dimecres, de maig 27, 2009

Pastissets de Formatge i Xocolata Blanca amb Fruites del Bosc Macerades

Avui toca una recepta d’aquelles de vici, on cada cullerada s’ha de degustar amb els ulls tancats mentre es diu mmm....



La clau d’aquests pastissets és la proporció de fruita amb la mida del pastís: hi ha d’haver tanta fruita com pastís. Les maduixes, el formatge i la xocolata blanca formen un trio sensacional, donant com a resultat unes postres d’aquelles que no vols que s’acabin mai.

Un consell a la recepta: no us passeu d’estona de forn, tot i que calent sembli cru, un cop fred quedarà al punt. Ha de quedar melós i no passar-se de sec...

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· 250g de formatge cremós
· 75g de xocolata blanca
· 60ml de nata líquida per muntar
· 60g de sucre en pols
· 1 ou
· Caramel líquid
· 500g de fruites del bosc
· Sucre al gust
· 1 llimona

Preparació:

Fondre la xocolata blanca al microones a baixa potència. Barrejar el formatge, la nata i el sucre. Afegir l’ou i la xocolata fosa i barrejar fins que quedi homogeni.
Repartir en 4 motlles individuals untats amb el caramel líquid i coure-ho 20 minuts al forn a 170º (amb el forn pre-escalfat). Desemmotllar i reservar a la nevera.
Posar a macerar les maduixes amb el sucre i unes gotes de suc de llimona.
Servir els pastissets amb una quantitat generosa de maduixes per sobre.

Bon profit!

35 comentaris:

Lau ha dit...

hola Gemma!

Sembla deliciós, HO VULL PROVAR!

- Un dubte: he de muntar la nata abans d'afegir-la?

Gràcies per la inspiració!!

vacapaca ha dit...

Quin postre tan delicios ... i amb molta fruita vermella!! Molt bo! Un peto, Montse.

Delicias ha dit...

Es cert formen un bon trio de colors i de sabors, ha quedat unes postres deliciosessssssssss, una abraçada.

dolorss ha dit...

Una combina de sabors, de colors, de textura.. perfecta!!!
Ara vaig a donar un tom per la teva cuina que voldria fer un pastis de cumpleanys per la meva filla.
Petons

Eva Flores ha dit...

desde l'altre costat de la pantalla jo ja estic fent mmmmm
pt!

La Llibreta Viatgera ha dit...

Gemma, de vici!!

Un petó! Beth

Cuinagenerosa ha dit...

uns pastissets deliciosos, gemma, per menjar-los ara mateix per un esmorzar de luxe.
em preocupa el mateix que a la laura, la nata s'ha de muntar o no cal?

Cuinagenerosa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pebbles ha dit...

Feia temps que no podia conectar-me, per motius d'estudi, i vet aquí que avui he fet un Kit Kat i trobo uns pastissets d'aquells que fan la boca aigua.
Petonets,

PILAR ha dit...

Fantástic! Una combinació deliciosa i molt fàcil.
Petons

Roger ha dit...

Buf, quina gana de bon matí. Aquest me l'apunto. Tot el què incorpori formatge, benvingut sigui!

bajoqueta ha dit...

Osti xocolata blanca i formatge mmmm, boníssim segur!

Gemma ha dit...

Laura, no cal muntar la nata, la barreges líquida, però sí que val la pena que sigui del 35%.

Montse, l'èxit d'aquest pastís és posar una bona quantitat de fruita vermella ;)

Delicies, amb el vermell de les fruites, queda molt vistós, oi?

Dolorss, ja em diràs quin pastís has fet, eh? Segur que et queda boníssim!

Eva i Beth, és un pastís de vici autèntic ;)

Manel, ja li he dit a la Laura que la nata no cal muntar-la, pensa que després es cou al forn...

Eva, aquest pastisset és un autèntic kit-kat, je je je...

Pilar, tens tota la raó, és un pastís facilíssim de fer, la relació dificultat-resultat és boníssima!

Roger, si t'agrada el formatge, aquest l'has de fer! Té un gust potent a formatge. T'aconsello ficar-hi el Cremette de la marca Hochland, queda molt bo ;)

Bajoqueta, una parella perfecte, oi? I amb les maduixes... queda més lleuger i l'àcid hi lliga molt.

la vella carmanyola ha dit...

Mare meva!! que bo!!

Així no hi ha manera de fer operació biquini!

Records

Joan ha dit...

Pfffffffff.... impressionant!!!

ANNAFS ha dit...

Maduixes, formatge, xocolata blanca... quina combinació més deliciosa!
ptns.

josep ha dit...

Gemma,
Una combinació perfecte. La presentació, sensacional com sempre (no com les que fa un "as" de la mànega pastissera que jo conec).
Una abraçada i fins demà.

xaro ha dit...

Gemma quina salivera m'ha entrat!!! Te que estar deliciós!!!

Ens veiem demà

Ester ha dit...

ummmmmmmmmmm, boníssim, m'encanta
Moltes felicitats
Ester

El cullerot Festuc ha dit...

Tancaré els ulls i faré mmmmmm, mentre m'imagino lo deliciós que ha d'estar!!! l'haurem de probar!
Petunets,
Eva

Maria Dolores ha dit...

Sense ducte delicioss.
Besets

Mercè ha dit...

Gemma, quins pastissets més bons!! Ideal per l'operació bikini, eh? ;) jeje
Però bé que ens hem de donar un capritxet de tant en tant, oi? :)
Petons!

marilu perez ha dit...

Gemma, este postre tiene una pinta genial. Lo veo hasta sexy...ja ja ja!

Gemma ha dit...

Anna, no et pensis que sigui un pastisset gaire gros... El truco està en posar-hi molta fruita i així queda menys calòric ;)

Joan, aquest pastisset és d'aquells per recordar :)

Annna, formatge, maduixes i xoco blanca formen un clàssic que sempre triomfa!

Josep, el tema de la màniga pastissera l'hem de praticar més, oi? Je je je...

Xaro, fins i tot per algú tan poc llaminer com tu, aquest pastisset seria una delícia ;)

Ester, boníssim!

Eva, aquest és dels que recomano de veritat. L'has de provar, eh?

Maria Dolores, boníssim!

Mercè, haurem de renunciar a l'operació biquini, je je je... que entre els teus croissants i aquests pstissets no i ha manera :)

Marilu, sexy y muy muy romántico... ;) ¿No dicen que los frutos rojos son afrodisíacos? Je je je...

Maria ha dit...

Deu ser com una espècie de flam de formatge però encara més fi perquè porta nata i xoco blanca, no?
Te molt bona pinta..
Fins la tarda !!

Elena ha dit...

Gemma quina delícia,uauuu i quines fotos ,,entren directes als ulls,,i a la boca si podes també ,,,un petonet.

Cristina ha dit...

Quina pinta!!!! Segur que el provo m'agrada molt la xocolata blanca!!!!
Avui no t'he ni saludat, he marxat corrents cap a casa, al vespre és quan hi ha més feina amb els nens!!!

Caminar sin gluten ha dit...

Como siempre, deliciosos, vistosos y sabrosos esos postrs que nos preparas.

Besotes.

Ana y Víctor.

Sargantana ha dit...

Si el gust és tan bo com la presentació aquestes postres deuen ser la bomba

Marta ha dit...

Impressionant Gemma! tens unes mans! m'agrada molt la xocolata blanca.
Petons.

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Aquestes són unes postres delicioses. Quina combinació més bona. Salut!!!!

Rosa ha dit...

Això deu estar boníssim!.
No vaig poder venir a la classe de la MIREIA, perquè estaba amb febra i no sabia com avisar-te.
Espero impacient la teva crònica.
Rosa.

Margarida ha dit...

A les teves mans, totes les postres semblen fàcils i boniques! I amb fruita pel mig, semblen més lleugeres!
Aquests pastissets no cals coure'ls al bany Maria com els flams?
Un petó!

Gemma ha dit...

Maria, més que un flam, té textura de pastís de formatge... i molt molt fi.

Elena, realment és un pastís de vici, sort que les fruites el fan més lleuger que si no, je je je...

Crisitna si t'agrada la xocolata blanca, l'has de fer! Llàstima que no t'hagis pogut quedar per la foto de grup...

Gracias,Ana y Víctor, este pastel como recompensa de un día duro de escalada está riquísimo ;)

Sargantana, un bomba calòrica, je je je... però un dia és un dia ;)

Marta, és el pastís perfecte pels que us agrada la xocolata blanca! I amb el formatge, queda boníssim!

Olles i Somriures, realment és una combinació fantàstica!

Rosa, quin greu, et vas perdre una bona classe... de mica en mica tots anirem fent la crònica i penjant les receptes ;)

Margarida, no cal, jo ho vaig fer sense i va quedar bé... de fet, no deixa de ser un pastís de formatge i no cal fer-los al bany Maria.

Anna ha dit...

Hola Gemma, una recepta fantàstica, la combinació em sembla exquisida, i molt adient per aquestes èpoques de l'any, sobretot ara que les maduixes són tan bones.

petons!