Al contrari, aquí teniu un recull de les últimes postres que han portat els amics. Puc assegurar-vos que totes les receptes estaven boníssimes!
Pastís de xocolata fet per la Cristina en l'última trobada a la Roureda:
![](http://photos1.blogger.com/blogger/569/3709/400/Past%3F%3Fs%20xocolata.jpg)
Pastís de formatge fet per l'Elisenda, també en l'última trobada a la Roureda:
![](http://photos1.blogger.com/blogger/569/3709/400/Past%3F%3Fs%20Formatge%20Elisenda.jpg)
Pastes seques d'Ullastrell, per celebrar el títol d'Enginyera de la Salut, el passat 6 d'octubre:
![](http://photos1.blogger.com/blogger/569/3709/400/Pastes%20Ullastrell.jpg)
Copes de xocolata fetes per la Nesa en l'últim passi de fotos de les vacances:
![](http://photos1.blogger.com/blogger/569/3709/400/Copes%20de%20xocolata.jpg)
He aconseguit la recepta de la Nesa de les copes de xocolata:
Ingredients:
- 120g de xocolata fondant
- 2 cullerades de cointreau
- 3 ous
- 60g de mantega
- 2 cullerades de sucre
Trossejar la xocolata i fondre-la al bany maria. Retirar-la del foc i afegir progressivament la mantega i el licor.
Separar les clares dels rovells. Batre els rovells i afegir-los a la xocolata fosa barrejant amb força amb unes varilles.
Batre les clares i el sucre amb unes varilles a punt de neu. Incorporar-les poc a poc i suaument a la barreja de xocolata per evitar que baixin.
Distribuir la crema en copes i posar-les a la nevera com mínim unes 3 hores.
La decoració és nata muntada i fideuets de xocolata.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada