dijous, de maig 17, 2007

Creps de Lemon Curd

Avui he fet unes creps amb Lemond Curd:


El cap de setmana passat va ser la Fira del Trapezi a Reus, una fira amb espectacles de circ, des de pallassos fins a trapezistes, amb companyies d’arreu d’Europa. Aprofitant que estàvem allotjats a Montblanc, cada dia després d’escalar vam anar-hi a passejar i a badar una estona. La fira està molt bé, ja que els espectacles són gratuïts, duren uns 20 minuts i els van repetint diverses vegades al llarg de tot el dia. D’aquesta manera pots anar passejant pel centre de Reus i veure’ls quasi tots.

El que em va agradar més, segurament per la relació amb la meva afició a la cuina, va ser el de la companyia francesa Kitschnette. Eren una parella molt divertida que feia gags mentre cuinava creps. Entre les paelles, els ous i la nata, em vaig fer un tip de riure... Els moments més espectaculars van ser quan la noia va fer relliscar un rovell d’ou d’un braç a l’altre i quan es van tirar tres creps entre les paelles com si fessin malabars!

Vaig aprofitar per fer-los unes quantes fotos i aquí en teniu una mostra:


En definitiva, em van fer venir ganes de menjar creps... I recordant una idea de fa temps de la Doña Col, els he volgut provar amb Lemond Curd. Boníssims!

Avui només poso l’enllaç a la recepta de creps, ja que la massa és la mateixa i el farcit és a gust de cadascú.

Bon profit!

5 comentaris:

Elena ha dit...

Gemma,la parella,divertidisima,una cosa el lemond curt,no el trobo,i a Londres no tinc pensat anari,jaja,on el puc trobar,un petó.

Gemma ha dit...

Hola Elena!
La parella era genial :)
El Lemond Curd el pots trobar al super del Corte Inglés. Jo el compro al Mercat Central de Sabadell, hi ha una parada que en ven... Però segurament a tu et serà més fàcil anar al Corte Inglés. Crec que a altres supers grans (Caprabo, Mercadona...) també en tenen.
Una vegada uns amics meus me'n van portar de Londres, autèntic, i el vaig trobar més bo que el d'aquí: no és tant espès!

Anònim ha dit...

Qué buena pinta! Me tomaría uno para desayunar.
Maria

Doña Col ha dit...

Ricas, ricas ¿verdad?...

Gemma ha dit...

Cierto, cierto, señora! ;-)