dimarts, de setembre 12, 2006

Tarta marbre de moca

Aquesta tarta és el resultat de voler solucionar un accident que, com tots els aficionats a la cuina, tenim tan sovint.


Aquest divendres van venir a sopar el Raül i l'Encar i vaig fer la recepta de mousse de mocad'en Carlos Valencia. Però com que vaig utilitzar un motlle massa gran, em va quedar una tarta molt baixeta (gairebé ridícula) i vaig pensar que podia afegir una segona capa de cuajada per fer-la més alta... Però el resultat va ser que es van mesclar les dues capes i, com que de gust era bona, em va semblar que només li calia canviar el nom ;-)

No escric la recepta ja que us aconsello que feu l'original d'en Carlos Valencia. Això sí, dupliqueu totes les quantitats!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Haig de dir que era boníssima! La decoració també va ser improvisada: una mica de cacau en pols (aviam si endevineu com ens va quedar tan ben posat, el cacau!)

Gemma ha dit...

Hola Pol!
La teva opinió és poc objectiva... ;-) Però t'agraeixo el comentari positiu! Va molt bé que t'animin en els fiascos...
Gemma

Anònim ha dit...

En aquests moments, la Maria no ens deixa la mobilitat que teniem abans tot i així, de tant en tant, encara trobem un moment per sopar amb en Pol i la Gemma. L'opinió d'en Pol no és ni molt menys poc objectiva. :-) les postres eren boníssimes.
Sí, ja sé que molts us heu de conformar amb veure les fotos...però com que la Gemma explica molt bé les seves receptes, les podeu practicar a casa. Jo entre tant, espero a que em torni a convidar per a provar un altre pastís.

petonets.

Raül

Gemma ha dit...

Hola Raül!

Em sembla que la teva opinió tampoc és gaire objectiva... ;-)
Però moltes gràcies, aquests comentaris animen molt!

Encantada a seguir convidant-vos a casa... I amb la Maria de protagonista!

Gemma