divendres, de gener 26, 2007

Fondue de Xocolata

Per fi he rebut l'aparell de fondue de xocolata que regalaven amb la subscripció a la revista "Descobrir Cuina". Per estrenar-la, avui soparem fondue de xocolata amb unes broquetes de fruites que tinc per la nevera:


Tots sabem com funciona el servei de Correus al nostre país :-(
Des del novembre, que em van regalar la subscripció a la revista, estava esperant rebre la fondue. Després de trucar unes quantes vegades a "Descobrir Cuina", ja havia donat per perdut el regal... I el dilluns, taxan! Rebo la notificació de Correus que tinc un paquet esperant a ser recollit. Bravo!!!


Hi ha moltes receptes de fondue de xocolata, algunes porten licor, d'altres sucre, d'altres nata... Jo us en passo una que m'agrada bastant.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:
  • 250g de xocolata Nestlé postres (o per l'estil)
  • 1 pot petit de llet condensada
  • 125ml de nata líquida
  • 1 copa de licor

Preparació:

Escalfar la llet condensada i la nata líquida en un cassó. Afegir la xocolata a trossos i remenar fins que es fongui. Treure del foc i afegir la copa de licor. Portar a taula i mantenir calent amb el fogonet de la fondue. Sucar-hi les fruites tallades a trossos.

Bon profit!

5 comentaris:

Renata Gimenez ha dit...

Gemma

jo tinc la mateixa doncs em va caure per Reis! Escolta, tinc una pregunta: quina copa de licor? Qualsevol? Què vas posar tu?

Per cert, el proper cap de setmana anem a Cambridge. Intentaré portar-te Lemon Curd doncs ara amb els problemes de les maletes, espero no tenir la roba plena de llimona! :)

Gràcies,
Renata

Gemma ha dit...

Quina casualitat! Pots posar el licor que més t'agradi. Un cointreau queda boníssim...

Estic esperant amb candeletes el teu lemond curd... Mmmm... serà boníssim!

Boston1955 ha dit...

M'encanta el teu blog, es molt plane, crec que tu et mous per MR.
Una Mataperenca.
petonets

Unknown ha dit...

Hola, Gemma...

He hecho tus galletas con lemon curd, que han salido excelentes... he colgado la receta en mi blog, por supuesto con una referencia al tuyo, espero que no te importe...

A la fondue de chocolate nunca le he echado, ni leche condensada, ni licor, así que probaré... ¿qué licor utilizas, uno de naranja, u otro?

Un saludo...

Gemma ha dit...

Hola Boston! Sí, a vegades entro a MR, però no dona l'abast amb tanta gent! Tu també?

Hola Delokos! La receta original de las galletas la copié de la Zucheriera (creo que puse un enlace en el post). Me alegro que te hayan gustado!
A la fondue le puedes poner el licor que te guste, uno de naranja como el cointreau está muy bién.
Vi tu chile de soja y me encantó!