Ja ho diu la dita en castellà: uva y queso sabe a beso. No cal afegir gaire més... Complementat amb una nou, unes gotes de conyac i un polsim d’orenga, aquest petó es converteix en celestial ;)
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
· 20 grans grossos de raïm
· 50g de formatge rocafort o brie o cabrales... (que sigui cremós i fort de gust)
· 50g de formatge tipus Philadelphia
· Unes gotes de conyac
· Un polsim d’orenga
· Un polsim de sèsam torrat
Preparació:
Obrir els grans de raïm per la meitat i treure’n les llavors. Barrejar els formatges i el conyac. Omplir cada raïm amb una culleradeta de formatge i decorar amb un trosset de nou, unes fulles d’orenga i un polsim de sèsam torrat.
Bon profit!
46 comentaris:
Bon dia,
un aperitiu ben diferent fet amb les fruites del temps! quina bona pinta!
Petonets!
Molt original i molt bo!!!!!
A casa els encantarà!
Petonets
MmmM quina pinta Gemma!
Deu estar deliciós!! Mai hagués pensat en una tapa igual, com sempre, deixant-nos a tots bocabadats ; )
M'encanta Gemma!! un aperitiu molt original! la combinaciò de sabors perfecte!
Petons
Deu meu, aixo deu estar delicios, molt bona idea, pero quina paciencia.............
un aperitiu dels que no pots resistir-te a tastar!
El meu cunyat les fa però amb dàtils i está de vici, com les teves, així tindré dos versions, les dues fantàstiques per les visites. Unes fotos que et conviden a anar agafant mentres llegeixes la recepta,jaja, per pasar una bona estona. Com sempre una recepta fantàstica. Petons
Nunca se me hubiera ocurrido esta combinación, pero leyendo bien todos los ingredientes me parece fantástica!Probaré
Cariños
Tots els petons per a tu estimada Gemma. Com sempre triomfes en cada aportació. Una forta abraçada!!
Magnífica combinació Gemma!!! M'encantaria poder-los prendre ara com aperitiu abans de dinar!!
Molts petons!!
Ai!! això dels pica-piques es el meu però són murtalsssssss!
A veure si m'animo a faig alguna cosa pel HMEC d'aquest més.
Rècords
quan he vist una entrada en castellà a la cuina de casa he pensat que m'havia equivocat :)
no la sabia, aquesta dita, em sembla perfecte per aplicar a aquest entrant: en sembla que serà d'aquells que es converteixen en un clàssic i veuràs com en els dinars de las pròximes festes de nadal apareixerà sovint.
quins grans més apetitisos!
Gemma, vaig fer un pastís teu, el pastís marbrejat de formatge i xocolata, demà si puc el pensaré al bloc. Ens va agradar molt, va quedar força bé.Gràcies.
Salutacions (des de comacasa-res)
He arribat al teu blog a través del hemc no puc fer una altre cosa que felicitarte. Ah! i aquests amb el teu permis els copio per aquest cap de setmana.
Un aperitiu molt original. La combinació del raim, amb el formatge i les nous... deliciós.
ptns.
Gemma, no puc evitar deixar un comentari a aquesta magnífica combinació!!!Tinc que provar.la.
Núria
Un fatàstic treball artesà...
Hola Gemma!
...m'agraden les receptes que utilitzen les fruites i els formatges a la cuina ... i com no, aquesta combinació tan minimalista i afortunada,...estic segur que apareixerà en molts dels nostres aperitius a partir d'ara.
una abraçada
M'agrada aquest aperitiu, és molt original i segur que boníssim!
Petonets
Carme
M'encanta aquesta combinació!!!!! I tant que saben a beso... ;)
Petunets,
Eva.
Ni coneixia la dita n icineixia la combinació, és una bona opciói, si senyora.
Felicitats
Ester
Con lo buenísimas que están ahora las uvas, y esta mezcla, tiene que ser una uténtica sensación de felicidad este bocado. Muy original, y seguro que deliciosa.
Un abrazo.
Gemma, quin apertiu més divertit!
No coneixia la dita aquesta castellana, quina gràcia! Ho harem de provar doncs!
Petons!
Boníssim! bonísssim! com sempre... Proveu-ho!
Un bon aperitiu... i molt original!!! Segur que està boníssim!!
Adeu, Gemma.
Que original y que bo segur que m'agrada.
Gemma, quina bona combinació!! Com sempre, excel·lent!
Petons!
Gemma, quina bona combinació!! Com sempre, excel·lent!
Petons!
Uauu jo vull molts dels teus petonets!! ;) un aperitiu deliciós, la combinació dolç i salat m´apassiona...petonets (dels altres...)
Uuuau, Gemma!
Original i boníssim!
M'atreveixo amb aquest aperitiu!
Gràààcies!
Petonets,
Marina
Ens estem imaginant la combinació amb el cabrales, que bona, umm et felicito un aperitiu molt original, un petonet
Oh!! que bona aquesta combinació. Saps que queda també molt bò?,la amndarina amb un bon formatge sec...mmmm, boníssim!!!
Ptonets
Mònica
Que bo!!!M'agrada el raïm, m'agrada el formatge i en conjunt deu ser...
Mira que bonic queda..
Ja et veig fent aquestes manualitats, treient pinyolets, farcint els grans..;)) Però el resultat ha quedat molt lluit i segur que ben bo.
Gemma, que cosa mas linda y delicada. Me ha encantado esta idea, ademas las uvas y el queso mmmhhhhhh, lo mejor.
Un beso.
A tots els que no coneixeu aquesta combinació, heu de provar-la!!!!!!
Llàstima que en català no hi hagi cap dita sobre el raïm i el formatge, perquè lliguen a la perfecció :)
Amb el dàtil també ha de quedar bé...
Entre tots, aquest HEMC servirà per fer uns aperitius nadalencs de luxe, seguríssim!
gemma que rico y bonito!!
Bona nit Gemma.
Que dit mes encertat!.Amb eixe nom no cal dir res mes.
Amb uns ingredients tan senzills has fet un aperitiu de luxe i molt original.
Besets.
Que boooooooooo!. Suposo que el més empipador és treure els pinyols del raïm, però segur que la feina val la pena!.
Fins aviat
Senzill i bo, i a més molt atractiu :-D
Molt bona combinació el raïm i el formatge! Excel·lent aportació Gemma!
Molt bona combinació el raïm i el formatge! Excel·lent aportació Gemma!
No ho he provat mai això, però t'asseguro que m'ho menjaria amb els ulls tancats, ha d'estar boníssim :)
Estos besos saben a gloria.
Un beso también para tí.
Què booooo!!! Precisament estava buscant alguna cosa per portar el diumenge que fem una excursió i potser faré això. Ja et diré com ha anat
Gemma aixó ha de ser molt, molt bó. El contrast una autentica maravella. Pasa a pendents urgents.
Petons!
Publica un comentari a l'entrada