espai del Consum Bon Preu: amb la Cristina ja vam assistir a un dels seus tallers del mes de desembre i ens va encantar. El David, a part de ser un gran xef, és un gran professor. Es nota que li agrada explicar cuina... vam quedar tan entusiasmades que volem repetir! Qui s’anima a apuntar-se amb nosaltres? El taller es fa a Barcelona, els divendres de 18:30 a 20. Vinga, animeu-vos, també truco jo i demano plaça per tots! Llista provisional: Cristina, Mar, Gemma, Iris, Enric, Eva de Terrassa, Eva de Barcelona, Ester, Anna, Bea, Gemma, Mercè de Barcelona, Glòria E...


Compra col·lectiva a Sole Graells i altres botigues especialitzades: arran de la nostra visita al Sole Graells i d’explicar la problemàtica de comprar grans quantitats, va sortir la idea de comprar algunes coses entre uns quants i repartir-les... Ja hi havia llista d’interessats, però si s’hi vol afegir algú més... De moment som: Cristina, Enric, Boston, Sara, Shitaki, Gemma, Mar, CdeCocina, Marta (de Sabadell), Anna, Àngels...

Evidentment, totes aquestes llistes són aproximades i no comprometen a ningú, eh? Si algú ja no hi està interessat o s’hi vol afegir algú més... perfecte! Només cal que deixeu un comentari al blog :) A veure si ens organitzem!

61 comentaris:

Mar Calpena ha dit...

M'apunto a tot, encara que ara mateix em sembla que no em cal res de Solé Graells. Jo vaig anar a una classe de la Carbó potser fa deu anys i la tia ja tenia els sentits (de l'humor i comú)que tots apreciem. I el llibre que tinc del Lienas també és molt xulo!

Mar Calpena ha dit...

Per cert, xul·líssim el logo! Te'l mango ara mateix!

Irisibula ha dit...

Ui, jo m'apuntaria a tots dos cursos, m'heu deixat intrigada amb la Mireia i el David com a profes... Va, apunteu-me a tots dos!!! Iris

gemma ha dit...

Jo a les de la Mireia fa temps que vaig cada mes però les del David no les coneixia. M'hi apuntaràs?!?!?

Gemma ha dit...

Apuntades esteu!
Ara me'n vaig a escalar je, je... però a la tarda us afegeixo a les llistes!
Mar, ja pots magar el logo :) És molt cutre, segur que algú en podria fer un de més xulo!

Ro ha dit...

Quina enveja em feu però de moment no puc apuntar-me. Ara em dedico "professionalment" a cuidar al meu fill (estic d'excedència) i tinc molts problemes per combinar-me aquests horaris. Però més endavant, a veure si puc.

Espero comentaris ben sucosos de totes les experiències: sopars i classes de cuina. De moment només puc fer les receptes de la Mireia Carbó del seu últim llibre, snif, snif. Però us llegeixo amb molta enveja (de la bona)

c de cocina ha dit...

Vaja, quanta activitat. Jo de moment m´apuntaria a la possibilitat de compartir ingredients de Solé Graells. A mi personalment m´interessaria comprar pistatxos crus per fer postres àrabs, pero s´ha de comprar molta quantitat. El tema del cremor tàrtar ja el vaig solucionar comprant-ne a una farmàcia!
Saluts

Gemma ha dit...

Ja he tornat d'escalar! Hem passat un dia fantàstic amb sol, escalant amb bona companyia i triomfant a la Placa Sibarit... Hem disfrutat moltíssim!

Ro, lo primer és lo primer! Ja t'ho explicarem :) I més endavant, aviam si pots venir!

CdeCocina, apunto pistatxos a la llista. Estaria bé que la gent vagi dient què vol al Sole Graells... A veure si jo també faig la meva comanda :)

Anònim ha dit...

m

Anònim ha dit...

Hola Gemma!!!..He escrit un comentari...xo vec que no s'ha publicat...bé...deia q a mi m'encantaria poder-me apuntar als cursos de cuina...la meva disponibilitat es limita als divendres a la tarda, sixí que el del David Lienas m'aniria perfecte...els del Caprabo no sé quin horari son...si pogués tb!!! Si necessites ajuda x preparar-ho pots comptar amb mi!
Petunets,
Eva.

enric ha dit...

Treballo de tardes, tot i que tinc una certa flexibilitat per poder canviar d'horaris. Així, doncs, que m'apunto també als cursos d'en David Lienas.

On es fan? S'ha d'estar inscrit prèviament en algun lloc?

Unknown ha dit...

Coi coi coi! em despisto una mica i ja estas montant tota una revoluciooo!!!! jajajajaja

si si jo també m'apunto a tot, (si el cos em deixa :S ) de moment estic de repos :(

Per cert, també podries posar: poder comprar bona xocolata a xocovic entre tots? Una abraçada! K

Gemma ha dit...

Eva de Terrassa, crec que els cursos de la Mireia són els dilluns o dijus a la tarda (crec que també n'hi ha els matins, pero no sé els dies). De moment t'apunto al del David Lienas, ok?

Enric, t'apunto!

Cristina, ja veus que estàs apuntada a tot, de manera que ara fes repòs i agafa forces!
Què et sembla si la xocolata l'afegeixo dins la proposta de compres col·lectives?
Per cert, ens veiem demà ;)

Anònim ha dit...

Hola, jo també m'apunto a compartir ingredients de Solé Graells.

Pel què fa als cursos, m'encantaria, però tinc un nen de 4 mesos que ara mateix no em permet fer segons quines activitats.

Espero, com diu la Ro, comentaris ben sucosos al bloc pels que no podem assistir als cursos.

Salut.

Marta
Sabadell

Anònim ha dit...

Per si heu de contactar amb mi, el meu mail és marta.sbd@gmail.com

Marta
Sabadell

Ester ha dit...

Hola!
Jo de moment m'apunto al curs de la Mireia, em trobo amb el matiex problema que algunes i algunes de vosaltres, tinc una nena i em sap greu abusar de la família pels cangurs.
Al d'en David Lienas també em faira gràcia anar-hi.
Això dels festucs, jo n'he comprat a can Gispert, al c. Sombrerers, al Barri de la Rivera i coses d'aquestes com crèmor tàrtar o similars em sembla que també els podeu trobar a can Boter, una drogueria centenària de Badalona, al carrer de Mar. Jo allà és on hi trobo la goma de xantana, la glucosa líquida.. i no solen ser productes cars.
Bé, en resum, apunteu-me si podeu als dos cursos, però quan sàpigueu els horaris ja us ho acabaré de confirmar.
Ester

Anna ha dit...

M'apunto a tot! Sopar, cursos i compartir compres. Si necessites més dades, ja m'ho diràs!

Anònim ha dit...

Hola,
Jo m'apunto al curs del David, els divendres ho tinc millor, entre setmana una mica difícil, ja diré alguna cosa, jo faig el meu primer curs amb la Mireia Carbó el dijous 31 d'aquest mes, si veig que d'horari em va be repetiré.
Les compres de Sole Graells, pots explicar alguna cosa més?

Eva

Anònim ha dit...

Gemma, jo també et deixo el meu email per si ens has de passar alguna informació. És emontearriba@hotmail.com.
Petunets,
Eva.

Unknown ha dit...

iep! quina juerga! aixo dona gust.
ja fa molt de temps que miro aquest blog i em faria molta gracia una trobada en "viu" pero...
entre que visc a palamos, els horaris de feina, el petit, be em resulta una miqueta complicat. :D)) quantes excuses!!
de totes maneres, encantada de estar al corrent i qui sap, potser a alguna escapada de compres em podria apuntar. Axi que si em teniu al corrent, moooltes gracies!
salut,

angels

Gemma ha dit...

Marta, potser més endavant... però de moment t'apunto a compartir ingredients :)

Ester, bona idea mirar altres llocs per comprar ingredients :) Si us sembla bé, podríem anar fent llista de què volem i després mirar on comprar cada cosa... Aniré afegint els ingredients al post. I de moment t'apunto al curs de la Mireia!

Anna, t'apunto a tot, així m'agrada!

Eva, ets la mateixa que l'Eva de Terrassa? Ara no sé si sou dues Eves o sou la mateixa...

Àngels, no coneixia el teu blog i està molt bé!!! Llàstima que Palamós cau tan lluny... però t'apunto a la llista de compres, sense compromís, eh?

Per tothom: al cus de la Mireia Carbó hi trucaré aquest divendres, de manera que si encara hi ha algú indecís... que s'afanyi a dir-ho!!!

Caminar sin gluten ha dit...

Que se os de muy bien.

Besotes,

Ana y Víctor.

Anònim ha dit...

No Gemma, sóc l'Eva de Barcelona, jo també he vist que som dues Eves.
jejeje....

Petonets

Kara ha dit...

Hola!!! Confirmo assistència a les classes de la Mireia Carbó!! A mi el dia que em va millor és el dilluns!!

Un petonet!

Elisabet (de Sabadell ;)

Beitxu ha dit...

Hola Gemma!

Feia dies q no passava x aki i ara q estic al dia, m'agradaria poder fer el curs del bonpreu amb vosaltres, però el divendres surto a les 7 d currar i no em dona temps a arribar puntual.
Pel q fa el curs del caprabo, m'agradaria saber quan es fa, xq potser si que hi puc anar! Em podries informar d'horaris?
Gràcies!!

-Bea-

Gemma ha dit...

Eva de Barcelona, Elisabet de Sabadell i Bea, ja us he apuntat :)
Bea, quan tingui els horaris del Caprabo (no surten fins a final de mes) ho posaré.

Beitxu ha dit...

Gràcies Gemma!

Fare el possible per estar amb vosaltres.

Besis,

-Bea-

Ester ha dit...

Hola Gemma!
Avui he anat a una de les classes de la Mireia i ens han comentat que el dilluns obrem llistes
Una abraçada
Ester

Gemma ha dit...

Ester, ahir vaig trucar i em van dir el mateix. El dilluns a les 9 en punt truco i reservo per tots!

D'altra banda, amb la Gemma de bcnmonamour, estem intentant parlar directament amb la Mireia i que ens reservi lloc a tots junts... Així sabrà que aquell dia té visita del club de fans :)

Mar Calpena ha dit...

Ostres, a mi m'agradaria molt entrevistar-la ! O podríem programar un xat amb ella, si es deixés (està de promoció del llibre, o sigui que segur que la gent de premsa de la seva editorial fot bots d'alegria si els ho demanem...) Ja ens diràs quin dia és cada cosa, que buidaré l'agenda.

Kara ha dit...

SÍÍÍ!! VISCA!! em fa molta il·lusió, gràcies per organitzar-ho!! (en el meu cas, parlo del curs de la Mireia!!).
Com que no tinc bloc, et deixo el meu email per si hi hagués algun imprevist poguéssim estar en contacte : és labaula_arroba_gmail.com

:) bieeeen!!

portareu algun llibre perquè ens el firmi?? us farà vergonya si jo ho faig???

Elisabet

Sara ha dit...

Genial! Ja está apuntat a l'agenda: tinc moltes ganes de conèixe-us!

I perdona per no haver cotribuït abans, he anat una mica de bòlid, i m'estic organitzant les setmanes a salto de mata. De moment, al sopar no podré venir (tindré els sogres a casa, i per una semana cada dos anys que els tinc...) i el 28 ja me l'he reservat!

Marisabel ha dit...

Podría anar al curs de la Mireia?
Tornare a entrar per veure si encara hi soc a temps.
Gracies

Anònim ha dit...

Gemma..jo tb estic a temps d'apuntar-me???...Plego de treballar a les 19h...així que si que podria venir...Si no, cap problema...m'esperaré al curs del David Lienas!!!!...Moltes gràcies a tu i a la Cristina per organitzar-ho tot!!!...
Petunets,
Eva.

Ester ha dit...

Genial, això no m'ho perdo, ens veiem el dia 28, metrestant que gaudiu i feu gaudir cuinant.
Ester

Anònim ha dit...

Gemma,

M'agradaria assistir al curs de la Mireia Carbó amb vosaltres. Jo no tinc blog però com que he vist que hi ha una altra persona com jo apuntada, m'he atrevit a demanar-ho. Encara hi sóc a temps?. Tornaré a entrar per veure la teva resposta.

Gràcies

Glòria Moreno

enric ha dit...

Estic una mica absent aquests darrers dies perquè vaig bastant de bòlit intentant endegar un bloc amb una amiga meva, però vaja!, el 28 de febrer, a dos quarts de vuit, allà estaré com un clau.

Gemma ha dit...

Rosalisabel, Eva i Glòria, així que sàpiga alguna cosa us ho dic!

Anònim ha dit...

Hola Gemma, el passat dijous vaig anar al curs de la Mireia Carbó, per cert em va agradar molt.
Si hi ha possibilitats m'agradaria assistir al curs d'aquest mes, el 28 de Febrer.
Ja diràs alguna cosa, si encara hi sóc a temps.

EVA

Gemma ha dit...

Eva de Barcelona, encara estic pendent de saber si queden places per ampliar el grup... t'afegeixo i quan ho sàpiga ho dic!

Per cert, Elisabet, jo penso portar tots els llibres perquè me'ls firmi! Ni vergonya ni res de res! ;)

Anònim ha dit...

El dia 31, quan vaig anar, hi havien senyores que duien els llibres de la Mireia i els hi va firmar. és una noia molt trempada i al finalitzar la clase et pots acostar i els firmarà.
-:)

Gemma ha dit...

M'acaben de confirmar que podem ampliar el nombre de places :)
Rosalisabel, Eva de Terrassa, Glòria i Eva de Barcelona, us agfageixo oficialment a la llista!!!!
A partir d'ara, donem la convocatòria per tancada. Si algú més vol venir, haurà de trucar aquell mateix dia a Caprabo per saber si hi ha alguna baixa...
I si no, el mes que ve torna fer més classes :)

Anònim ha dit...

Gemma,

Moltíssimes gràcies per fer la gestió per incloure'ns a la classe de la Mireia Carbó. Em fa molta il·lusió poder assistir-hi amb vosaltres.
He vist a la web del Caprabo que les receptes d'aquest mes de febrer són:
- Crema de verdures i bacallà amb cor tendre
- Panna cotta amb salsa de maduixes
- Bunyols de vent

Suposo que seran les que farà el dia 28/2.

Així doncs, fins aviat

Glòria

Anònim ha dit...

Bravooooo!!!!!...que guai que guai!!!...doncs ens veiem el dia 28...quines ganes que tinc!!!
Merci Gemma x tot!!!
Petunets,
Eva.
Pd. Fa molt bona pinta aq receptes, Gloria!!!...A veure si tenim sort i les fem... ;))

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Gemma,

Tenen bona pinta les receptes.
Apa, ens veurem allà.
Eva

Gemma ha dit...

Eves, Glòria i tothom!!!
Com diu l'Enric, el dijous 28 de febrer a les 19:30, tots com un clau al davant del Caprabo!!!
Ja tinc ganes que arribi el dia :)

Segurament aquell dia també farà aquestes receptes, a mi totes em fan molt bona pinta! Què deu ser això del cor tendre? I la pannacotta? Farcirà els bunyols? Ai quins nervis :)))

Anònim ha dit...

Per cert, quan comença el curs del David Lienas.
A veure si ja heu anat i jo esperant que algú digui alguna cosa.
Si es així perdoneu la meva distracció.

Eva

Gemma ha dit...

Eva, el curs del David encara el tenim pendent...
Penso que pot anar bé alternar un mes de cada: un mes la Mireia i un mes el David ;)
Tranquila que quan tingui els detalls ho poso!!!!

Anònim ha dit...

Una consulta...Algú em podria recomanar quin llibre de la Mireia Carbó està millor???...Jo no la coneixia pas (sniff sniff)...xo ja que anirem al curs m'agradaria comprar-me algún llibre seu...He vist x internet q n'ha publicat 3..."la cuina salvavidas", "la cocina te da juego" i "cocinar sin agobiarse"...Quin està millor???
Moltes gràcies!!!

Anònim ha dit...

Gàcies Gemma.

Estava convençuda que m'havia despistat.
Em sembla molt bé alternar les clases.
-:)
Eva

PD, com no tinc Blogger, no em deixa fer l'entrada com abans.

Kara ha dit...

Hola Eva de Terrassa!

Jo tinc els tres llibres, i per mi el millor és el segon (La cuina et dóna joc), i després el tercer (La cuina salvavides). No podria triar entre aquests...
El primer llibre el trobo més fluixet (eieiei Déu me'n guard de criticar la Mireia *reverència* eh?!) :)

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Elisabet!!!!..Aquest cap de stemana aniré a la llibreria a comprar el llibre...miraré entre aquests 2 que em dius...a veure per uin em decanto...
Merci wapa!
Eva (terrassa)

Gemma ha dit...

Jo tinc el primer i el tercer i estic d'acord amb l'Elisabet, m'agrada més el tercer. A veure si em compro el segon abans d'anar a la classe i faig la plena :) Això sí, li penso fer signar tots tres!

Anònim ha dit...

Hola Gemma,

Ja fa un parell de mesos que vaig descobrir el teu bloc i el de la Cristina i us felicito a totes dues!! M'encantaria poder venir al curs que esteu organitzant per un divendres al bon preu.
Gràcies!
Mercè de Barcelona (tot i que ara estic vivint a Terrassa)
Et passo el meu mail: mayguavives@hotmail.com

Anònim ha dit...

Hola,
Aquest estiu vaig trobar el teu blog, que per cert és fabulós!! Ara veig el tema dels cursos...Si pot ser, això d'un divendres al Bon Preu m'interessaria també....Et deixo un mail per si m'ho poguessis confirmar. Sóc de Barcelona ciutat. Moltes gràcies!
Glòria E.
mgbcn2007@yahoo.es

Gemma ha dit...

Mercè i Glòria, benvingudes al blog! Us afegeixo a la llista, eh? Ja us mantindré informades de les novetats des d'aquí...

Marisabel ha dit...

Moltes gracies per confirmarme.... estic una mica a laire de poder anar, pero ho deixo per ultima hora perquè faré tots els imposibles per ferho
Unaltre vegada testic molt agraida.
Petons

Anònim ha dit...

Molt bé! Moltes gràcies!
Glòria E.

Anònim ha dit...

Ei!!!!...M'acabo de comprar l'últim llibre de la Mireia Carbó...l'he estat fullejant i les receptes fan molt bona pinta...llàstima que no hi hagi fotos...(normalment mai em compro cap llibre que no tingui fotos...xo avui hem fet un extra!)...jejeje!!!
Ens veiem dijous vinent...kines ganes!!
Eva (terrassa)

Marisabel ha dit...

Gemma.... definitivament no podré anar el dijous... quan ho sento pero es imposible.
Ho dic avui per si algu vol la meva plaça.
Disfruteu molt i ja mexplicareu com ha anat, sisplau.
Petons

Jordi ha dit...

Hola. Veig que souuna gent que us va molt el tema de fer compres col.lectives. Nosaltres ens dediquem al cultiu de l`olivera i a la pròpia producció d`oli d`oliva vege extra amb D.O.SIURNA anomenat TORCLUM. Podriem fer algún dia una cata d`olis de diferents tipus i així aprenem a diferenciar i entendre les qualitats de l`oli.
Que tal?
Jordi