dissabte, d’abril 10, 2010

Una nova etapa després del milió de visites


Estic molt contenta perquè aquesta setmana La Cuina de Casa ha arribat a la gran fita del milió de visites! Quan vaig començar no m’hauria imaginat mai que això fos possible, qui ho havia de dir! Però, com diu la dita, de mica en mica s’omple la pica i, clic a clic, el comptador ha marcat el milió.


És evident que aquesta fita no seria possible sense tots vosaltres, que passeu per aquí a llegir, a comentar... De vegades de forma anònima, d’altres regularment, tots hi heu contribuït i a tots us estic molt agraïda.

Aquest esdeveniment ha coincidit amb una proposta que m’ha fet la revista CUINA: m’ofereix integrar el blog al portal web que inaugurarà properament. Ha estat una decisió complicada, però després de sospesar els pros i els contres he acceptat amb molt de gust. Me n’ha convençut el fet que els agrada el blog tal com és ara i no n’hauria de canviar res. D’altra banda, tots coneixeu la meva admiració per la revista, i poder formar part del seu portal a Internet em fa molta il·lusió. D’alguna cosa m’havia de servir fer-ne una recepta cada mes, je je je...



Encara queden aspectes a determinar: la data d’inici, el format de la pàgina, el disseny, l’adreça web definitiva... però per a vosaltres els canvis seran mínims i automàtics. A més, els continguts del blog seguiran sent els mateixos: pastissos, dolços, postres i llaminadures amb les excuses de sempre: aniversaris familiars, calçotades amb amics, trobades blogaires, cuina amb les nebodes, amb l’Institut, tallers de cuina blogaires... el de sempre, vaja!

Espero de tot cor que em seguiu en aquesta nova etapa. Jo us seguiré visitant a vosaltres com fins ara. Moltes gràcies a tots!

95 comentaris:

Sonia ha dit...

Gemma, moltes felicitats per tot! pel mil.lio de visites i per la col.laboracio a Cuina.

Una abraçada i a continuar com ara!

HAVE REAL PIES IN BARCELONA ha dit...

Felicidades Gemma!!! por ese millón de visitas que seguro han (hemos) disfrutado de todas tus recetas y felicidades también por tu 'promo' a la revista Cuina!!!!
Besos!!!!
Nuria

Alfons ha dit...

...des de la teva visita la redacció de la revista, esperàvem, impacients, notícies, .... alguna cosa s'intuia ... però això que anuncies és tota una gran notícia,... moltes felicitats!!!... i per partida doble, el milió de visites és per si sol un motiu d'una gran satisfacció i d'orgull a l'abast de molt pocs, i el resultat del bon fer dia a dia, moltes felicitats Gemma i gràcies per el teu esforç i dedicació, molts som els que hem après i afagat el gust als fogons, seguint el teu bloc , i seguirem amb detall aquesta nova etapa del teu bloc
Una abraçada

Enric (Ets un tros de pa) ha dit...

Un milió de felicitacions és el que t'has guanyat. De tant en tant, en aquest món, la feina ben feta es veu recompensada. Tu ho has fet i ho has aconseguit. L'enhorabona, i tranquila, que no et perdrem de vista.

Unknown ha dit...

Gemma, moltìssimes felicitats pel teu milió i com no pel inici d'aquest nou proyecte que sens dubte serà tot un éxit i clar que si, allà seré per seguirte igual que fins ara. Encara que tú no ho pensis vas ser una de les persones que m'ha animat a seguir amb el blog podria dir que vas ser la meva primera seguidora no anónima que feia una entrada i allà tenia un comentari teu. Bueno em deixo de rotllos que molta sort i amb tu estarem!

Muas!!

vero ha dit...

Moltes felicitats per partida doble, per el teu milió de visites i per lo de la revista cuina!!!!!! No dubtis que et seguírem com sempre, campiona

Carmen ha dit...

Gemma, doble felicitació, primer pel milió de visites i segón per aixó de la revista, enhorabona, t'ho mereixes. Petonets

Ester ha dit...

Moltes felicitats, t'ho mereixes, el teu blog és un dels millors i més aprofitable, en el sentit que les recpetes són força assequibles i atractives.
Un petó enorme
Ester

Marta Padenous ha dit...

Moltes felicitats Gemma, de veritat i de tot cor...un petonàs!!
M

starbase ha dit...

Seguir-te està clar que et seguirem. Precisament perque el que ens agrada és el teu blog i la URL ens és igual :)

El cullerot Festuc ha dit...

Gemmaaaaaa, moooooltes felicitats!!!! Primer per aquest milió de visites i segón per aquesta nova etapa que comences...no dubtis que et seguiré!!!! Deus estar contentíssima...m'en alegro moltíssim per tu!!!
Petunets,
Eva.

Enkeli ha dit...

Ole!! Moltíssimes felicitats Gemma!
Me'n alegro moltíssim per tu, després de tant bon treball era obvi que tard o d'hora una cosa com aquesta passés, no?

Una abraçada!

Elena ha dit...

Gemma felicitasssssi un 1.ooo.ooo de petons ,esperen la nova era de la cuina de casa.

Dolors ha dit...

Moltíssimes felicitats per aquest nou repte. Et continuarem seguint com fins ara. Quin nivell!!!!

Q ha dit...

No debades aquest és un dels blocs de cuina més reeixits que conec. Moltes felicitats, Gemma!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats,espero que aquesta nova etapa sigui tan profitosa e interessant com sempre.et seguirem no en tinguis cap dubte.
Antonia, Santpedor

Gemma ha dit...

Moooltes felicitats Gemma! tant pel mil·lió de visites (que es diu aviat) com pel teu nou projecte. T'ho mereixes. Que tinguis molta sort!. Petons

dulceshoras ha dit...

Enhorabona Gemma! T'ho mereixes : ) Per suposat que continuaré seguint-te!!!

Bon cap de setmana i enhorabona un altra vegada!

MaryLou ha dit...

Moltes felicitats!!!!!
El teu bloc va ser el primer que vaig veure quan vaig començar a voltàr per aquests indrets. Sempre ha estat un blog de referència per a mi i per a molta gent interesada per la gastronomia, en aquest cas dolça!
Ja saps que et seguirem allà on siguis :-))))))
Petonets

Cuinetes-Carme ha dit...

Moltes Felicitats Gemma!! Tant per el milió de visites com pel tema de la revista.
Una abraçada.
Fins el proper taller que et podré fer el petó.

dolorss ha dit...

Si senyora, el teu treball veu els seus fruits i me’n alegro moltissim per aquesta nova etapa .
Et felicito de tot cor i rep una abraçada

Tiriti ha dit...

Gran, Gemma, tu ets gran...ja has fet el cim,...Moltes felicitats per endolcir la nostra vida.

Una abraçada,

Eva ha dit...

Quina alegria. La veritat és que ets un referent per als blocaires catalans.
Molts petons,
Eva

Esther Sbd ha dit...

moltes felicitats Gemma de ben segur que et seguirem amb molta admiració!

Anna de Llepadits ha dit...

Moltes felicitats!!! son absolutament merescudes! ets la blocaire de referència! els que seguim la revista i el teu blog ens alegrem ja que sortirem guanyant!!!

I pel número de visites, amunt!!! que aviat aniràs pels 2M!!

Una abraçada,

Anna

josep ha dit...

Gemma,
Primer de tot felicitar-te pel milió de visites, tanta gent entrant al teu bloc no es cap coincidència, és simplement la constatació de la feina ben feta.
En segon lloc, la nostra enhorabona per la nova etapa que iniciaràs properament. Ens és exactament igual l'URL del teu bloc, nosaltres volem i seguirem visitant aquesta "cuina de casa" que des de fa molt temps forma part de la nostra família.
Una abraçada i fins aviat.

Joan ha dit...

Moltes felicitats pel milió i pel tema de la Revista Cuina!!
Evidentment que et seguirem en aquesta nova etapa...

Sara Maria ha dit...

Moltes felicitats!!! I endavant amb la nova etapa!!!

La cuina vermella ha dit...

Et felicitem de tot cor, per aquest munt de visitants, som feliços de formar-ne part!!!
Un plaer seguir-te!! Enhorabona.

Laura ha dit...

Moltes felicitats!!

Per descomptat jo seguiré visitant el teu blog en el format en el que sigui!!

Petonets!

Laura, de merienda-cena ha dit...

Gemma, quina alegría!!! Moltíssimes felicitats! Independentment d'on estigui allotjat el blog tinc clar que el seguiré visitant.
Una abraçada i moltíssima sort per l'etapa que comença.

ARA ha dit...

Moltes felicitats, de tot cor.

petonets

Ara.

Irene ha dit...

Enhorabona Gemma!
Jo et seguiré visitant, sigui aquí, sigui a la revista. I segueix com sempre amb les teves estupendes receptes!

Marina ha dit...

Gemma, hola guapa,
Quines bones notícies ;)
Per molts anys! És fantàstic!Per molts anys puguem disfrutar de les receptes, a La Cuina de casa i en Cuina, ENHORABONA!!
Una forta abraçada i un petonàs,
Marina

Mesilda ha dit...

Bona nit Gemma
Moltes felicitats.Que manera de triomfar!
Deu ser una de les cimes mes satisfactòries que has aconseguit,veritat?.
Continuarà sent un plaer seguir-te en esta nova etapa.Esperarem els teus dolços com sempre:amb molta il·lusió.
Besets i enhorabona de nou.

Unknown ha dit...

I tant que continuarem seguint el teu blog i tot el que facis!!!Es una gran notícia i m'alegra moltíssim la nova etapa que comences. Mil petons, t'ho mereixes tot, el teu blog es una autèntica maravella!!!!

Chis ha dit...

Gemma!! L'enhorabona!!! i per molt que canviïs de "lloc" dóna per fet que et seguirem seguint (visca la redundància!)

Deana Sidney ha dit...

Gemma> YOu are a genius with a wonderful blog. COngrats on 1 million visitors... wow!!!

mercè ha dit...

fELICITATS GEMMA!, vaig entrar a tafanejar blocs a partir del cafè de nit, i quan vaig descobrir el teu blog m'hi vaig enganxar i vas ser referent d'un món per a mi desconegut:la reposteria. Ets un clar referent per a molta gent, un milió de visites en són la prova.Si a més a més tens el reconeixement de la revista Cuina,és la cirereta que ho demostra.Endavant!un petó!Mercè-DC

Anònim ha dit...

Per molts anys puguis sumar milions de visites. La feina ben feta té aquests reconeixements, i som molts els que aprenem i gaudim amb el teu blog.
Concepció

Xantal ha dit...

Moltes felicitats, un milió, són moltes visites, però es tant bó el teu blog, que segur les duplicaràs, triplicaràs..., enhorabona!!

Fem un mos ha dit...

Gemma moltes felicitats per el milió de visitants, i per la nova etapa amb Cuines, estiguis on estiguis et seguirem com fins ara, ja que lo que ens importa es la persona no el URL
Molts petons

Sílvia A. ha dit...

Felicitats!!! un milió i jo que ja estava con tenta amb els meus 10000.
Estic molt contenta per tu i la qualitat del teu bloc i tot el que m'has explicat!!!
Petons.

Ivana ha dit...

No tinguis cap dubte, jo et seguiré!!
moltes, però que moltes felicitats!!!
ja estic desitjan llegir la teva nova imatge!
petonets

Mercè ha dit...

Gemma!! Quantes bones notícies!!! Moltíssimes felicitats!! Pel milió de visites que aviat és dit, i per aquesta nova etapa on et continuarem seguint. ;)
Petons!

Núria ha dit...

Gemma, i tant que et continuarem seguint, que be no la nova etapa?? moltes felicitats.
petons

xisca ha dit...

Si senyor!!!! estic molt contenta per a tu . Són moltes visites, eh???? Felicitats.

En quant a la visita a la cuina de ca teva , sigui aqui o siqui on sigui si em dones permís jo et seguiré visitant.

Una besada i una aferrada pel coll , com deim per aquí.

Fins aviat

Maria M. ha dit...

Moltíssimes felicitats Gemma!

Sóc una fan del teu blog i fins ara encara no t'havia deixat cap missatge, però aquest esdeveniment bé s'ho mereix!

Firça i endavant!

Maria

Marta ha dit...

Moltes felicitats Gemma! Ets un referent dels blocs de cuina i t'ho mereixes.
Endavant!

El plat blanc ha dit...

Moltes felicitats Gemma! Des de que vaig descobrir el teu bloc no he deixat de visitar-lo. I des de que vaig començar el meu tu hi has deixat un comentari i m'has animat sempre. Has estat una MESTRA dels dolços i els postres. Realment et mereixes aquest reconeixement!! Una baraçada ben forta. Mercè V

Erika ha dit...

Felicitaciones por ambas cosas, el millón y la revista! Es mi deseo que disfrutes al máximo todo lo bueno que todo esto te va a dejar y que juntos todos sigamos compartiendo y aprendiendo. Te felicito de todo corazón
Cariños

Sefa ha dit...

Gemma, moltes felicitats!

Pel milió de visites i per la col·laboració amb la revista CUINA.

Petons

la divina ha dit...

Oh! Gemma! Moltíssimes felicitat per tot plegat. T'ho mereixes, t'ho mereixes i t'ho mereixes!!!

la gemmota ha dit...

Òstres Gemma, quin bon regal per celebrar el milió de visites! Et seguiré observant des de l'admiració i les ganes de recol.lectar tantes receptes com tu!
Felicitats!!

Anònim ha dit...

Enhorabona Gemma per totes dues coses.
I com diu el nostre amic Lluís: Més lluny, hem d'anar més lluny...
Et seguirem en el viatge.
Una abraçada.
Rosa Lleonart.

Assur ha dit...

La més sincera de les enhorabones, Gemma, per aquest milió de visites que figuren en el comptador d'aquest “blog”, que bé pot vantar-se, d'entre moltes altres coses, de ser un dels pioners gastronòmics en llengua catalana.

Jo et vaig descobrir des de molt al començament i, fent un cop d'ull pels primers “posts”, he recordat que la meva primera participació va ser anònima, ja que vaig votar a una enquesta que vas proposar per triar, entre tres, un pastís que havies de portar a casa d'un amic teu (vaig votar el de raïm, que va quedar l'últim)... Gairebé tres anys, ja fa!

Per cert, xafardejant per les primeres entrades, m'ha fet molta gràcia trobar-me amb un comentari on algú et deia, entre d'altres coses: “Em dic Francesc, sóc de Beneixama, a l'Alcoià...”, i com que sóc una mica bleda, m'he emocionat i tot.

Una forta abraçada i, també de part de l'Anna Maria, repetir-te l'enhorabona.

No tot són postres ha dit...

Dos grans motius per a felicitar-te, un milió i la teva noca etapa. Estigues segura que seguiràs tenint-nos aquí
PTNTS
Dolça

Pol Cruells ha dit...

Quina passada! 1.000.000 de visites! i és que ens endolceixes a tots la vida, ja ho veus! per això no deixarem de visitar-te mai! Felicitats!

Montse ha dit...

Gemma me alegro tanto por ti, yo sigo la revista desde el nº 1 y algún comentario también te indicado.. sobre ella, felicidades solo te pido algo porque cuando cree mi blog, fue algo muy personal, algo como una base de datos donde exponía mis recetas, y solo para mi familia y yo... pero llego tu comentario y el de Menchi ectr.. y eso me animado a seguir y seguir y tener algo mas que el trabajo..la casa .. y familia..por ello no te olvides de los novatos. Bueno Gemma, Felicidades

Reme y Núria ha dit...

Moltíssimes felicitats, primer per aquest milió i després per
aquesta col laboració, t'ho mereixes, ja conte els dies que
falten per poder llegir-te.
Petons guapa

Gemma ha dit...

Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris i felicitacions!!!
M'encantaria contestar-vos un a un, però ho he provat i a cada un us posava un comentari de 6 línies com a mínim!!!!!!!!!!! I ja he vist que no podia ser...
Alguns dels vostres comentaris m'han fet emocionar molt... No hauria dit mai que aquesta aventura bloggaire pogués arribar tan lluny i em permetés descobrir una pila de gent tan maca!!!!!!!
De tots vosaltres en tinc un record especial, per les vostres aficions, o pels vostres gustos, o per com us vaig descobrir, o per on viviu, o per com escriviu, o per qui cuineu, o per les fotos que feu, o pel carinyo que mostreu... tots teniu alguna cosa que us fa especials a la cuina de casa!!!!
Repteixo que mil milions de gràcies de tot cor!!!!!!

Laia ha dit...

Gemma moltíssimes felicitats de part de totes dues (encara que ara la Xaro sigui molt lluny segur que pensa el mateix que jo). Les dues són molt bones notícies, sobretot si el blog manté tota la teva personalitat.
Felicitats de nou!

Cakemol ha dit...

Muchas felicidades y disfruta de estos momentos tan bonitos.
Molbesitos

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Gemma!!!!
Això si que és un gran premi, tot un reconeixament, pel 1.000.000 de visites, un 1.000.000 d'agraïments a una tasca feta amb tot l'entusiasme que tu hi poses en cada entrada. Realment t'ho mereixes!
Una abraçada ben forta!

Massitet ha dit...

Gemma!!!
Moltíssimes felicitats pel milió de visites! En aquesta vida res és casualitat i, encara menys, el teu èxit com a blocaire! Ets, com han dit tantes altres persones, una blocaire de refèrència i LA blocaire dels dolços. Felicitats i enhorabona!

I per nosaltres els "olletos" és un honor tenir-te com a companya en la nova aventura al web del CUINA. Un autèntic luxe que siguis la nostra "parella de ball" en la nova etapa que també encetem!!

Felicitats, de veritat, i endavant les hatxes!!!

SUSANNA ha dit...

HOLA GEMMA, GUAPA TU

1000.000 DE FELICITACIONS, FA FORÇA TEMPS QU´ET SEGUEIXO, UNS 2 ANYS SI SEMPRE ME HA AGRADAT MOLT LA TEVA CUINA

PETONETS SUSANNA

PILAR ha dit...

Moltes felicitats Gemma, per ambdues coses. Segur que la nova etapa es tant o més exitosa que aquesta. Quant s´ha de triar un dolç, un pastiss, ets el blog de referencia.
Molts petons!

MartaG ha dit...

Moltíssimes felicitats Gemma!! T'ho mereixes...
i moltes gràcies a tu per compartir el teu saber amb nosaltres :-)
Un petó

Marta

glutoniana ha dit...

Moltíssimes felicitats! Et mereixes només coses bones, pel bé que cuines, com ens ho expliques, i la paciència que tens quan et preguntem alguna cosa.
I ja era hora que la revista et vingués a buscar, que molta gent la compra gràcies a tu!

Que vaigue tot molt bé en esta nova etapa, que segur que passaràs molt bé ja que ets una crack de la cuina :)

Anònim ha dit...

Hola Gemma,
moltíssimes felicitats, pel número de visitants i sobretot per la causa de que aquest número sigui tan elevat!! :D
Tens un blog fantàsitic i les receptes són sensacionals.
Et segueixo desde fa ja uns dos anyets, tot i que no t'havia escrit encara!
He probat alguna que altre de les teves receptes i sempre tenen molt d'èxit!
Moltes gràcies per la teva dedicació i de veritat, la meva enhorabona!!
Cristina

angels ha dit...

Moltes felicitats, tant per les visites, sembla increïble, com per aquesta participació a la revista, et continuarem seguint. Petons

natàlia ha dit...

Enhorabona!! Et continuaré seguint i cuinant els teus dolços; o simplement fent-me la boca aigua... Una abraçada des de Reus!

Irisibula ha dit...

Felicitats Gemma, t'ho mereixes i espero que tinguis molta sort en aquesta nova etapa. Jo et seguiré, i tant!!! :D

Maria ha dit...

Ostres Gemma!!! M'has deixat de pasta de moniato!!!
Mil felicitats... uiii no no espera 1 milió de felicitats, jejejeje!!!
Per tindre tant d'èxit en tot el q cuines, és nota que ho fas amb tot l'amor del món i per gent que t'estimes més que qualsevol cosa... i aquests dos ingredients son els més importants.
Sobre el nou inici el la revista Cuines, no dubtis que et seguirem... és més... tu no t'escapes, vagis on vagis allà estarem!!!
Petonets i mil gràcies per fer tot el que fas!!

Mome ha dit...

Moltísimes felicitats, la teva feina es mereix tot aixó i més. Petons.

Francesc ha dit...

Estimada Gemma, MOOOOOOLTES FELICITATS!!!! T'ho mereixes!!! Quina alegria ens has donat!!! Endavant!!! Que tu vals!!!! Besades des del País Valencià!!!

ana ha dit...

Hola Gemma!!
Quines bones noticies!!!!1milió de visitants, ufff! I cuinar per a la revista Cuina!!! Jo tmb la compro, potser et veurem als próxims números!! Jejeje!! M'alegro molt!! Tinc un dubte; et podrem seguir visitant desde blogger???o tindrem q anar a la web Cuina????
Petons, ah!!! Per cert!! Gràcies per visitar-me.

Glòria ha dit...

Moltíssimes felicitats, per aquest munt de visitants, jo puc dir que també en formo part!!!
I els de Cuina han tingut un bon ull!, un fixatge estrella.... Enhorabona i no pateixis que et continuarem seguint.

Maduixa ha dit...

Doncs jo, Gemma, també et vull felicitar, per tot! ens hem conegut fa molt poquet, però me'n alegro molt de tot allò que per a tu sigui important i sobretot et faci feliç. :-)

Moltíssimes felicitats!, bonica :-)

Xavier ha dit...

Gemma, l'enhorabona... Sé ben cert que estàs ben contenta de tot açò que t'haurà succeït.

M'alegre força per tu. Ets bona i t'ho mereixes.

Com fins ara, et seguiré de bon grat.

Una besada!

Núria ha dit...

L'enhorabona pel milió de visites! I gràcies per compartir tots aquests dolços tan atractivus que conviden a provar-los.

Núria ha dit...

Bé, i ara acabo de llegir que cuinaràs per la revista Cuina!? Caram quin privilegi n'alegro molt i t'anirem seguint allà on siguis.

Merche ha dit...

Hola Gema, muchas felicidades por el record de visitas a tu blog y enhorabuena por tu colaboración con la revista.
No sabría decir cómo descrubí tu Blog, pero ya hace unos cuantos años y desde entonces siempre lo visito para ver qué es lo último que has hecho. Al principio tenía problemas con el catalán, pero hasta un nuevo idioma he aprendido.
Muchas gracias por tu dedicación.

Cuinetes ha dit...

MOLTES FELICITATS GEMMA!!!!
ENHORABONA!!!!! ;-)

Laura ha dit...

Moltes Felicitas Gemma.

Si jo tingués una revista també voldria tenir aquest blog integrat a la meva pàgina. El teu blog és fantàstic: dinàmic, interessant. M'has fet més properes receptes que semblaven tant llunyanes. Jo ja fa temps que faig ús del blog per cobrir qualsevol esdeveniment especial que requereixi de postre. I com jo la majoria de companyes de la feina a les que he recomanat la teva pàgina i que la consulten encantades. Et seguirem on calgui!!!

Cuinagenerosa ha dit...

felicitats, reina dels blocaires catalans, milionària de visites i d'admiradors.
sort en la nova etapa al web de la revista!

Neus Garcia ha dit...

MOLTES FELICITATS GEMMA!! Pel milió de visites i per la nova etapa que començaràs!! Molta sort!!

ANNAFS ha dit...

Amb 87 comentaris, suoposo que ja t' ho han dit tot, però jo també et vull dir : FELICITATS, tant pel milió de visites, com per la nova etapa amb "Cuina". T'ho mereixes!.

maragda ha dit...

MOLTES FELICITATS! per aquest número milionari

MOLTES FELICITATS! per la nova etapa reptadora i plena de perspectives!

Milers de petons...

PD: havia vist el títol de l'entrada però fins ara no he pogut entrar a fer-te la visita, així que disculpa'm el retard...

dolçosdesdecasa ha dit...

Moltes felicitats des de comacasa-res! segur que continuem visitant el bloc! Molte sort en la nova etapa!

Gent jove pa tou ha dit...

Enhorabona per tantes visites al teu blog!!
Sens dubte, un dels millors blogs de cuina que he visitat. Esperem gaudir-ne sempre de les teves receptes en aquesta nova etapa. :)

Mònica ha dit...

Gemma, felicitats pet tot! T'ho mereixes de sobra.
Petons

Marisabel ha dit...

I tant que et seguirem!!! a la fi del mon si s'escau.
T'ho mereixes.
Un petonás

Boston1955 ha dit...

Enhorabona Gemma.
Feia dies que no pasejava per aquest reconet de la teva cuina.
Ja veig que estas molt contenta moltes felicitats.

Anònim ha dit...

Gemma,
ja fa temps que en silenci segueixo el teu blog. Ara no em puc estar de felicitar-te!!!! Això del milió de visites m'ha fet posar la pell de gallina.
Una abraçada ben forta des de Vic.
Maira