dilluns, de maig 11, 2009

Taller de Postres de Restaurant al Museu de la Xocolata

Ja hem rebut la proposta definitiva pel taller que ens ofereix el Museu de la Xocolata. Us recordo que és el taller que ens van proposar a canvi del taller de bombons, massa complicat per fer amb tanta gent i tan poc temps.


Es tracta que cadascú prepari unes postres amb diferents tipus d’elaboracions (pasta sablé, crema anglesa, fulles de xocolata...) i ens ofereixen triar entre dues propostes concretes. Cal que els apuntats voteu per una i farem la que surti per majoria:

1. Passió de poma: pasta sablé breton, amb crema pastissera i poma caramel·litzada, decorada amb flors comestibles

2. Milfulles de xocolata blanca: pasta sablé amb cacau, fulles de xocolata i crema anglesa de xocolata blanca.

Tenim reservades 22 places i de moment a la llista hi ha 17 persones apuntades, de manera que encara queden places lliures. Vinga, animeu-vos, que les dues receptes fan molt bona pinta!

Els que ja esteu a la llista, hauríeu de dir quina recepta preferiu; i els que es vulgueu apuntar ara, ja ho sabeu, em deixeu el nom, un e-mail i trieu quina recepta preferiu, ok?

Recordo les dades concretes del curs: dissabte 23 de maig de 11h a 13h al Museu de la Xocolata (C/Comerç, 36). El preu és de 30€ que es paguen allà mateix abans d’entrar.

Llista d’apuntats: Oriol Escolà, M. José Maicas, Cristina Brugarolas, Iris González, Natàlia Gras, Arnau Clofent, Patrícia Mussons, Patrícia Gabriel, Roger Compte, Carme Arce, Rosa Lleonart, Marta Barrientos, Núria Andújar, Marta Jubert, Glòria Moreno, Josep Colet i Gemma Clofent.

Vinga, apunteu-vos, que als tallers del museu sempre ens ho passem molt bé!

Resultats definitius de la votació

32 comentaris:

Eva ha dit...

Llàstima que el dia 23 no pugui, que de bona gana m'apuntaria.
Gràcies per tenir-nos sempre informats.
pt!

Marta ha dit...

Gemma, jo prefereixo el Milfulles de xocalata blanca. A veure que vol la majoria.
Petons!

Gemma ha dit...

Eva, a veure si el proper cop sí... que aquests cursos sempre són fantàstics1

Marta, genial, apunto el teu vot!

Jo també voto pel Milfulles de xocolata blanca!!!!

Roger ha dit...

Jo també voto pel milfulles de xocolata!

La cuina vermella ha dit...

Estimada Gemma, ho sentim amb l'ànima però tenim una comunió el dia 23, d'aquelles que tot i que no coneixes a la criatura, hi has d'anar per compormís... en fi, no saps quin greu ens sap.
Per favor, volem una súper crònica.
Petons.

Arnau i Patrícia ha dit...

Eo, La patricia i jo votem pel mil fulles de xoco blanca!!!!!!

Gemma ha dit...

Parella Vermella, quin greu... I no podeu venir al taller i després marxar corrents cap a la comunió? El taller només dura 2 hores...

Arnau i Patrícia, us apunto!

Carme ha dit...

Jo també voto pel milfulles de xocolata blanca!!

Iris ha dit...

Compteu amb mi, que el 23 no treballo! I voto per la passió!

Gemma ha dit...

Iris, t'apunto i compto els vots de la Carme i teu :)

Anònim ha dit...

Hola!! Jo també voto pel milfulles de xocolata.

Patrícia Gabriel

Caminarsingluten ha dit...

Si va a ese museo el padre de esta familia... no deja chocolate vivo.

Besotes,

Ana y Víctor.

ELS PEIXOS ha dit...

Nena , la xocolata és el que més m´agrada.Sobretot si és negra...

El cullerot Festuc ha dit...

Jo si vingués votaria pel milfulls! ;)

Petunets,
Eva.

Glòria ha dit...

Gemma,

El Josep i jo votem pel milfulls de xocolata blanca.

Fins aviat

Cristina ha dit...

Encara estic a temps d'apuntar-m'hi?
Sí és així et passo el meu e_mail i voto pel milfulls.
brugarolascc@santfeliu.cat

Martí ha dit...

Voto per la poma!

allà mos veurem ;)

Gemma ha dit...

Crisitna, genial, t'apunto!!!! Et dius Brugarolas de cognom, oi?

Apunto els vots de tots!

Cristina ha dit...

Sí Gemma em dic Brugarolas, gràcies!!!

Delicias ha dit...

Bon dia Gemma

Nosaltres no hi podrem anar, però estem ansioses de que expliqueu la recepta que sorti, que pel que veiem és la de milfulles de xocolata blanca, quina pinta que fan les dues. Feu activitats molt interessants. Una abraçada molt forta.

ARA ha dit...

Ostres, el día 23 tinc un cumple, quina ràbia, a veure si per la próxima puc.

Gràcies igualment per tenir-nos informats.

CocinArte ha dit...

Milfulles!!! jo voto per aquesta segona opció...

Continuo de vacances, però no podia estar sense contestar...

Petons
Núria

ANNAFS ha dit...

Quina pena no poder-lo fer, amb el que m' agrada la xocolata!. M' hauré de conformar amb la crònica que facis tu.
ptns.

Gemma ha dit...

Núria, compto el teu vot i el de la M José.

Encara falta per votar la Natàlia, la Rosa i la Mart Jubert, però em sembla que ha guanyat el milfulles...

nieves ha dit...

Qué lástima que me pille tan lejos el curso. Se me afilan los dientes, de solo pensarlo. De todos modos, gracias a tus recetas, podremos disfrutar de tus experiencias.

Besos.

Miel ha dit...

Espero la recepta!!! tampoc no hi puc anar!!! però de ben segur que aprendreu molt i us ho passareu molt bé!!!

Petonassos

Miel

Pulga ha dit...

voto milfulles!!! però vamos que la votació sembla decantar-se clarament...

Marta ha dit...

A mí em fa il.lusió la Passió...però em sembla que serà el Milfulles!
Ptnts

Marta ha dit...

A mí em fa il.lusió la Passió...però em sembla que serà el Milfulles!
Ptnts

Gemma ha dit...

Marta i Natàlia, apunto els vots, genial!

Cristina ha dit...

Gemma, és possible que s'apunti un amic meu? Es diu Oriol Escolà. Ja em diràs alguna cosa.

Gemma ha dit...

Cristina, genial, apunto a l'Oriol!!!