![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXa41HllMHHbusNC1dvrd3L0fWSmIjYoeJWf6S1B5h5wV7qhUeZ5QnmESGgFsVhOPCHS41Hfaxh-0gW0xq28I5-ba4HQBhyxaQlwsOmc_UdSWya2qW1BCIUYB3mkM1N0CgX8XJ/s400/Borratxo+Rom.jpg)
Seguint la tradició, ja he fet la recepta d'aquest mes! El plàtan caramelitzat queda dolç com la mel i lliga molt bé amb el fort gust del rom... Uns gustos molt ben escollits!
Aquesta vegada no he fet modificacions a la recepta original, de manera que l'he escanejat de la revista i us la passo així mateix.
Aquí teniu la recepta:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgc3KSxQ7x8Ym2uE45UMc7SomGaT9dVYgRta1hs3qN8RYNSXsX-McrLJDu8UkKlsMhraj5GucD7enbJ60IsaocCUj8YeBLszrZMSmYyPbQXew4aUahCwQKmomSgO4L1vXbngJcT/s400/Escanear.jpg)
Bon profit!
3 comentaris:
Qué rico tiene que estar.
Gracias por poner un traductor, era una pena no poder disfrutar de unas recetas tan apetitosas.
Te visitaré con asiduidad y por supuesto, copiaré muchas recetuquis...aunque no sé por cual empezar...me gustan TODAS!!
Hola Marisa!
Si tienes alguna duda con las recetas traducidas, preguntame... Que algunas traucciones quedan un poco raras :)
¡Animate a probar, ya verás que son fáciles!
Como siempre tus dulces, duliciosamente apetecibles.
Publica un comentari a l'entrada