Aquesta és la recepta del mes de desembre de la revista Descobrir Cuina:
Com que aquests dies de Nadal tots anem tips d’àpats copiosos amb postres força dolces i pesades, he triat una recepta molt lleugera i refrescant, que ajuda a tirar avall els excessos de tants dinars :) No descarto fer alguna recepta semblant pel dia de Sant Esteve, que és quan tinc convidats a casa...
Aquest mes, l’esdeveniment “recepta del mes del Descobrir Cuina” em fa especial il·lusió, ja que a l’edició del desembre hi ha un article dedicat als blocs culinaris que, entre molts altres, cita la cuina de casa. Suposo que a l’autor li han fet gràcia els meus intents de reproduir alguna de les receptes publicades a la revista :) La veritat és que el món dels blocs de gastronomia cada vegada és més extens i inabastable!
Aquí teniu la recepta:
Bon profit!
dimecres, de desembre 19, 2007
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
24 comentaris:
Què bo! Segurament faré el teu pastís de yema cremada per la nit de nadal (el de torró com dius, és més difícil) però aquest cremós tb és una gran idea i deu estar boníssim. Me l'apunto!
HOme... lleuger lleuger amb mig quilo de nata, és complicat! Ara que té una pintorraaaaaaaa!!!!!!
Ro, amb aquest pastís de yema triomfaràs. Tria un bon torró, eh?
He linkat el vostre article sobre blogs culinaris... Feu molt bona feina amb aquest recull! Moltes gràcies!
Txell, lleuger, lleuger... És que postres i lleuger gairebé que és una contradiccó :)
Ja vaig veure el comentari a la revista, però jo no en diria intents sinó èxits totals! (t'ha quedat més xulo que a la revista ;)
Moltes felicitats un cop més pel teu blog, ja t'has pensat allò de publicar les teves receptes? si ho fas em reservo un exemplar.
Ja he vist que també ets una fan de la Mireia Carbó, tu no creus que estaria molt bé que tornés a la tele?
Ester
Genial com sempre, Gemma!! :)
Jo també sóc del club de fans de la Mireia Carbó, m'ha faltat temps per comprar el tercer llibre!!
Gràcies Anna ;)
Ester i Elisabet, som unes quantes fans de la Mireia Carbó :)
He inentat anar al seu curs de cuina al Caprabo, però sempre està ple :( Estaria molt bé que tornés a la tele! Com ho podem aconseguir?
Fem una campanya de recollida de firmes on-line!! :)
Ara a 8tv tenen la Mai Vives de Veritas, que també està bé... però com la Mireia, ningú! no sabia que fós tan difícil assistir als cursos :(
Crec que la Mireia també surt a COMRadio, però no l'he sentit mai, sabeu si està bé?
Fins aviat!!
T'ha quedat genial!! Com sempre. Me l'apunto
Besets
quina es la revista que anomena els blogs? i quin numero?
gemma el teu blog es genial, no m'extranya que hi sigui a la revista! :D
Elisabet, no veig la 8tv... com que no tinc TDT... :(
No sabia això de COMRadio, saps a quina hora?
La Cristina també és una fan, segur que també s'apunta a la recollida de firmes :)
Marta, apunta-la, que val la pena!
Cristina, em pensava que ja ho sabies! És la revista Descobrir Cuina, de qui sempre faig una recepta al mes. Doncs el mes de desembre surt publicat un article sobre blocs gastronòmics catalans i hi ha una llista amb uns quants blocs... Ja te la portaré perquè la llegeixis
Només sé que surt al programa "Un altre món", que fan de 4 a 7 de la tarda, però no sé exactament a quina hora parla la Mireia :(
Us desitjo molt BONES FESTES a tots i totes, i que totes les receptes nadalenques us quedin de fàbula!! Jo ja us explicaré si he triomfat amb el postre pels sogres!! ;)
Felicitats a tu també!!!
Bon nadal guapa!
Mmmm... boníssima per a la nit de Nadal, i "fer baixar" tota l'animalada de menjar que hi haurà. Tinc ja un altre postre en cartera, però per a qualsevol d'aquests sopars especials en els que et passes una mica amb el contingut... perfecte! Me la poso "en cartera".
Per cert: he trobat a l'herbolari confit de jengibre. La propera vegada que caiguin orangettes... venen acompanyades segur! I quan intenti confitar el Jengibre... ja t'ho explicaré!
Una abraçada i bones festes si no ens escribim abans!
Sara, segur que t'agradaran els bombons de gingebre: tenen un picant molt especial! Només aptes per adults :)
NOIES FANS DE LA MIREIA CARBÓ:
Heu vist els comentaris al blog de la Gemma de "bcn mon amour"? La Mireia Carbó li ha contestat!
http://bcnmonamour.blogspot.com/2007/12/la-cuina-salvavides.html
Ens apuntem totes i ens presentem com el seu club de fans?
Si voleu, jo em comprometo a trucar el dia 27 i demanar les places que em digueu per una classe del mes de gener...
QUI S'APUNTA??????
Hola Gemma.
Hemos estado visitando tu página con detenimiento y se nos ocurren 2opciones:
1.- Abandonar.
2.- Motivarnos y seguir creando.
Jajaja, seguro que optaremos por la 2ª. Tus ideas y presentaciones nos ayudarán a motivarnos en nuestra andadura recién comenzada.
Felicidades (por todo).
Abrazo motivado.
Hola!
A mi m'agradaria molt assistir a les classes de la Mireia, però tinc una nena petita i no sé si podria trobar cangur, què sabeu quin dia de la setmana es fan i en quins horaris.
Al club de fans ja m'hi podeu apuntae
Ester
Hola Gemma!!
A mí també m'encantaria! Sé que ha estat anant (de tant en tant) a donar cursos a la biblioteca pública de Sant Fost. Ja us avisaré si m'assabento de res més....
Secretario, nos motivamos mutuamente, ya sabes que tu pastel de chocolate y frutos secos será mi siguiente receta con mis sobrinas :)
Ester, els horaris no es saben fins a finals de mes, però hi ha bastanta diversitat. A quines hores t'aniria bé a tu?
Sara, també t'apunto a la llista. I si t'assabentes d'aquest cursos a Sant Fost, avisa!!!!
A TOTS: em sembla que faré una entrada especial al blog per fer una llista més ordenada de:
- Comprar al Solé Graells
- Anar a una classe de la Mireia Carbó.
Com que ara hi ha molta gent de vacances, m'esperaré al gener, però em sembla que la cosa pot tenir èxit...
Em sembla molt bona idea la de demanar entre tots plegats una classe a la Carbó. Jo m'hi apuntaré, però primer m'he de fer soci del Club Caprabo, i ho faré sens falta dijous que ve, quan vagi a treballar, ja que no tinc cap Caprabo a la vora de casa.
Cristina:
En el petit llistat de la revista "Descobrir. Cuina" (és el número 77), també hi apareix l'adreça del teu blog.
Ooooh havia perdut el fil d'aquests comentaris!!
Jo també vull anar a les classes de la Mireia!! Ho hem d'organitzar!! a mi em va bé dilluns i dimecres a partir de les 18:30!! :) Ja no hi som a temps per les classes de gener, oi? snif snif...
Per cert, us passo el "report" dels meus postres nadalencs: al final vaig fer les figuretes de massapà de la Gemma-Cuina-de-Casa i vaig triomfar!!! a la meva sogra li van encantar!!! GRÀCIES GEMMA!! :) i també vaig fer la bavaresa de Xixona, la mousse de iogurt i mango i la mousse de llimona... tot de la Carbó.. i ole!! però ara estic una mica saturada de mousses...
Els Reis m'han portat motlles i altres estris per seguir experimentant!! :) i ja tinc un encàrrec de la meva mare: galetes de mantega tipus daneses!! ara he de trobar la recepta ¿?¿?
Fins aviat!!!
PD: al final m'hauré de fer un bloc perquè veig que m'enrotllo molt escrivint!!
Elisabet, aviam si t'animes amb això del blog :)
T'apunto a la llista dels fans de la Mireia :)
Tinc pendent fer una entrada al blog amb el tema de Caprabo, vaig trucar per les classes d'aquest gener i no em van motivar massa.... A veure si tinc una estona i penjo tota la informació, eh?
Deu n'hi dó de les postres que has fet aquests dies... Ja pots començar a estrenar tots els regals de reis :)
Gemma,
Per què dius que no et van motivar massa? Per les receptes que farà?
Jo fa mesos que vaig a les classes del Club Social, en fa 3 a cada classe i sempre hi ha alguna que et quedes amb ganes de fer-la.
Gemma, tens raó, de la Mireia sempre s'aprofita alguna idea o algun truquillo... Però sí, les receptes no em motivaven gaire... (sobretot les croquetes). Em van dir que només podies apuntar-te cada 2 mesos i vaig preferir esperar al febrer :)
Publica un comentari a l'entrada