dimecres, de setembre 02, 2009

La cuina de casa celebra el seu 3r aniversari

Un dia com avui de fa 3 anys apareixia per primera vegada una recepta en un bloc acabat d’estrenar anomenat La cuina de casa. En aquella època això dels blocs (de cuina o d’altres temàtiques) tot just estava a les beceroles i no tenia gens clar si seria un projecte amb gaire futur. I vés per on que han passat 3 anys!

Tots sabem que un bloc és molt més que un diari personal; és una comunitat virtual amb diferents rols, el d’autor, el de lector discret o esporàdic, el de lector habitual, el de comentarista assidu... I si aquest bloc ha fet 3 anys és gràcies, evidentment, a tots.

És per aquest motiu que us estic tan agraïda a tots els que passeu per aquí i dediqueu una estona del vostre temps a compartir la nostra afició per la cuina. Sense vosaltres ara La cuina de casa no seria aquí i per vosaltres, doncs, va aquest vídeo:



PD: Coincidint casualment amb l’aniversari, la revista CUINA (l’antiga Descobrir CUINA) ressenya aquest bloc en una nova secció anomenada Mediateca. Ha estat una sorpresa molt agradable que m’ha fet una gran il·lusió. Moltes gràcies a l’equip redactor i que tingueu sort amb el nou projecte que enceteu!


Moltes gràcies a tots i fins ara!

80 comentaris:

El cullerot Festuc ha dit...

FELICITATS GEMMA!!!! 3 anys!! Que fort!! i és que va ser a través de tu que vaig descobrir aquest món i va ser el primer bloc de cuina que vaig començar a mirar cada dia...t'enrecordes dels comentaris de l'eva de terrassa?? jeje!! Gràcies a tu s'na fet molts dels blocs que estem ara...
Preciós video, gràcies per enrecordar-te del cullerot!!
I moltes felicitats per ser la bloguera més mediàtica...em va fer molts ilu veure el teu blog a la revista! :)
Petunets,
Eva.

Eva Flores ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!! 3 anys de receptes són moltes receptes... espero que ens continuis compartint durant molts molts anys més les teves delicioses receptes.
petons!

Unknown ha dit...

¡¡¡Felicitats de tot cor!!!! gràcies a blogs com el teu t'animen a continuar, a creure que el que fas té sentit, i et diré que fas una feina fantàstica, vaig arribar a tu fa realment molt poc, però estic aprenent moltíssim, i "lo que me queda",jaja, i enhorabona per la teva apariciò a la revista, un reconeixament a la feina ben feta. Petons

Sara Maria ha dit...

Moltes felicitats!! Tres anys gaudint del teu bloc? Com passa el temps!!! Que poguem continuar gaudint-ne

Mar Calpena ha dit...

Per molts anys, Gemma. Sempre és un plaer llegir-te (i parlar amb tu). I molts dels que ara tenim blog és gràcies a la teva inspiració.

Cuinagenerosa ha dit...

per molts anys, gemma! felicitats per haver convertit el teu bloc en un lloc de consulta obligada i gràcies per tot el que ens has aportat a banda, organitzant classes i trobades. espero que duri molts anys!!!
un petó.

La Llibreta Viatgera ha dit...

GEMMA, MOLTISSIMES FELICITATS! Jo com l' Eva, si tinc un bloc, és gràcies a tu, va ser el primer bloc que vaig visitar, i la primera recepta que vaig fer per encetar el meu bloc va ser les teves Trufes de Mascarpone. Tres anys de receptes, de consells, i d' increïbles postres! Enhorabona i a seguir!!!

Un petó! Beth

Xavi ha dit...

Felicitats Gemma, gràcies al teu blog de muntanya vaig poder accedir a aquest magnífic blog de receptes tan fàcils de fer.
Gràcies

MaryLou ha dit...

Moltes felicitats!!!!
Quan vaig descubir els blogs de cuina, molt molt abans de començar el meu blog, ja llegia el teu i copiava moltes receptes!
Una abraçada

Ivana ha dit...

3 anyssss!! guauuu!
moltes felicitats!
petonets

Marisabel ha dit...

MOLTISIMES FELICITATS I QUE SIGUI
PER MOLTS ANYS !!!!

UN PETONÁS

Vanesuky ha dit...

Moltes felicitats maca!!!Jo ara faré un any i tu ja vas pel tercer!!!
La veritat és que aprenc moltes cosetes de tu, gràcies !

Petonets.

Vanesuky.

Sefa ha dit...

Per molts anys!!!
I moltes gràcies!

Petons

Sefa

Karolina cookiss ha dit...

muchisisimas felicidades gemma!!!.. cariño!!! te lo mereces todo!! eres una repostera , pastelera.. especialiasta de postres pa engolabr todo de la leche!! adoro tu blog!! lo sabes!!.. mil gracias por existir!! muaksssss

Carbassona ha dit...

Moltes felicitats Gemma, i que en facis tres més.

Cuinetes ha dit...

MOLTES FELICITATS GEMMA!! I moltes gràcies per enrecordar-te'n de nosaltres en aquest vídeo tan xulo que has fet! Espero que durant anys i anys poguem continuar llegint les teves magnífiques receptes!

Una abraçada!!

NUNI

Mome ha dit...

Moltes Felicitats Gemma.

Es un plaer entrar a casa teva, a la teva cuina, i veure la quantitat de coses, que tens, que comparteixes amb tothom i la quantitat de bons
sentiments que reparteixes, i en quant a lo de la revista, GENIAL , com ja t´he dit, es ben merescut. Molts petons.....

vero ha dit...

MOLTES FELICITATS!!!!!!!!
Ha sigut un plaer que en el teu video estigui el meu bloc, moltes gràcies, i per a molts més amb aquests super dolços que ens deixen bocabadats.

starbase ha dit...

Moltíssimes felicitats ben glassejades.

Laia ha dit...

Moltíssimes felicitats! 3 anys!! I a sobre ressenya a la revista Cuina!
Uaaaau!! Aviat s'inventaran les estrelles michelin dels blogs i te'n donaran un cabàs ple!! :)

Assur ha dit...

Hola, Gemma: Torno a entrar al teu blog després de dies de no fer-ho i em trobo que hi ha celebració!... Doncs un que s’hi afegeix a l’acte i que et felicita de tot cor per aquestes tres anys acabats de fer.

Comença un nou “curs”. Ja ens anirem parlant i, amb els millors desitjos, t'envio una abraçada.

Ruben ha dit...

Per molts anys!!!

Per cert, on és el pastís... no l'he trobat enlloc :-D

MartaG ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS GEMMA!!
És tot un plaer que vulguis compartir les teves experiències culinaries amb nosaltres... moltes gràcies per tot.

Marta Giralt

Laura ha dit...

Moltes felicitats!!

Deus estar molt contenta amb aquesta resenya i amb el tercer aniversari del teu blog!!

petonets!

Joan ha dit...

Feliços tres anys!! No és pas casualitat que aquest bloc surti ressenyat ni que tingui tres anys i molta projecció per endavant... És el fruit d'un treball ben fet i cuidat...
Enhorabona!!
Joan

Margarida ha dit...

Per molts anys, Gemma!
El teu va ser el primer bloc de cuina que vaig visitar, perquè quan em vaig decidir a fer el meu (més que res perquè els meus fills tinguessin un recull de les receptes que es fan a casa), volia posar-li el nom "la cuina de casa", sense saber que ja n'existia un amb aquest nom, perquè jo no era aficionada a internet i no consultava mai res! Vaig entrar al teu bloc i vaig descobrir tot un món! I és clar... vaig haver de buscar un altre nom per al meu bloc!, ja,ja
No cal dir que vaig quedar fascinada amb les teves receptes!

Estic contentíssima de ser una de les teves seguidores i espero que el teu bloc segueixi molts anys en aquest món!
Un petó!

Sílvia A. ha dit...

Felicitats Gemma:gràcies als blocs de cuina jo també m'hi vaig ficar i he pogut "conèixer" molta gent.
Gràcies.

Enkeli ha dit...

Moltíssimes felicitats Gemma! Per aquests 3 anys compartint tantes i tantes receptes espectaculars! El video molt xulo, m'ha fet gràcia que hi aparesqués el meu, tot i que no estigui tant ficada a la cuina com vosaltres.

Una forta abraçada!

ANNAFS ha dit...

Moltes felicitats Gemma!! Tan per l' aniversari, ( que tres anys de receptes són molts) i també per aparèixer a la revista "cuina", sens dubte et mereixes aquesta resenya.
Gracies per recordar-me en aquest video tan bonic.
ptns.

angels ha dit...

Felicitats Gemma, no sabia que ja eren tres anys, moltes gràcies per poder participar en aquest vídeo tant xulo que has fet i esperem retrobar-nos aviat. Petons

CRIS ha dit...

Felicitats Gemma!!!, a pel tercer any.Petonets.

CRIS ha dit...

Felicitats Gemma!!!, a pel tercer any.Petonets.

CAROL ha dit...

Moooltes felicitats! Pels 3 anys i també per l'article, quin nivell no?? Ja en pots estar orgullosa. I quina currada el vídeo. Només cal veure la quantitat de persones que t'han contestat a aquest missatge per comprobar l'èxit del teu bloc!

Selene ha dit...

Quina sorpresa, el meu blog farà els tres anyets d'aquí dos dies!! :-o

L'enhorabona i a seguir endavant, que segur que encara tens una bona col·lecció de postres per ensenyar-nos.

Mercè ha dit...

Per molts anys Gemma!!! Crec que molts dels que tenim blog avui t'hem de donar les gràcies a tu! El teu blog recordo que va ser dels primers que vaig descobrir, i seguint-lo mica en mica, em va obrir les ganes de tenir el meu propi. ;)
I un reconeixement molt bonic el de la revista CUINA al blog més mediàtic! Felicitats! :)

Ester ha dit...

Moltes felicitats i gràcies a tu per compartir amb noslatres les receptes i per ser una organitzadora excel·lent de trobades blog-gastronòmiques.
A veure quan penges el pastís d'aniversari...
Ester

Glòria ha dit...

Gemma,

Moltes felicitats pel bloc i moltes gràcies per tota la feina que fas. Jo, com l'Eva, vaig començar a anar a les classes sense bloc i mira, em vaig animar i me'n alegro!. He conegut gent fantàstica i espero que ens seguirem trobant per molts anys!. Un video molt xul·lo!. Ja has bufat espelmetes?.

Anna ha dit...

Moltes felicitats!!! Tres anys molt profitosos on hem après un munt de coses. Justament avui he rebut la revista i m'ha fet molta ilu veure que havien triat la cuina de casa per encetar un apartat nou. Espero de nou les teves convocatòries a classes de cuina! petons!

Francesc ha dit...

ENORABONAAAAAAAA!!!!! Tres anys!!!!! Ets un dels blocs de referència obligada a l'hora de la bona rebosteria. Salutacions i molt d'anys!!!!

Dolors ha dit...

Moltíssimes felicitats Gemma! Tant pels tres anyets com per la publicació al Descobrir Cuina. Ets una artista!
Moltes gràcies per enrecordar-te dels petits blocaires com jo.
Petonets i per altres tres anys més.

La "petitona" ha dit...

MOLTES FELICITATS de part de "QUI ENS VA PARIR"!!!!!
T'hem anat seguint des del dia que et vam conèixer i la veritat és que des de llavors no hem deixat de llepar-nos els dits!! :D

Que tinguis molta sort i no oblidis que tens poders.. LA MÀGIA MÉS DOLÇA I ORIGINAL!! Endavant, valenta!

Records,

HAVE REAL PIES IN BARCELONA ha dit...

Felicitats Gemma! Sigo el blog desde hace años aunque no recuerdo si tanto como tres pero te aseguro que me conquistó desde el principio con esas recetas tan ricas y sabrosas que siempre has preparado. Gracias por tus recetas y comentarios y felicidades por la cita de la revista!
Besos,
Nuria

Maria Dolores ha dit...

Felicitats per l'aniversari. Espere que compartim receptes molt anys més-
Un besot

Miel ha dit...

En primer lloc vull, com no, felicitar-te per aquests 3 anys!!! ets un exemple de constància que, personalment, em dóna una empenta per a continuar elaborant el blog.

He tornat de les vacances amb molta il·lusió i ganes de veure receptes i de fer-ne, la meva sorpresa ha estat rebre aquest homentage tan bonic que ens has fet!! i te'n dóno mil gràcies perquè m'he emocionat i tot!!!

Segueix creant com ho fas Gemma, ets una mestra per a molts de nosaltres, ja ho saps!!!

FELICITATS BONICA!!!

Miel

Reme y Núria ha dit...

Molttíssimes felicitats.
Com diu la Laia estará ve un premi als blogs, tu serias la estrella.
Wuapa.

Rosa ha dit...

G = Generosa
E = Excelsa
M = Mestra
M = Màgica
A = Accessible

FELICITATS!

Rosa

La cuina vermella ha dit...

Estimada Gemma, et felicitem de tot cor, per nosaltres La cuina de casa i la seva creadora, han esdevingut part de nosaltres mateixos.
T'estimem moltíssim i estem molt orgullosos de formar part d'aquesta finestra llaminera i dolça al món.
Molts petons.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats i gràcies per les bones estones que m'has fet passar a la cuina de casa. I a la muntanya.

Un petonàs

Concepció

MAR ha dit...

Moltes felicitats Gemma

sisi jo al obrir el Descobrir Cuina i veure't allà referenciada em va fer molta il.lussió ... la bona feina tard o d'hora es recompensa ... i tú l'has tingut.
moltes felicitats i molta empenta per seguir endavant aquest projecte tant consolidat que tens entre mans

petunets

Anònim ha dit...

Moltes felicitats pel bloc Gemma!!!
M'encanta i no saps la il·lusió que em va fer descobrir-lo.

Marta

Landayo ha dit...

Moltes felicitats Gemma!! i per molts anys!!! petons

RUBEN ha dit...

Moltes felicitats Gemma!!! Recordo que el teu bloc és dels primers que visitar. Una abraçada

Massitet ha dit...

Moltes felicitats, Gemma, de veritat!
I ara em permeto felicitar-me a mi i, per extensió, a tots els qui ens podem permetre el luxe de comptar amb un bloc com el teu. Eres un regal, Gemma!

Salut i per molts anys!

Massitet ha dit...

Moltes felicitats, Gemma, de veritat!
I ara em permeto felicitar-me a mi i, per extensió, a tots els qui ens podem permetre el luxe de comptar amb un bloc com el teu. Eres un regal, Gemma!

Salut i per molts anys!

Mesilda ha dit...

Bona nit Gemma.
Moltes felicitats per partida doble,ja que com veig a mes del cumple-blog et mencionen en la premsa especialitzada,això si que és un regal de categoria!:la que tu tens en les teues receptes i les teues presentacions,t'ho mereixes.
Per cert,no he pogut obrir el teu vídeo,no se si és que falta algun arxiu en el meu ordinador,m'ha passat ja en diverses ocasions.
Lo dit,moltes felicitats i que continuem disfrutant molts anys del teu bon fer.
Molts besets.

No tot són postres ha dit...

Tres anys de felicitat i bones receptes i de companyia és el que ens has estat regalant tu a tots nosaltres. Estic encantada de ser una de les persones del teu entorn blocaire i espero poder seguir sent-ho. Gràcies per ser-hi i a seguir així
PTNTS
Dolça

Núria ha dit...

Felicitats Gemma, per aquest tres anys de feina ben feta. Per les teves postres meravelloses i per aquesta menció tan merescuda.

Petons
Núria

Anònim ha dit...

Enhorabona pel bloc, 3 anys... ufff!! i quin munt de receptes i cap de repetida...
M'encanta seguir-te, segueix amb aquest ànim.
Judit

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

GEMMA; PER MOLTS I MOLTS ANYS MÉS I MÉS. Josepb -menja de bacallà-

Marta ha dit...

Moltes felicitats Gemma i moltes gracies per compartir tantas receptes amb nosaltres. Es un plaer seguir-te.
He vist la ressenya a CUINA, felicitats per aixó també.
Petons!!!

xaro ha dit...

Moltes felicitats Gemma, com tants d'altres el meu blog existeix gracies a descobrir el teu!!!

Fins aviat

pep ha dit...

Per molts anys!!! Sempre et llegeixo, encara que no deixi comentari. A voltes faig alguna recepta (sense sucre)... Petons

Anònim ha dit...

Felicitats germaneta!!!
I pensar que jo només me'n surto amb el bizcocho de yogur... ;)

Petons!

Arnau

nurks ha dit...

per molts anys bonica!!

una abraçada!

nurks

Laia ha dit...

Felicitats Gemma,
Me'n recordaré altres anys perquè és l'aniversari del Carles.
Enhorabona i que ens segueixis inspirant a cuinar i a escriure com fins ara.

Irisibula ha dit...

MOLTES FELICITATS, Gemma!!!
No em puc creure que ja hagin passat tres anys des que em vaig fer fan del teu bloc, que per cert, va ser el primer bloc de cuina que seguia amb fruició.
Segueix així!

Cristina ha dit...

Moltes felicitats!!!! Gràcies al teu blog em vaig decidir a fer el meu, m'ha fet molta il·lusió que l'hagis mencionat al teu video.
Enhorabona per la menció a la revista!!!

Cristina ha dit...

Moltes felicitats!!!! Gràcies al teu blog em vaig decidir a fer el meu, m'ha fet molta il·lusió que l'hagis mencionat al teu video.
Enhorabona per la menció a la revista!!!

Marta ha dit...

I per molts anys + que poguem gaudir-ne

:D gracies

Gemma ha dit...

MOLTES MOLTES MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bajoqueta ha dit...

Felicitats per tot, pel teu blog, per l'aparició a la revista, per les bones receptes que ens poses, i sobretot per el carinyo amb que ho fas i que ens transmeteixes!

Bé que més t'he de dir... en vista dels comentaris que tens ja pots creure't que ets una gran crack dels blogs de cuina :)

Manduca ha dit...

Siempre se ha dicho que el trabajo bien hecho perdura en el tiempo!! Muchas felicidades!!!

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Falto jo!!!! no vull deixar de felicitar-te pel teu tercer aniversari, ostres això són paraules majors ehhh tres anys!!! buf!!! suposo que vol dir alguna cosa, així com el reconeixement de la revista Cuina...anys i anys per molts d´anys!!! :)) un petonàs i tres tirades (fluixetes) d´orella...!!!

dolçosdesdecasa ha dit...

enhorabona!!! Va ser un dels blocs que primer vaig mirar... és a dir que ets com una mestra!
una forta abraçada (des de comacasa-res)

vacapaca ha dit...

Felicitats!!! Estava tranquil·lament a la piscina amb els crios fent una ullada a la revista... i vaig veure la publicació! que alegria!! jo seguia aquest blog tan increible!! i no és per a menys, ets una perfecte pastissera!!! Petons, Montse

PILAR ha dit...

Moltes felicitats per aquests tres anys de maravelloses receptes! Ets un crack! Amb va fer molta il.lusió veure el teu blog al "Cuina". I moltes gracies per l´homenatge que ens has fet amb aquest video.
Molts petons!

ester ha dit...

Enhorabona Gemma!! Per mi ets la referència a l'hora de fer unes postres especials...i els resultats sempre són deliciosos. Moltes gràcies!!

Mª Jesús ha dit...

Gemmaaaa ... falto yo, ENHORABUENA, ENHORABUENA Y ENHORABUENA, todas éstas felicitaciones es el reconocimiento a un encanto de persona y al trabajo bien hecho que haces en tu blog. Gracias por incluirme en el video-homenaje.

Muchos, muchos y muchos
Besitos

Anna ha dit...

Moltes felicitats!!! Les teves receptes han fet les delícies de casa i dels forans. Moltes gràcies!!!

Anònim ha dit...

Gemma,

tres mil felicitats !!
Aquest semestre vaig una mica atabalada, però intentaré anar passant per la teva cuina.

Petons des de Vic !!

roser