dimecres, de setembre 27, 2006

Profiteroles

Els partits de futbol a St Feliu del Racó són una tradició molt arrelada a la colla del Pol. El més important de tots és el que es juga el dia de St Esteve (que ajuda a pair els dinars de Nadal) però al llarg de l'any se'n fan molts més. També és habitual organitzar un dinar per després del partit, ja sigui calçotada, arrossada o barbacoa.

En l'última ocasió, vaig portar de postres unes profiteroles fetes a casa, farcides de nata, de crema i de trufa. Estaven per llepar-se els dits!!


Un mica més i no me'n queda cap per portar al dinar...


Bon profit!

3 comentaris:

5enAlp ha dit...

Bueno, l'efecte viral comença a notar-se i ja hi ha molta gent que em comenta que visita aquest blog bastant sovint. Em sembla que és moment de posar-hi un contador (gratis a www.bravenet.com). En trobaràs un exemple a http://5enalp.blogspot.com
Que segueixi així i a veure quan montes un servei de càtering.

Gemma ha dit...

Ei!
Sí, ja he vist el vostre comptador... I ja tenia pensat posar-ne un. Demà mateix m'hi poso, que avui estic de celebració!!! Je, je, que m'ha tocat la bici de Temps d'Aventura!!
M'alegra saber que hi ha gent a qui interessa el meu blog... Però el servei de càtering haurà d'esperar. Clar que tot té un preu... ;-)
Gemma

Anònim ha dit...

quan ens posaràs la recepta de les profiteroles, Gemma.