Aquest dimarts teníem un motiu especial de celebració: el meu pare va fer la Matagalls–Montserrat amb un temps increïble! La Mm és una caminada molt dura de 84km que va des del Matagalls, al Montseny, fins al monestir de Montserrat. La major part de la marxa es fa de nit i el repte consisteix en fer-la en menys de 24h. El meu pare ja fa 16 anys seguits que la fa i sempre l’ha acabat! Felicitats un any més ;-)
La recepta de la panacotta la vaig llegir ja fa temps al blog Erruki Laurel i tenia ganes de provar-la ja que és molt fàcil i ràpida de fer, amb l’avantatge que es pot preparar el dia abans. El resultat és una panacotta de nata amb gust de caramel molt fina, que fresqueta entra divinament.
Aquí teniu la recepta:
Ingredients: (per 4 flameres)
- 250ml de llet
- 250ml de nata líquida per cuinar
- 17 caramels Werther’s Original
- 3 fulles de gelatina
Preparació:
Escalfar en un cassó la llet, la nata i els caramels, remenant fins que es desfacin els caramels. Afegir la gelatina prèviament hidratada amb aigua freda. Barrejar bé i repartir en motlles tipus flameres. Deixar a la nevera fins que qualli (unes 4 hores). Servir ben fresquet decorat amb nata muntada.
Bon profit!
13 comentaris:
Hola cosineta, finalment he fet una de les teves receptes i evidentment ha estat un triomf!!!
Van venir a dinar uns amics a casa i vam fer el pastís de formatge de la Glòria (www.juguemacuinetes.blogspot.com) i el teu flam de cafè.
el flam va quedar boníssim i molt ben presentat, però... les "risses" van ser a l'hora de servir-lo, quin nyap els 2 primers trossos! jajaja...
Gemma imagino el sabor de esa panacota y las fotos espectaculares.
Ei Gemma! Encantat d'haver-vos conegut, llàstima que hem pogut compartir poc temps. Bé, ja saps que fins a la pròxima trobada em seguiré "e-engreixant" amb els teus postres...
Per cert, un dia amb la calma, hem de tenir una conversa sobre matemàtiques recreatives...
A tibar-li!
Saluti, ja saps que servir sempre costa més que fer el pastís ;-)
Ei Mohawk, el gust és meu! Aviam quan organitzes la trobada al Maresme... Us vau quedar al sopar?
No sabia que t'interessaven les mates recreatives! El proper cop hem de parlar més, eh?
Records a la Selene.
Carlos, si te gustan los caramelos Werthers Original, no puedes dejar de probar esta receta: te encantará!
OHHHH! Els Werthers són la meva perdició.... així que aquesta recepta deu ser bonísssima. Uf! Quanta feina pendent!
Caram Gemma...
Quin blog tan bo!!! (en tots els sentits de la paraula...)
Fins aviat!
Glòria, aquesta no te la pots perdre ;)
Joan!!!! Benvingut al món dels blogs! Ja veuràs el proper pastís que posaré al blog: amb crema de whisky! Segur que t'agradarà... ;)
Gemma, cada vegada hem sorprens més. Estás feta una artista dels postres.
Besets
Deliciosa recepta! Un plaer per als més llaminers com jo...! una gozada
JO he fet dues vegades Montcada i Reixat - Montserrat a Peu. Pero ja no trobo ningçú que em vulgui acompanyar... son entre 14 i 16 hores de caminar... pero si jo ho acabo, tothom pot! ;-)
gemma quina cosa mes bona,i quina familia mes esportista,que tens,un petó.
Critina, i no t'animes a provar la Matagalls-Montserrat? Només és una mica més... :) Sempre costa trobar acompanyants per aquestes caminades: són massa dures.
Per cert, per quan una recepta de l'Olivier???
Elena, ja veus que l'afició a la muntanya em ve de família :)
Hola, Gemma:
Senzill, rapidíssim, ja que el més entretingut és desembolicar els caramels :)), i BONÍSSIM, de debò! No havia fet mai pana cotta, i no serà la darrera vegada que en prepari.
Publica un comentari a l'entrada