Les postres d’avui es deuen a una celebració molt especial, on l’ingredient principal de la recepta és l’autèntic protagonista del post. No és la primera recepta que faig per un motiu semblant, però la d’avui és força més important: Danonino és una de les quatre grans, de manera que arribar fins aquí significa assolir una fita molt gran. Felicitats Arnau, va dedicada a tu!
Aquesta és una de les receptes que m’agraden a mi, fàcil, resultona i amb moltes possibles variacions: canviant el gust del petit suisse i el tipus de fruita, obtens un ventall de receptes força gran. Fins ara no m’havia plantejat les possibles aplicacions del petit suisse a receptes de postres, però la veritat és que amb una mica d’imaginació se me n’acuden un munt. De fet, no deixa de ser un formatge cremós, de manera que qualsevol recepta amb philadelphia també ha de quedar bé amb petit suisse, oi? Així que ja us avanço que la propera recepta també serà amb el mateix protagonista, tinc ganes de tastar com queda el típic pastís de formatge fet amb Danoninos, je je je...
La mousse ens ha agadat moltíssim, queda suau i esponjosa, amb un gustet a formatge i a maduixa deliciós. Ben fresqueta de la nevera, entra divinament!
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
· 100ml de nata líquida per muntar
· 6 petit suisse naturals Danonino
· 200g de maduixes
· 50g de sucre
Preparació:
Triturar amb el túrmix les maduixes. Afegir el sucre i els petit suisse i barrejar bé. Afegir la nata semi muntada amb moviments suaus vigilant que no s’abaixi. Repartir a les copes i reservar a la nevera fins el moment de servir.
Bon profit!
dimecres, de març 11, 2009
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
47 comentaris:
El mousse té molt bona pinta, i ja tinc ganes de veure el pastís de danonino! a mi m'encanten des de que era petita!
pt!
al final et contractaran a tu també a la Danone!!!! noia, tens un gran enginys per inventar-te un postre, d'un postre que ja vénen fet!!! Noia, ets un cel, i el teu amic Arnau ha d'estar cofoi per haver arribat a la fita Danonino!!! Un petó pels dos!
Gemma, a la meva filla segur que li encantara aquest postre, els petit suisse se'ls menja de conya, així que tan ben presentats imagina't... segur que repeteix!!
Un petó!
BEth
Que bo.
Se a quien le va a gustar pues se ha hecho un hombre y aún me los pide.
Besos
Gemma, simplement deliciós i el millor és que es fa en un tres i no rés.
a qui no li agraden els petit suisse? doncs amb aquesta presentació en forma de mousse amb maduixes i nata segur que arrasa, els meus fills t'estaran sempre agraïts ;D
Gemma!! Aquesta també me l'apunto!!! Són les postres que ens agraden a casa!! jeje... A tu t'ha quedat una presentació preciosa i molt llaminera!
Que facilet!!Es veu tan bo aquesta mousse!!
Un petonet.
oh! què original i que senzill a l'hora!! ja tinc ganes de veure la recepta del pastís de formatge en versió danonino...mmhh!!! :P
ptó!
Ostres, Probaré aquesta recepta, canbviant els petitsuis per unes natilles, o alguna cosa així. Els petitsuis no m'agraden gaire, tot i així, té una pinta espectacular.
Molts petons
Eva, ja veurem com queda el pastís de formatge... espero que quedi bo ;)
Parella Vermella, l'Arnau és el meu germà petit i els que estem cofois som nosaltres, je je je...
Beth, aquesta mousse és igual de bona pels petits que pels grans, prova-la i ja veuràs ;)
Maria Dolores, si la fas ja em diràs si us ha agradat. Si sou de petit suisse, segur que us encanta!
Dolorss, tens tota la raó, és rapidíssim de fer, és de les receptes que m'agraden a mi.
Manel, aquesta recepta la pot fer la Lara mateix, ja em diràs si us ha agradat ;)
Myriam, aquesta recepta és de les teves, eh? Facileta, reultona i boníssima!
Nurks, és una mousse diferent, original i molt bona. Ja veurem si podrem dir el mateix del pastís de formatge...
Eva, amb natilles potser et quedarà massa líquida... I amb un iogurt tipus griego?
Nena, estàs ultimament que et surts amb els postres ràpids, aquesta mousse te molt bona pinta.
Fàcil deliciós i una presentació preciosa.Estic esperant veure el pastís.
Besets.
ostres quines idees més bones, la meva filla que devora Petit Suïsseses la farem molt feliça més ho podem fer juntes, gracies per regalar moments per estar cuinant les dues ..
un peto
moltes gràcies germaneta!!!!!!!!!
:))))
Arnau
L'Arnau dintre de poc serà l'Actimelman..felicitats per la promoció!!! ;)
Les postres magnífiques com sempre, fàcils i bones!!! Jo en tinc de xoco a la nevera...a veure si m'animo i les faig!!!
Petunets,
Eva.
Gemma, ara només em falta la celebració infantil per fer-lo, ja que em sembla que és d'èxit segur!
PTNTS
Dolça
Aalaaa!!! Que guapo! Quin postre! Els meus nens que són edictes als Danoninos (petit suis de tota la vida) els hi encantaria!! I la decoració genial!
Felicitats a l'Arnau!!!
Molt bo. Jo faig una cosa semblant però amb formatge "quark" em sembla que s' assembla força al gust de petit suis.
ptns
Perdó!!! Hi ha una errada ortogràfica!! No es pot anar ràpid! Els meus nens en són addictes no edictes, això vol dir una altra cosa!
Les meves més humils disculpes per aquesta errada!!
PETONS!!!!
Gemma ets la comentarista numero 500 de Bloctecnia, passat pel bloc, felicitats!
Ara, aquestes receptes ràpides i resultones són les meves preferides, je je je...
Mesilda, més fàcil impossible!
Mar, als nens segur que els agradarà, però als grans també, eh? I és tan fàcil que es pot fer amb la seva ajuda ;)
Arnau, felicitats!!!!!!!!!!!!! T'ho mereixes tot!
Eva, crec que Actimel és la "number one" dins el top quatre ;)
Els petit suisse de xoco no els he tastat mai... Són bons? Ara ja no tinc cap excusa per no tastar-los, je je je...
Dolça, per tastar aquesta mousse no necessites cap excusa, un dia de cada dia també es mereix un extra, no?
Nuni, ara que l'Alba ja sap fer gelatines, el següent pas és fer aquesta mousse... és facileta i si diu que és addicta al petit suisse, segur que li encanta :)
Anna, precisament el petit suisse no deixa de ser un formatge cremós... qualsevol recepta amb formatge tipus philadelphia (o quark) es deu poder adaptar fàcilment.
Carlos, quina casualitat! Felicitats a tu pels 500 comentaris! He vist la teva resposta i ja l'he aplicat: has vist que els enllaços d'aquest post s'obren en una nova finestra????? Moltes gràcies, feia molt temps que volia saber com es feia, però per mandra no ho havia investigat... Tens un blog molt interessant i útil!
Gemma gracies a tu. El premi es un favicó a la faviconera de Bloctecnia, la imatge que he triat es una paella. Salut!
Una recepte boníssima què utilitzarem molt ara que ve la època de les maduixes.
Ptnts
Gemma, felicitats per aquesta imaginació que tens per fer aquesta meravella de postres!!! I ja tinc ganes de veure com surt el pastís de formatge fet amb Danoninos!! ;) El teu germà també t'haurà de contractar a tu!! ;) jeje
Felicitats a ell també!
Que bella presentación! Sus recetas san encantadoras! Espero que no se incomode si yo adicionar su blog en mi lista de blogs favoritos.
Hola Gemma!
Per fi entrar al teu blog ja no és un pecat mortal... Durant els mesos que he estat a dieta he pensat molt en els teus pastissos i les postres fantàstiques que sols preparar. Avui, per fi, he tingut una estoneta per donar un cop d'ull a les teves darrers elaboracions. Espero tenir més temps per llegir amb deteniment els teus articles, però només amb les imatges se'm fa la boca aigua.
La veritat és que fa molt temps que les meves úniques postres són un iogurt desnatat a mitja tarda, però em sembla que aquest cap de setmana em faré un homenatge preparant-me un dels teus pastissos, aquest de cafè al caramel pot ser un candidat...
Petons!
Estic una mica enfadada amb aquests de la DANONE....pels missatges "subliminals" que inserten als seus envasos...però hi ha d'altres marques...o si no ho substitueixo pel Mascarpone...
Ptnts
sisisi...ser l'actimelman és el Top!!!!! Una amiga meva treballava a Danone i tb m'ho conec...jejeje!!!
Jo en tinc de xoco per les petarrones que els hi encanta!!!
Petunets,
Eva.
Felicitats Arnau! I felicitats a la cuinera, que fa unes postres fantàstics amb coses ben senzilles!
A casa no han sigut mai de petit suisse (i els danoninos no existien, crec), però em penso que no diré res i amb una mica de sort ni se n'adonaran!
Mmmmm, aquesta és del meu nivell. Fàcil, fàcil... l'hauré de provar algun dia d'aquests...
Fantastic! La meva filla ja m'el demana. Sembla superfàcil i molt resulton je je je.... S'haura de provar aviat.
Gemma, t'enrecordes que et vaig preguntar sobre la pasta brisa i la mida del motllo, doncs bé crec que si tu l'has fet en un de 21cm. a mi em faltaran quantitats, ja que el meu es de 26cm. quina proporció creus que hi hauria de posar? gracies.PTNETS (:
Jo també espero el pastís amb Danoninos, tot i que tenim aquesta mousse per anar fent boca!.
Fins aviat
M'he quedat amb el dubte... quines són les top 4?!? Actimel, Danonino i... Activia? Iogurt sabors?
Felicitats per l'ascens!
Qué rica gemma, y ésta para mi hija seguro que le encantará. Además veo que se prepara fácil, de modo que no hay disculpa para ponerse con esta suculencia.
Un abrazo.
Quina recepta ideal per als nens (i no tan nens...) i sobretot perquè ells hi poden participar en l'elaboració.
Felicitats i petons!
Carlos, gràcies pel premi, el trobo molt original i em fa molta il·lusió :)
Cris, ja m'imagino variants de la recepta: amb plàtan enlloc de maduixa ha de quedar boníssim!
Mercè, a veure si em contracta per l'I+D je je je... Avui mateix faig el pastís de danoninos, a veure com queda ;)
Talita, bienvenida a mi blog, encantada que me agregues a tus favoritos ;)
Anna, m'alegro que ja estiguis millor. Ja pots fer una dieta normal del tot? Si més no, una petita excepció de tant en tant segur que sí... Tots t'hem trobat a faltar, esperem noves receptes de les teves, que sempre són molt interessants!
Marta, en el post d'avui no s'admeten crítiques a Danone, je je je... que aquesta recepta va dedicada a Danonino!!!!
Eva, a veure si la teva amiga i el meu germà encara es coneixeran... Aquest mundillo és molt complicat, oi? A veure si se m'acut alguna recepta amb petit suisse de xoco... potser aquesta mateixa mousse però posant platan enlloc de maduixes?
Margarida, a casa quan jo era petita tampoc érem gaire de petit suisse ni iogurts... però estic segura que ens haurien encantat. Aquesta mousse segur que agradarà a tota la família, ja ho veuràs ;)
Joan, s'assembla bastant a la copa que vas fer amb whisky, oi? Diria que aquesta encara és més fàcil... estic segura que als petits de casa els encantarà.
Laura, crec que en tindràs prou, pensa que la massa brisa s'estira molt i el meu motlle tenia les parets molt altes. Tot i així, si tens por de no tenir-ne prou, et dono una idea: fes-ne més quantitat i si te'n sobra, molt millor! La pasta brisa es pot congelar perfectament, així el proper cop que en necessitis no l'hauràs de fer... la deixes descongelar a temperatura ambient i l'utilitzes com si fosa acabada de fer. Què et sembla?
Glòria, aquesta mousse és d'aquelles receptes que també pots fer amb les teves nebodes ;)
Nieves, fácil y rica, no hay excusas para no prepararla, je je je...
Maragda, això vaig pensar jo quan la vam tastar: bona pels nens i pels grans també ;)
Gemma, que t'he saltat, ho sento :(
Les quatre grans crec que són Actimel, Danonino, Activia i, d'aquesta última no n'estic segura, Vitalinea. Ja li preguntaré a l'Arnau ;)
Ens veiem divendres que ve al David, eh? En tinc moltes ganes!!! Un petó al Guillem de part meva ;)
Noia, eleves a la categoria d'especial coses molt normals i això te molt de mèrit.
M'he passat pel blog on vas fer el comentari 500 i no entenc res.. Uf, quan em falta...
Moltes felicitats per el blog!!
Aquest cap de setmana voldria fer algún desl teus pastíssos, però en tens tants que no ser quin fer. Em pots recomar algun d'espectacular, i si és per Thermomix encara millor.
Gràcies.
Maria, al blog del Carlos hi ha molta teca... a mi també em costa entendre'l, però hi ha eines molt útils per als blocaires, és molt interessant!
Mireia, no li donguis més voltes. Aquest és amb thermomix i és espectacular:
Pastís de xocolata
Triomfaràs segur!
Ahir a la nit ho vaig fer i va quedar boníssim!! segur que repeteixo :)
Enhorabona pel bloc.
Gemma, crec que no em vaig explicar gaire bé, no hem referia a la masa brissa si no a la resta d'ingredients, continuo pensant que si el meu motllo es més gran quedaré curta, no creus? Per això et preguntava quina proporció creus que hi hauria de afegir.Gracies!
Hola Gemma,
t'he deixat un sms al pastís de pinya, es que tinc uns dubtes!! JEJEJE.
Gràcies!
Napbuf, me n'alegro molt. Jo també repetiré, però canviant el gust i la fruita... em sembla que amb petit suisse de xoco i plàtan, je je je...
Laura, ara ja m'he perdut. Vols fer el de llima, el de formatge o la pasta brisa?????? Si vols fer el de llima, decididament necessites DOBLAR les quantitats, per un motlle de 26cm, amb les quantitats de la recepta no en tens ni per començar. Espero que ara ens haguem entès, je je je... ;)
Beitxu, quant temps sense saber res de tu!!! Tornes a estar activa en el món blocaire?????
Ara mateix et contesto al pastís de pinya :)
HOLA Gemma, ara SÍ que ens hem entés!! PERDONA per no explicar-me millor la primera vegada i haver estat tan "pesadeta". Ja t'explicaré l'experiencia a tot aquest enrenou!!!
Quina recepta més refrescant, als meus fills els tornarà bojos i si adorno una copa com la teva ufff ;)petonets maca tu segueix experimentant i després ens ho dius...smuakss
Publica un comentari a l'entrada