dissabte, de desembre 16, 2006

Canelons de Torró de Crema Farcits de Nata

Els canelons són un dels plats tradicionals de la cuina de Nadal catalana. A la majoria de cases catalanes, algun dels àpats d'aquestes festes serà a base de canelons. I el meu blog no podia ser diferent! Però, per no desentonar amb la resta de receptes del blog, els meus canelons són dolços: canelons de torró de crema farcits de nata muntada.



El tema d'aquest mes de HEMC 6 són receptes nadalenques. Amb aquesta recepta participo a l'esdeveniment culinari del desembre.
La recepta no pot ser més senzilla: tot es compra fet i l'única feina és canviar la forma dels ingredients per donar una presentació més original.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • Una barra de torró de crema ("yema")
  • Nata per muntar
  • Sucre

Preparació:

Tallar el torró en talls de 2cm de gruix. Estirar-lo amb un corró fins a obtenir una làmina ben fina de forma rectangular. Muntar la nata amb una mica de sucre (el sucre és opcional, jo no n'hi he posat). Posar la nata muntada al mig de la làmina de torró i enrotllar-la com si fos un caneló. Decorar amb una mica de nata.

Bon profit!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

hola,
me he dado una vuelta por tu blog, babeando (lo confieso), y tengo que felicitarte por las maravillas que haces.

¡eres toda una artista!

saludos,
elena

Anònim ha dit...

¡¡¡¡ eso es un pecado!!!!!!!!!!!!!!

Gemma ha dit...

Je, je... reconozco que es un pecado... pero si solo te tomas uno, es la mitad de pecado ;-)

Alicia (canelona) ha dit...

HOla:
He descubierto esta entrada por el hemc de diciembre, estos canelones te han quedado preciosos, me gustaría hacerlos a mi, pero no entiendo muy bien el procedimiento...Se parte el turrón con corte de dos cm, pero luego ¿como lo unes para que quede en lamina? ¿primero aplanas todos los trozos y con el rodillo los vas uniendo?

Gracias de antemano, es que soy cortita....

Gemma ha dit...

Hola Alicia! Cortas el turron como para comerlo a trozos. Luego con el rodillo lo aplanas hasta formar unas laminas finas como si fueran laminas de canelones de pasta normales de forma rectangular... Y los rellans con nata o lo que te guste :) No se si me explico bien...