dijous, de desembre 14, 2006

Pastís de Mousse de Torró

Falten 10 dies per Nadal! S’obre la veda als dolços nadalencs! Torrons de xixona, de yema i d’Alacant, polvorons, neules, bombons i massapans...
Per començar aquest festival, un pastís de mousse de torró:


Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • Melindros o galetes per la base
  • 400ml de nata per muntar
  • 4 clares
  • 5 fulles de gelatina
  • 600ml de gelat de torró
  • 100g de sucre

Preparació:

Deixar el gelat fora de la nevera fins que es desfaci. Mentrestant, fer la base del pastís amb els melindros esmicolats i ben premuts al fons d’un motlle desemmotllable.
Remullar la gelatina en aigua freda, escalfar al microones 100ml del gelat desfet i dissoldre-hi la gelatina. Barrejar-ho amb la resta del gelat desfet i el sucre. Muntar les clares a punt de neu i afegir-les a la mescla vigilant que no s’abaixin. Muntar la nata i incorporar-la a la mescla anterior. Abocar la mousse sobre el motlle i deixar quallar a la nevera.
Desemmotllar i decorar amb una mica de crocant d’ametlla.

Bon profit!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

biennnnnnn
más recetas para poder gastar las tabletas de turrón de años anteriores...

Gemma ha dit...

Sí! Viva el turrón!

Anònim ha dit...

Buff...

Posaré internet a casa només per anar veient totes aquestes receptes... increïble! He descobert la web buscant la recepta per fer el coulant de xocolata, però ho provaré tot! Felicitats mega-cracks culinaris!

Gemma ha dit...

anima't a provar-ho!! :)

Alicia (canelona) ha dit...

Me estoy volviendo loca con el blog, es que todas las recetas me gustan...¡que buenas!!
Y esta en especial, la idea del helado de turron, en lugar de turron, buenísima.

Aquí te dejo como la hago yo, aunque voy a probar la tuya.

http://canekositas.blogspot.com/2006/11/tarta-mousse-de-turrn.html

Besos

barbara ha dit...

Gemma, vaig descobrir el teu block la setmana passada i ahir diumenge vaig fer el Pastís Mousse de Torró. Vaig quedar molt satisfeta de com en va quedar la presentació i llavors quan ho va provar la meva famil·lia també els hi va agradar molt. Felicitat pel block i ja et comentaré les altres receptes que faci.
Bàrbara