dimecres, de setembre 05, 2007

Peres amb Cava

Inicio la nova temporada amb la recepta d’agost del “Descobrir Cuina”:


Sé que ja som a setembre, però com que durant l’agost he estat de vacances ara m’haig de posar al dia... Ahir vam reprendre els sopars setmanals a casa els meus pares i, després dels excessos de l’estiu, vaig pensar que aquestes peres amb cava serien unes postres força lleugeres.

La recepta és de la Carme Ruscalleda, la famosa xef del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, guardonat amb tres estrelles Michelin. La Carme Ruscalleda col·labora a la revista Descobrir Cuina a la secció “Bo i ràpid” amb unes receptes que volen ser senzilles (a mi a vegades em semblen molt complicades!) i utilitzant sempre productes de temporada. Fins ara no havia escollit mai les seves postres per fer la “recepta del mes” i crec que ja començava a ser hora...

Per preparar les peres, he seguit la recepta fidelment, amb dues úniques excepcions: he substituït els festucs (que no en tenia) per sèsam torrat i he muntat l’escuma de cava amb un sifó enlloc de fer-ho manualment amb el túrmix (amb el sifó és més fàcil i ràpid).

Aquí teniu la recepta: (feu clic sobre la imatge)


Bon profit!

11 comentaris:

Pulga ha dit...

Hola! La pera té una pinta increible, el descobrir és una autèntica mina. A més t'he de dir que estàs nominada:
And the "Premio al blog solidario" goes to

Ester ha dit...

Hola Gemma!
Ja tenia ganes de que comencessis a penjar receptes. Gràcies pels comentaris que deixes al meu blog.
Jo també opino com tu, que les repetes de la Carme Ruscalleda a vegades són una mica complicades. Tinc pensat fer-ne una ben aviat, si em surt bé ja la penjaré al blog.
Una abraçada
Ester

Montse ha dit...

Hola Gemma, gracies per el teu comentari en el meu blog.
Veig que tu tambe fas cosetes amb fruita , es nota que aquestes vacances en disfrutat menjar "xuxes"
Fins aviat

e. ha dit...

Com fas aquestes coses? ;)

Si també ets amant dels llibres i vols compartir les teves lectures a la vora del foc, seràs molt benvinguda! ja ens ho faràs saber...

Anònim ha dit...

Fantàstic!!! és una idea genial jo aquest cap de setmana també ho provaré. Dilluns ja t'explico com m'ha quedat.

A per ser jo també m'hauré d'aficcionar a comprar-me "el descobrir cuines", pq vec que fa servei!!

ANNA DE LA VILA.

Gemma ha dit...

Hola noies!
Estic d'acord amb totes: les fruites, el Descobrir Cuina i la Carme Ruscalleda són genials! ;-)

Pulga, gràcies per nominar-me :)

e., m'encanta llegir, però coses molt "best-sellers" i faciletes... Ja aniré passant per "La vora del foc" buscant recomanacions ;-)

Elena ha dit...

aquets postres,cauran per festes,amb una mousse de xocolata,gracias guapisima,un petonas,i espero fotos de las magdalenes.

Boston1955 ha dit...

Hola Gemma, ja estem en marxa. Aquetes postres es veuen delicioses.
Passa per el meu blog ja que te donat un premi no tens cap compromís. Però he pensat en tu.
Un petonas.

Carlos ha dit...

Gemma este postre es un lujo.

Gemma ha dit...

Elena, jo també penso que per festes són molt indicades: lleugeres (genials per després d'un àpat abundós) i amb el cava que fa tanta festa...

Boston, gràcies per nominar-me!

Carlos, un lujazo!

famalap ha dit...

UAUUUUU!!! Qué pinta tan rica!!
Me dará tiempo a hacer tantas cosillas tan ricas?