dilluns, de març 12, 2007

Cafè Irlandès Singularitzat

Aquí teniu la recepta del març del Descobrir Cuina:


En aquesta ocasió he escollit una recepta molt fàcil, que són postres i cafè alhora. La idea d’aquestes postres-cafè ve del cafè irlandès i és una proposta d’en Jordi Roca, el cuiner de postres del restaurant El Celler de Can Roca. Jo he simplificat una mica la recepta ja que he utilitzat dolç de llet comprat enlloc de fer-lo a casa.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 4 persones)

  • 250ml de dolç de llet
  • 200ml de crema de iogurt
  • 100ml de nata per muntar
  • 200ml de cafè
  • 20g de sucre
  • 10ml de vodka (jo hi he posat anís sec)

Preparació:

Barrejar el cafè, encara calent, amb el sucre i el licor. Congelar durant unes hores. Barrejar el iogurt amb la nata muntada. En una copa de postres, distribuir per capes el dolç de llet, la crema de iogurt i el granissat de cafè.

Bon profit!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Gemma, no pares, ehhh??, Així m'agrada que tinguem força tria ;p. Una pregunta, que es la crema de iogurt? i si no es compra, com es fa?
Moltes gràcies. Per cert sóc l'Àngels (la de les natilles de xocolata en comptes de pastís)

Gemma ha dit...

Hola Àngels! La crema de iogurt és un iogurt més cremós, n'hi ha de moltes marques (Danone...). Si no en trobes, pots posar iogurt natural o griego, també quedarà bo.
Has tornat a fer el pastís-natilles? ;-)

Anònim ha dit...

Boníssim. Aquest cap de setmana he fet aquest cafè irlandès. Gràcies per la recepta.

Concepció

Gemma ha dit...

M'alegro que t'hagi agradat :-)