Els nespres d’aquest batut són collits a casa els meus pares, que tenen un nesprer molt productiu i de bona qualitat. Cada any per aquesta època acabo ficant nespres a totes les receptes que faig, je je je... (mireu la tarta, la gelatina, el clafoutis i el gelat que penjaré el proper dia).
Dilluns passat, aprofitant que les meves nebodes tenien festa al cole, vam decidir preparar nosaltres el dinar. De plat únic vam fer una amanida d’arròs ben completa acompanyada d’una salsa rosa casolana, que fresqueta venia molt de gust. De postres, vam preparar aquest senzill batut, ja que a elles els encanten els nespres i els devoren a una velocitat astoradora.
La recepta no té cap secret, però el resultat és deliciós. Sa i ple de vitamines, fresquet de la nevera és ideal com a postres pels dies calorosos d’estiu.
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
· Nespres
· Iogurt natural (el mateix pes que els nespres pelats)
· Suc de ½ llimona
· Sucre al gust
Preparació:
Pelar els nespres i ruixar-los amb el suc de llimona per evitar que s’oxidin.
Triturar tots els ingredients amb el túrmix fins que quedi ben fi. Repartir a les copes i reservar a la nevera fins el moment de servir.
Bon profit!
dijous, de juny 04, 2009
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
44 comentaris:
Què bo!!! Els meus avis m'han donat un munt de nespres ben be no tenia clar que fer, aquesta idea m'encanta. has fet algun cop mermelada de nespres? queda bona?
pt!
Havia entès "batut de nespresso". Estic cegata...
Per cert, Gemma, el còmic es va esgotar abans no pogués ni tan sols comprar-lo, ja no et vaig dir res perquè no quedava una còpia en tot el Saló.
Mmmmm que bo!! els nespres es la fruita preferida meva ;)) a l'andreu ni veure'ls! jejeje
Jo també els deboruuuuuuu!!!
Tons
Que mona les pekes ... posa una cara de concentrada !!!!!!!! disfrute-las molt que a sobre segueixen els passos de la seva tieta aixó es mama a casa !!!
molt diver el batut, a mi els nespres m'encanten però encara els trobo àcids a veure si van arribant els més dolços.
petonetsssssss
La receta es buena, eso es indudable, pero la pinche que te has echado es lo mejor de toda la entrada, jaja.
Besitos sin gluten
Que bo!! segur que vau disfrutar molt i sobretot les teves nevodes... a mi m'agrada molt que els petits participint a la cuina!! Com dius es una bona dossi de vitamines!! Un peto, Montse.
Tu si que saps, pobres nebodetes, mira que fer-les treballar en el seu dia de festa.........ains
Fantàstic! Tinc un nesprer a sota casa i mola receptes per aprofitar-lo :)
Una bona manera de menjar fruita, q segons com fa mandra pelar-la ;)...me l' apunto, tot i q els nespres m' agraden tant, q mai em fa mandra pelar-los!!
Unes nebodes ben aplicades...
Un petó! Beth
ho provaré pq a l'Advocat li encanten els nespres, així que triomfaré segur!
Que ricooo!!!, que divina la niña concentrada en su plato! besotes*
Ai els nespres, estaré esperant aquest gelat que dius! A casa dels meus pares també hi tenen un arbre ben carragadet, els hi faré una visita ;-)
Petons
Eva, no he fet mai melmelada de nespres, però m'acabes de donar una bona idea per provar amb els que queden... N'has fet tu?
Mar, quin greu............ llàstima, però almenys ho has intentat :(
Je je je, trobo genial la confusió amb el nom de la recepta :)))
Anna, l'únic que em molesta dels nespres és que quan en peles molta quantitat et queden les mans ben negres... Saps què va fer l'Aina? Es va posar uns guants de làtex, es nota que té experiència, eh?
Mar, aquests nespres de casa els meus pares són dolços com la mel, no hi ha res millor que la fruita madurada a l'arbre, oi?
Zerogluten, la pinche es mil veces más rica que la receta, eso seguro! ;)
Montse, si els petits participen a la cuina aprenen a valorar què costa preparar el menjar, oi?
Ara, je je je.... no m'ho havia mirat així :) Tens raó, pobretes, el seu dia de festa i les poso a treballar! ;)
Roger, a sota casa què vol dir? És teu o hauràs de pispar els nespres??? :)
Beth, a nosaltres també ens agraden molt, però en tenim tants que ve de gust variar una mica la forma de menjar-los, oi? També he fet un gelat que ha qedat molt bo ;)
Iris, triomfaràs seguríssim, és fàcil i amb un resultat deliciós!
CVMandalas, són una niñas muy aplicadas, je je je...
Mònica, la propera recepta serà el gelat, segur! És igual de fàcil que aquest batut i queda molt bo, ideal per aprofitar els nespres més lletjos i que ja no vol ningú :)
Com que els meus sogres també tenen un nesprer, potser faré aquestes postres tan bones. Salutacions
Una bona manera de menjar la fruita i de que els nens cuinin.. Ets una bona mestre..
Hola, hola, i jo que amb els nespres no he fet mai res més que menjar-me'ls acabats de collir, provaré de fer alguna de les teves receptes .
PTNTS
Dolça
k facil y bueno gemma!!!
Tinc unes ganes que el nesprer de la casa on visc tingui nespres!!!! (si no sempre els puc anar a "robar" del barri...estan als parcs...de la zona on visc!)
Ptnts
Que bo!! Ben fresquet i decorat amb fideus de xoco!! Eps, i quina súper cuinera que tens a la cuina!! Una artista!!! Per cert, a Sabadell també teníeu festa dilluns?? Quina sort!! Petons!!
Una bona opció, aquest batut de micacos, com en diem a Badalona.
Ester
Gemma,
Aquestes nebodetes teves, seran unes molt bones rebosteres, amb la profe que tenen, impossible no ser-ho. Una abraçada i fins demà.
Dóna gust veure que els peques de casa menjen fruita i que els hi agradi! Provaré aquestes postres amb les meves nebodes...
Quina sort tenir arbres fruiters...
Petunets,
Eva.
Aquí tornem a tenir les dues cuineretes!!!Quin batut més deliciós, per el color sembles de xocolata, oi??
Sí, noia, en tenia uns quants encarregats, però per a quan em vaig poder escapar de l'stand ja no en quedaven. De tota manera, quan ens tornem a veure, et porto un parell de còmics sobre Barna (en tenim una col·lecció específica).
Una proposta molt bona, sana i fàcil. Es fantàstic que que els nens participin a la cuina. Te una carona d´estar-ho passant d´allo més be.... tota concentrada!!
Petons.
Mmmmmmmmm, que bo! Dissabte quan vagi a l'hort culliré uns quants. No ho havia pensat de fer mai i, mira que m'encanten.
Salut,
Mmmm, fàcil, fàcil... molt bo això d'aprofitar la fruita de la temporada. Segur que les nebodes devien quedar contentíssimes
Hola Gemma! No he fet mai mermelada de nespres, però decididament la provaré. Si queda bona serà una bona manera de conservar totes les que els meus avis arriben a tenir i no donem a l'abast a menjar.
pt!
De niña, tanto a mis hermanos omo a mi, quizás nuestro postre favorito, era un buen y gran batido de frutas...qué cosa tan rica. Nunca lo probé de nísperos y me dá rabia, porque hasta hace dos días, he tenido montones que me regaló mi cuñada de su árbol del jardín... al final se han ido estropeando, porque con la cantidad de fruta que hay ahora!!!
Otra vez, espero acordarme, porque tiene que estar de ricoooo!!
Me encanta cómo se concentra tu pinche...se nota que le gusta meter las manos en la masa eh?? y que tú también debes disfrutar de lo lindo con ella.
El flan de naranja que hay después...caeráaaaaa .Menuda pinta!!!
Bicosss
deu ni do com creixen aquestes noies :O. t'he agafat el flam de taronja, es una perrrla
Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris! Ja veieu que és un batut ben senzill de fer, sa i molt bo. És un bon recurs per aprofitar excessos de fruita, ja siguin nespres o altra... proveu-lo i ja em direu si us ha agradat :)
Doncs jo tinc uns quants nespre a la fruitera esperant que algú sàpiga què fer-ne... ^^
Ja sé què berenaré ARA! ;)
Bona la recepta, i millor perquè és molt sana.
I amb aquestes ajudants que tens.. fantàstic!
ptns.
Una manera ben bona i ben fàcil per a mejar fruita!!
Gemma, que bó aquest batut. Al estiu m'agradan postres així. Que mona la teva naboda! la teva familia esta contagiada tambè amb la pasió per la cuina.
Bon cap de setmana!
Quina sort tenir un nespres que doni aquest fruits tan meravellosos. El dinar que vas preparar amb les nebodes, molt bó...con disfruten amb tú a la cuina!! i tú amb elles...
Petons
Núria
Una recepta genial per fer amb els menuts de la casa! Primer els incentives a la cuina i després a menjar fruita! L'Aina i l'Olga tenen una bona mestra amb tu! ;)
Petons!
Aaaaaaaixò ha d'estar bonísssssssim!! a casa ma mare també hi ha un nesprer (bé, la veritat és que el nesprer és del veí, però com que totes les branques cauen al jardí de ma mare també els agafem!! jejeje!! ja ho provaré, ja! ummm!
Hola Gemma.
Deliciós batut de nispro.Segur que ho faré, perquè mon pare té un nisprer en el secà i em porta molts.Es una altra manera molt original de menjar-los.
I fresquet que apetix més !
Besets.
Boníssim Gemma aquest batut, ens has fet recordar quan eren petites i la nostra tieta tenia una figuera, i un nesprer, quan deien a sortir els fruits mengavem dia si i dia també, sempre hi havia queixes, però que bons eren i qui els tinguès ara. Una abraçda a les nebodes i a tu també clar.
Pos mira jo també tinc uns quants, los hauré de fer així abans se posen paxuxets :)
doncs a casa dels meus pares passa el mateix amb les nespres, una bona idea per aprofitarles!!!
Que rico Gemma! Y lujo de compañía tienes en la cocina!
Besetes!
Amb l'experiència que estan agafant les teves nebodes, ben aviat segur que ens sorprenen inventant elles alguna super-recepta!!!!
Publica un comentari a l'entrada