dilluns, de juliol 16, 2007

Pastís de Xocolata i Móra

Ahir vam fer un berenar-sopar a casa del meu germà Guillem per celebrar els sants de l’Olga, la Carme, l’Arnau i l’Aina. De postres vaig portar un pastís fresquet de xocolata i móra:


A casa nostra aprofitem molt bé les celebracions i en un sol dinar o sopar enllestim una pila d’aniversaris o sants. Així és molt més pràctic ;-) Ahir ens vam ajuntar una bona colla i vam fer un pica-pica a la terrassa, ben fresquets i animats explicant-nos els projectes que tenim per passar les vacances que comencem aviat: Eslovènia, Bulgària, Suïssa, nord d’Espanya, Pirineus, Costa Daurada, Pics d’Europa... entre tots visitarem mitja Europa!

El pastís que vaig fer per postres és el mateix que aquest, però canviant els gustos: enlloc de gelat de llimona vaig posar gelat de xocolata, enlloc de galetes Maria vaig posar galetes de xocolata (Oreos) i enlloc de melmelada de cireres vaig posar melmelada de móra. Va resultar un pastís molt bo, sobretot pels que els agrada la xocolata, tot i que jo personalment vaig preferir el de l’altre dia, molt més àcid i no tan dolç... Avui m’estalvio la recepta, ja que és exactament la mateixa ;-)

Bon profit!

8 comentaris:

Kara ha dit...

Felicitats Gemma! impressionant!

Una pregunta: el motlle que fas servir és de silicona? com desemmotlles el pastís sense que es trenqui?

merci!!

Gemma ha dit...

Hola Elisabet! Utilizo un motlle amb la base desemmotllable com aquest:
Foto motlle
Va molt bé!

Kara ha dit...

moltes gràcies Gemma! :)

Anònim ha dit...

Amb el que m'agraden les Oreos, segur que provo de fer aquesta base de galetes. Felicitats pel blog, gemma!
Clara

famalap ha dit...

Qué buena pinte tiene esa tarta de chocolate...y el helado de fresas y tarta de queso, te lo copio para cuando me arreglen la thermomix...que aún ando con ella si llevarla a arreglar...uf!! ya hasta me dá vergüenza!!

Anònim ha dit...

ola ummmmmmmmmmmm
fa molt bona pinta aquest pastis
magradaria tenir la recepta
jejeje
bueno adew

Gemma ha dit...

La recepta la trobaràs a l'enllaç que hi ha en el post... Ja veuràs que és la mateixa, però canviant les galetes i els gustos del gelat i la melmelada...

Anònim ha dit...

La Maria i jo el vam preparar per celebrar els seus 4 anys. Tenia molt clar que volia un pastís de xocolata...així que vam triar aquest.
Va quedar boníssim. (tot i que la Maria, disfruta preparant-los i llepant totes les culleres, a l'hora de la veritat, no en menja)
Raül