dilluns, d’octubre 23, 2006

"Copa Danet" o Copa de Natilles amb Sorpresa de Xocolata

La recepta d’avui és en honor de l’Arnau.



Fins ara, l’Arnau treballava a Danone a la marca de galetes ”Príncipe”. Però avui ha passat a làctics, com a Brand Manager de la marca de natilles “Danet”. Aquest canvi significa que a Danone el valoren molt. Felicitats!

Per celebrar-ho, he fet aquestes copes de natilles. Òbviament, també es poden fer amb natilles casolanes (amb perdó de l’Arnau), però avui tocava fer-les amb Danet ;-)


La textura d’aquestes postres és de mousse. L’originalitat de la recepta és que permet sorprendre el comensal ja que porten una cullerada de natilla de xocolata amagada a l’interior. La recepta la vaig veure al programa de TV la bona vida, on la Mireia Carbó hi té una secció de cuina en directe. Fàcil, resultona i sorprenent, és una recepta que ja he fet més d'un cop!


Ingredients:

  • 3 natilles de vainilla
  • 1 natilla de xocolata
  • 200ml de nata per muntar
  • 3 fulles de gelatina
  • 100ml de llet
  • 2 cullerades soperes de sucre

Preparació:

Barrejar les natilles de vainilla i el sucre. Remullar la gelatina amb aigua freda i dissoldre-la amb la llet molt calenta. Barrejar-la amb les natilles. A part, muntar la nata i incorporar-la a les natilles. Disposar la mousse en copes omplint-les fins a la meitat, afegir una cullerada de la natilla de xocolata i acabar d'omplir les copes amb la mousse.
Opcionalment, decorar-les amb una mica de xocolata en pols i un caramel fet amb sucre cremat.

Bon profit!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per l'Arnau! Per cert: jo la vaig tastar i estava boníssima!

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Hola Gemma, a travers del teu comentari al meu blog he vist que també estàs en el mon dels Blogs, i quin blog més suculent! no savia que focis tan bona cuinera i el que encara entenc menys és com el Pol està tan prim amb les exquisiteses que fas, jo em posaria com una vaca, no soc llaminer ni res jo!
Felicitats pel blog!

Gemma ha dit...

Hola Jaume!
Gràcies pel teu comentari sobre el blog...
Vaig estar a punt de fer un blog d'escalada, però al final ja veus... m'he tirat a la cuina :-)

Ei, que per menjar les postres que faig sempre som molts a repartir... Si no, ens pesaria tant el cul que no podríem encadenar 7a! ;-)

Gemma

Imma Fita Payes - Cocinitas ha dit...

molt interessant ,,, un dia ho fare a veure q si els hi agrada als de casa, petons

Gemma ha dit...

Hola Hebe!
Prova-ho que és èxit assegurat. I a sobre molt fàcil!