Divendres vam tenir celebració familiar i per postres vaig portar aquest pastís de pinya:
A casa, sempre que podem, ens agradar celebrar moltes coses alhora, d’aquesta manera aprofitem més les trobades familiars. En aquesta ocasió, en celebràvem moltes: d’una banda, els sants de l’Olga, l’Aina i l’Arnau. D’altra banda, el comiat de cara a les vacances d’estiu, que alguns de la família ja comencen aquesta setmana. Aquest any, tothom farà viatges força lluny: a Rússia, a Irlanda, als EUA , a Mèxic, a Itàlia... no està gens malament, oi? Amb aquesta perspectiva, el sopar va anar molt bé, amb molt bon ambient i una sensació d’estar ja de vacances!
El pastís que vaig fer és el mateix que el de crema i fruita, canviant el préssec per pinya en almívar. La base era com la que ens van regalar a una classe de la Mireia Carbó, que una veïna havia comprat i no sabia com gastar... Com que coneix la meva afició a les postres, me la va regalar amb molt bona intenció ;) Altra vegada, aconsello mullar bé el pa de pessic amb el propi almívar de la llauna, així és molt més bo i queda més sucós. Aquest cop m’estalvio escriure la recepta, si la voleu llegir, la teniu aquí.
Bon profit!
diumenge, de juliol 13, 2008
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
17 comentaris:
Espectacular, com sempre, i veig que domines la tècnica de la decoració amb paperina
Bon profit i bones vacances
Ester
Sisisi...molt bé aquesta paperina Gemma!!!! T'ha quedat un enreixat professional!!!! ;)
M'encanten les celebracions familiars...tant si hi ha alguna cosa per celebrar com si no, la qüestió és ajuntar-se la family! Naltres avui dinar pel sant de la mami...i ahir bateig de la Berta, així que tb no parem..jeje!
I valtres quan cap a Itàlia?...Voldrem fotos, eh???
Petunets,
Eva.
Si tu amb un polsim de sucre ja fas unes postres delicioses!!!!
bon pastis, si senyora!!!
Que chuluu!!!! Y quina pinta de refrescanttt!!! n'agafaria un troset! jejeje
Petonss
Mmmm, en sembla que hauríem de fer una trobada familiar un dia d'aquests ... (bàsicament pel pastís, jajaja). Per cert, el diumenge que ve em sembla que hi ha alguna mena de trobada. Si hi ets et passaré al llibre i si no el passaré a algun sabadellenc... després ja concretarem dates per fer alguna sessió pastís i whisky.
Ester, és veritat, m'he descuidat de dir-ho! Vaig mirar el vídeo de la Mireia fent la paperina i ara ja m'ha sortit bé! :) El truco està en tallar bé el paper...
Eva, les trobades familiars són genials, sempre que no impliqui està assegut a taula des de les 2 del migdia fins a les 8 dels vespre... això si que no ho suporto! Però la meva família és de les que va per feina ;)
Nosaltres, cap a Itàlia, a les dolomites. En tinc unes ganes... seguríssim que faré reportatge forogràfic, el paisatge d'allà és espectacular.
Dolors, aquest cop no tenia gaire feina, entre la base prefabricada i la pinya de llauna... molt fàcil!
De todo un poco, agafa, agafa... com si fossis a casa ;)
Joan, a la trobade de Montrodon no pdrem venir... passa el llibre a algú de Sabadell city, ok? Ja tinc ganes de fullejar-lo... s'entenen bé les receptes? Ja m'imagino que tot estarà en cups, polzades, teespons o graus Faraday :)
Sempre fas dolços bons amb quatre ingredients. Ja veig que a la vostra família us espera un estiu ben "mogudet". Enhorabona i salutacions.
dolorss, com diu la gemma, tu amb una mica de sucra i de farina fas una delícia, i aquest com fins i tot sense farina, i ara que domines el truc de la paperina, seràs imparable!
Caray Gemma, a sobre de que et queda perfecte per tu és cuina ràpida...!!!
Encara no he provat lo de la paperina, però segur que no em quedarà tant bé.
Un petó
Xaro
quin bona pinta té aquest pastís!!
t'escric des d'Ecoveritas, la cadena de supermercats ecològics de Barcelona. ens estem posant en contacte amb persones que veiem que estan interessades en els aliments de qualitat, com tu, per a convidar-los a apuntar-se al nostre butlletí, que preparem cada 15 dies sobre novetats en el sector del menjar ecològic.
si t'interessa, pots apuntar-te en la nostra web.
Apaaaaaaaaaaaa quin pastis mes booooooooo.
Que de dies feia que mo passava per aqui. Avui puc postejar una mica en els blocs.
Felicitats per el viatje.
També he vist que ho vareu passar molt be amb en David, quina enveja, de la sana.
Tere
¡Espectacular!, realmente maravillosa esta tarta, y cada nos demuestras que te superas a ti misma.
¡con lo que nos gusta la piña!
Besotes,
Ana y Víctor.
Gemma, dolça, fabulosa i tropical!
La pinya...
Que bona que és i si te la presenten així impossible resistir-se!
Impecable Gemma!! Que ens podries fer un curs de pastiseria??!! Perque nena, et surten com els de pastisseria...perfectes!!
Francesc, aquest farem unes vacances molt viatgeres. On aneu vosaltres?
Manel, m'encanta el truc de la paperina! ës facílissim i queda molt bonic :)
Xaro, en aquest cas sí que és ràpida, eh? Amb la base de pa de pessic feta, només s'ha de fer la crema, que és un moment de res.
Ecoveritas, aquests supermercats em cauen una mica lluny... n'obriran algun a Sabadell?
Tere, et vas perdre una bona classe amb el David... el setembre t'has de tornar a apuntar ;)
Ana y Víctor, no es vuestra copa de melocotón pero tambien estaba rica :)
Parella vermella, tropical com els vostres muffins de llimona!!!
Illetapetita, a l'estiu la pinya ve molt de gust, oi? I amb la crema... un vici!
Snur, com que anem a les classes de la Mireia, només cal copiar el que fa ella ;)
hola gemma,
doncs estem buscant un local per Sabadell per a obrir un Ecoveritas. esperem que no tardes molt en donar-nos una visita!
salutacions!
Publica un comentari a l'entrada