dimecres, de gener 07, 2009

Recordatori de la Trobada

Després del parèntesis nadalenc, toca tornar a la normalitat, a poc a poc i amb calma, que després dels excessos de tants dinars costa recuperar el ritme... I per si de cas hi ha algun despistat, poso una entrada curteta al blog, tan sols per recordar la trobada d’aquest divendres a Sabadell. Aquí hi ha les llistes actualitzades dels que veniu, tant a la demo com al sopar, si hi ha algun canvi d’última hora aviseu-me, eh? Pel tema dels cotxes, us intercanviareu comentaris entre els interessats?

3a Trobada Blocaire

Tinc novetats sobre la demostració de la thermomix: avui he parlat amb la Geni Garriga, la noia que ens farà la classe, i m’ha fet molt bona pinta. Per telèfon, m’ha semblat una noia amb molta empenta i una gran defensora de la thermomix, de manera que respondrà encantada les preguntes dels reticents a aquest robot... M’ha explicat què ens farà a la demostració: còctel de pinya colada, sorbet de fruites, púding de surimi, coca de verdures i mongetes amb cloïsses i peus de porc. Serà interessant, oi?

Ja tinc ganes de ser divendres!

15 comentaris:

El cullerot Festuc ha dit...

Benvinguda Gemma!!! Ja teniem ganes de saber de tu altre cop!!!! Ens veiem divendres a la demo...m'encanta el còctel de pinya colada!!!! jejeje!!!
Petunets i Bon Any!!!
Eva.

la vella carmanyola ha dit...

Collo!! aixi mateix m'ho fas dir!! tot aixo fa la termomix??

Bueno benvinguda al món dels que no em parat de treballar, jejejeje i fins divendres!!

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Jo vull!!!!!!! jajajaja espero que després hi haura crònica de la vetllada no??? ... benvinguda Gemma!!!

dolorss ha dit...

gemma, no saps el greu que em sap perdrem aquestes trobades!!
Jo també espero crònica.
Ah!!! i bon any.

angels ha dit...

Pinta molt bé les receptes del divendres encara que no siguem addictes a la termomix,(jo prendré apunts per a la meva jove) Fins divendres

Maria ha dit...

Allí estarem !!

Boston1955 ha dit...

Hola Gemma i Cia. de comentarisets.
gracies per tot el que et preocupes, ja espero el divendres amb ganes. Gracies per tot, fins avui no he entrat a internet i en va fatal amb la nevada noia visc en un poble.
Fins aviat

Cuinagenerosa ha dit...

gemma, canvi de plans, com que em sembla que encara hi ha lloc, apunta'm també per a la classe, que al final m'ho he arreglat i podré venir.
fins divendres!

Sara Maria ha dit...

La Mar, en Massitet i jo hem quedat al meu pàrquing a les 18.15 hores... Encara queda una o dues places, per anar i tornar o sols per tornar.

Pebbles ha dit...

Ens veiem divendres!!

Gemma ha dit...

Manel, t'apunto a la demo! Que bé!!!

Sara Maria, així tots ja esteu col·locats, oi? Perfecte!

Ens veiem demà!

La cuina vermella ha dit...

GEmma, compteu amb nosaltres (bateria nova al cotxe, eh!). Per cert, no tindràs pas el telèfon d'en Ruben per quedar amb ell??

Petons i gràcies a tu i a la Xaro!

Anònim ha dit...

Ufff, he estat a punt de no poder venir, però al final, tot i que avui em tocarà pencar fins tard, sí que puc (si no passa res, creuem els dits) :)

Ens veiem demà!!!

Gemma ha dit...

Parella Vermella, només tinc el mail, però no sé si podrà venir ja que està malalt amb grip... Demà m'ho confirmarà i si ve ja li diré que es posi en contacte amb vosaltres, ok? Moltes gràcies i ens veiem demà!

Sívia, genial, per fi ens coneixerem en directe, que després de tants intents ja toca, eh? ;)

Anònim ha dit...

Hola Gemma! hem trobat a faltar els teus pastissos, espero que vinguis carregada de molt bones idees. Us desitjo una molt bona trobada i per a tú i els teus un feliç 2009. Petonets.