dijous, de febrer 18, 2010

La cuina de casa a COM Ràdio


Dilluns passat em van convidar al programa El dia a la Com de COM Ràdio per parlar del blog la cuina de casa. Tot plegat va ser un pèl improvisat, però haig de reconèixer que m’ho vaig passar molt bé, je je je...

Superant els nervis i la vergonya inicials, amb l’Albert Vico vam conversar animadament durant 10 minuts sobre els blocs de cuina i tot el que envolta aquest tema tan apassionant. Si voleu escoltar-ho, aquí ho teniu:




Va ser molt divertit, moltes gràcies per convidar-me!

74 comentaris:

Mima ha dit...

Gemma que diver!!!
Estàs feta una estrella :O)
Has estat/vas estar fantàstica
Ptons

Mima

Delicias ha dit...

Gemma has quedat molt natural a la ràdio, es nota la il.lusió que poses en el teu blog i això ho has trasmès als oients. Si fesis el llibre segur que nosaltres te'l compraríem, bé nosaltres i moltíssima gent més, una abraçada

Núria ha dit...

Felicitats Gemma!!!! ets un crack, però no surts a la foto..mmmmm

petons

Belen ha dit...

Ostres Gemma, què bo! Estava mirant la teva entrada del blog i he flipat! Resulta que l'Albert, en Vico, havia estat becari nostre quan estudiava a la Facultat de Comunicació, a Blanquerna. Ja fa uns anys d'això...El món és un mocador!! En fi, que estàs estupenda a la radio i molt natural!
Una abraçada i fins la propera!

Xiela ha dit...

Te ho vas diger pasar de conya, jo també tin una secció setmanal en Amposta Radio, radien una recepta, que normalment ja he fet, i la gent truca per fer preguntes, es molt divertit, també sol fer les receptes de temporada, ara mateix esten en la salsa calçot, al Nadal los turrons, i aixi. I ara hi ha un projecte de fer una tele per internet, tot en panyals ancara, i volen fer un programa estil Karlos Arguiñano, man dit que tin tots els numeros, BIENNNNNN!!!!!!!
Acollonix.... no es lo mateix que la radio, pero contenta. Si tot tira endevant, ja penjaré els videos.
Au adeu que avui me pasat de xarrar, un beset Gemma.

Carmen ha dit...

Quina il.lusió i quins nervis, vas estar genial. Ptons

Anònim ha dit...

Genial! Noia, veig que amb això dels blocs s'ha d'estar preparat per tot. Enhorabona!
Gemma

dolorss ha dit...

Moltes felicitats!!!!
Si senyora ja era hora que algú mes és fixes en la teva cuina de casa.
MOlt amena i didàctica la entrevista. I merescuda!!
Enhorabona!!!

Unknown ha dit...

D'aquí no res et demanaren autògrafs. Felicitats Gemma! Aquí estic escoltant el programa.
Muas!

Ester ha dit...

Hola Gemma, qui si no havia d'anar a parlar de blogs de cuina....moltes felicitats.
Ester

Eva Flores ha dit...

Hola Gemma! què bé una entrevista a la ràdio! i si a sobre vas passar una bona estona millor que millor.
pt!

PGB ha dit...

L'enhorabona Gemma! :)

la vella carmanyola ha dit...

Mare meva Gemma! però fins on arribarà la cuina de casa? cada vegada estas més liada amb el bloc!!

El final jo crec que si que algun cuiner t'acabarà demanat que facis un llibre amb la seva colaboració o alguna cosa per l'estil.

Moltes felicitats per la teva activitat blocaire i àmnims a continuar!

Rècords.

Sefa ha dit...

Felicitats Gemma!!

Petons

MaryLou ha dit...

Felicitats!!!!
Petonets

Gemma ha dit...

Gemma...

Felicitats!! Per cert, fa temps vaig voler fer una sorpresa als sogres i tota la seva família i vaig fer totes les receptes dels bombons que tens penjades al blog. Només em van quedar bé els de coco, aquells que poses el dulce de leche, amb l'avellana i els corn flakes,....

Els de xoco, se'm desfeien a les mans. A part que per treure'ls del cubitos de gel vaig tenir una fenyada, perquè ho vaig ficar en uns de plàstic durs...no en tinc d'aquells de silicona.

Tot i així van quedar tots molt bons, i les piruletes fàntàstic!

Però tinc dubtes:
com fer que no se'm desfacin els de xocolata?
i aconseguir la crema de xocolata blanca? perquè quan ho desfeia, em quedava una pasta de sucre increïble i no sé si és per la marca de xocolata que vaig utilitzar o què.

Vaig ficar-ho tot en capses fetes per mi, i els va agradar molt! Els que se'm desfeien també els vaig incloure, en motllos d'aquells de bombó/magdalenes perquè no fos tant "guarro".

Així que moltes felicitats,

la Gemma de Vilaplana.
Per cert, jo tinc blog, com ho poso perquè se'm vegi? perquè sempre em faig anomenar la de Vilaplana, i no sé si te'n recordes de mi.

Sara Maria ha dit...

Genial!!! Felicitats!

Enkeli ha dit...

OoOoh, què divertit, Gemma!! quina veu més maca que tens, se't notava super tranquila i feliç!! :)) gairebé 1 mil.lió de visites!! FELICITATS!!
M'ha encantat que ho compartissis amb nosaltres! ;)

vero ha dit...

Ole,ole,i ole, he escoltat l´entrevista i has estat molt bé, moltes felicitats i no sé més que dir que no t´hagi dit abans que el teu bloc es fantàstic i que encara que no et coneixi personalmente em caus molt bé. Un petó!!

No tot són postres ha dit...

Qui, si no és la nostra Gemma pot anar a la ràdio i amb naturalitat explicar les seves vivències amb el blog? M'ha encantat sentir-te, felicitats!
PTNTS
DOLÇA

Gemma ha dit...

Mima, va ser molt divertit, je je je... i molt improvisat!

Delicias, això del llibre ja va temps que ho vaig descartar... trobo que un llibre l'ha de fer un professional del tema, no pas una aficionada com jo ;)

Núria, m'encanta fer fotos, així jo no surto, je je je...

Belen, doncs ja veus que l'Albert ha arribat molt lluny, eh? Tens raó que el món és un mocador ;)

Xiela, quina passada!!! Si al final acabes fent aquest prgrama de TV per Internet, ja avisaràs, eh??? Serà genial veure't a la tele.

Carmen, Gemma, Dolors, Gemma, Ester i Eva, moltes gràcies! Vaig passar una mica de nervis, però va ser molt divertit, je je je...

Pere, que bé que passis per aquí!!! Saps que estan organitzant una escalada a Berga a quest finde? Vindràs?

Anna, això del llibre ja ho tinc ben pensat... massa feina! ;)

Gemma, a poc a poc, je je je...
Primer, és impresindible utilitzar glaçoneres flexibles, amb les dures és gairebé impossible desemmotllar els bombons...
Segon, per desfer la xocolata blanca has de vigilar mooooolt! Es crema de seguida i llavors fa una pasta tota terrosa molt lletja i ja no ho pots salvar. Per fondre-la ffes-ho amb el microones a mitja potècia a intervals de 15 segons. Mires com està, li fas una remenada i 15s més. Quan ja es comenci a fondre, amb la pròpia esclafor acabarà de fondre's del tot.
Tercer, és estrany que els bombons tot sols se't desfessin... Quan no atemperes la xocolata (un procés que fan les pastisseries que a casa no podem fer) el que passa és que la xocolata no aguanta tant la calor, però normalment una temperatura ambient sí que l'aguanta...
Finalment, perquè surti el teu blog, t'has d'identificar al final de tot de la finestra de comentaris, posa el teu usuari i contrasenya de blogger i ja està.
Per cert, diumenge passat vam anar a la Mussara i va ser genial!!!! Ens va fer molt sol, ho tinc explicat aquí: Mussara

Sara, enkeli, Vero i Glòria, moltes gràcies!

Xavier ha dit...

Estic molt content que t'hagen fet una entrevista!!! L'enhorabona!

Ara amb la teua veu et conec una miquiua més... he, he, he!

Per cert la rececta de la magdalenes de cari, mel i fruita vermella són al n. 90 de l'antiga Descobrir CUINA... Ara actualitzaré el meu blog i ho posaré (si ho repares, les magdalenes de Jordi Roca tampoc no tenen un bony gaire 'espectacular'! (Sense voler-ne fer comparances... he, he, he!)

Xavier ha dit...

*recePta!

Xavier ha dit...

Ah, per cert!
Vaig deixar-les a la nevera tota la nit com diu la recepta del Jordi Roca, l’endemà les emmotlí i cap al forn s’ha dit... però el bony es va oblidar d’eixir... :/

Maria José ha dit...

Eeeeiiiiiii!!!!! Nena...., quina professional... Mare meva..., jejejeje M'ha agradat molt l'entrevista. Mooolt bé... Dintre de poc a la televisió...
Felicitats Gemma... Petons!!!!
María josé

josep ha dit...

Gemma,
Acabo d'escoltar l'entrevista. M'ha semblat molt bé la teva intervenció (per molt improvisada que fos). Per cert m'apunto de redactor o fotògraf a canvi de tastar, je,je.
Una abraçada

dolçosdesdecasa ha dit...

Gemma, això és un puntasso!!! felicitats! i de nervis res, eh? no es notaven pas!.
petó

Maria ha dit...

Moltes felicitats!! Q xulo que ha través d'un bloc puguis arribar a fer aquestes coses... molt emocionant!!!

Maria ha dit...

Moltes felicitats!! Q xulo que ha través d'un bloc puguis arribar a fer aquestes coses... molt emocionant!!!

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Tens una veu preciosa, molt clara, crec que et podries dedicar a locutora :) m´ha agradat molt escoltar-te Gemma, felicitats per la entrevista, ens has defensat molt bé a tots els blocaires!!! petonets

Irisibula ha dit...

Gemma, has quedat molt natural i divertida. Ho has fet molt bé!!!

Francesc ha dit...

Què bé!!! M'ha encantat la teua entrevista. Quedes molt bé a la ràdio!!! Això que et diuen que podries dedicar-t'hi estaria molt bé. I fer un "La cuina de casa" versió ràdio? Ni que fóra un miniespai setmanal o diari o com tu volgueres? Quina il·lu escoltar-te. Per cert, l'entrevista es talla una mica en sec, com a mínim a mi m'ha passat un parell de vegades. Salutacions i enhorabona.

Alfons ha dit...

F E L I C I T A T S !!!!...ja ets tota una professional dels mitjans.... M'ha encantat sentir aquesta entrevista amb l'Albert Pico a COM ràdio, has estat fantàstica, molt natural, amb les idees molt clares i transmetent entusiasme en tot moment, peró sobre tot m'ha encantat posar el to i la melodia a la teva veu... segur que a partir d'ara les teves receptes les "sentiré" encara millor...

Mesilda ha dit...

Bona nit Gemma.
L'entrevista a estat genial,pareixes una profesional de la ràdio de la soltesa que tenies.
M'ha alegrat molt sentir-te perquè ja li he posat veu a la teua imatge.
Per cert,les tarongetes un exit.
Tant als xiquets com als majors ens van encantar.El cruixent les fa molt llépoles i originals.Este cap de setmana les he de fer novament.
Besets i felicitats de nou per l'entrevista.

El cullerot Festuc ha dit...

Gemma!!!Quina passada d'entrevista!!! Ets una crack...ho has fet super bé!!!! Enhorabona!!! Ara només falta anar a la tele escriure el llibre que et comenta l'Albert...jejeje!!
Felicitats...t'ho mereixes!
Petunets,
Eva.

xisca ha dit...

Hola Gemma,

M'ha agradat sentir-te per la ràdio , no sé perquè però t'imaginava amb una veu així.

La meva enhorabona que és molt merescuda.

Una abraçada

Esther Sbd ha dit...

moltes felicitats Gemma! t'ho mereixes .M 'ha fet molta il.lusió escoltar l'entrevista.

ANA ha dit...

Enhorabona per la publicació del blog a la radio.

Petons!
Ana de: 5 sentidos en la cocina

ANNAFS ha dit...

Et vaig escoltar des de la feina. Justament estava escoltant la Com (que sempre la solem escoltar) i em va fer molta il.lusió quan vaig sentir el teu nom. Una entrevista molt ben aconseguida. Et felicito.
ptns.

Cristina ha dit...

Enhorabona , t'he escoltat i sembla que ho hagis fet tota la vida!!

Unknown ha dit...

Quina veu més dolça!!! 12 minuts super interessants! M'ha encantat l'entrevista, i perdona'm però si que haurías de fer un llibre, amater, però un llibre!!!Petons

Joan ha dit...

Felicitats!! Queda molt bé el programa!! Tens un bloc merescudament mediàtic...

Cuinetes-Carme ha dit...

Gemma,
Felicitats!!
Un encant d'entrevista.
Petons.

Maria Dolores ha dit...

Gemma m'ha agradat molt i que serenitat tenies, amb raó t'ixen eixos pastissos tan bonics fets amb mim i serenitat.
Besos

Marta ha dit...

Hola Gemma, estic escoltant l'entrevista que t'han fet a la ràdio. Estàs molt bé, molt natural, sembla que ho hagis fet tota la vida!!!!!!!!!!!! Ja fa temps que et segueixo, m'agrada molt el teu bloc. A veure quin dia comparteixes una estona de radio amb la mireia carbó farieu un bon tàndem. Moltes felicitats!!!!
Aprofito també per fer-te una pregunta. Fa uns quants dies que m'estic plantejant comprar una olla programable del tipus fussion cook, la coneixes? la fas servir? em pots donar algun consell? Moltes gràcies.

Reme y Núria ha dit...

Acabo d´entar al blog.
Estic escoltan la teva entrevista, estás genial
Petons

Anna de Llepadits ha dit...

Hola Gemma,

Enhorabona! molt maca l'entrevista!

D'aquí a la fama, molt merescuda per cert!

Petons

Anna

xaro ha dit...

Molt bé Gemma !!! D'aquí a poc et veurem per la tele...com l'Arguiñano ensenyant a fer postres a tot Catalunya..jejeje

Ptnts

CRIS ha dit...

Què bé Gemma això si què és una experiència insòlita i diferent per a qui esn movem per internet.Felicitats.

Unknown ha dit...

Hola Gemma!

M'has deixat impressionada, quin temple, quina seguretat i quina veu més maca que tens!

Oi que és emocionant? Quan em van trucar de TV3 al desembre tampoc m'ho podia creure, quins nervis! Però tens raó, és una experiència emocionant i inoblidable.

Una abraçada ben ben forta, i l'enhorabona, t'ho mereixes!!!

Gemma ha dit...

Xavier, si ja vas deixar reposar la massa a la nevera, aleshores no se m'acut res més per fer que pugin... Clar que si les del Jordi Roca tampoc van pujar, llavors significa que a tu ja t'han quedat bé ;)

Maria Jose, a la tele em moriria de vergonya, no m'agrada gens que em filmin...

Josep, com a fotògraf et contracto avui mateix. Ja saps que t'admiro molt per les fotos que fas ;)

Francesc, segurament deu ser un problema de connexió a Internet massa lenta... a vegades amb els videos ja passa.

Mesilda, amb taronges també et va quedar bé? Doncs ja ho provaré, que jo només ho he fet amb mandarines...

AnnaFS, de veritat ho vas sentir en directe??? Je je je... aixòs í que em fa il·lusió, ets l'única que m'ho ha dit :)))

Sweetchocolate, no conec gens aquesta olla, em sap greu però no et puc ajudar...

Moltes gràcies a tots pels comentaris, la veritat és que tot plegat va ser molt improvisat i això es nota molt... però l'important és que m'ho vaig passar molt bé, je je je... Veure la ràdio des de dins és tota una experiència!

Mesilda ha dit...

Hola Gemma
Soc jo de nou.
No m'explicat bé avanç quan he parlat de "tarongetes".Jo he fet la teua recepta amb mandarines,el que fa que per aqui a vegades anomenem "tarongetes" a les mandarines.Però supose que amb unes taronges ben dolces tampoc quedará mal,veritat?,una mica mes bast per el tamany,però bones, segur.
Un beset.

MAR ha dit...

Ei GEmma però quina experiència no ??? que xulo .. .ets tota una referencia blogastronómica ....

ptonassos

Mercè ha dit...

Gemma, moltíssimes felicitats!! :) Escolta, si sembla que ho hagis fet tota la vida això! Se't nota molt natural! El proper pas ja és a la tele, eh? ;)
Petons!

Fem un mos ha dit...

Felicitats Gemma, es un premi a una feina ben feta, no he pogut sentir l`entrevista perquè hem falla el àudio del maleït pc però ja ho faré.
Molts petons

RUBEN ha dit...

Gemma! Com segueixis així, aviat tindràs una estrella en el passeig de la fama!!! Has estat molt bé a l'entrevista! Et mereixes amb escreix aquest reconeixement!

Una abraçada

HAVE REAL PIES IN BARCELONA ha dit...

Gemma, qué entrevista mas chula!! Te ha salido genial, explicas perfectamente el mundo de los blogs de cocina, el buen rollo que hay, las motivaciones de la mayoría. Me ha encantado. No estoy de acuerdo con lo del libro, pues claro que podrías hacerlo!!!
Besos!!!!
Nuria

Cuinagenerosa ha dit...

no podien triar millor representant dels blocs de cuina catalans.

Cuinagenerosa ha dit...

no podien triar millor representant dels blocs de cuina catalans.

Joan ha dit...

Felicitats Gemma!!! Sembla que ho hagis fet tota la vida això de parlar per la ràdio.

Una abraçada.

Joan.-

Gemma ha dit...

Felicitats Gemma !!
Seràs mundialment famosa aviat
Enhorabona!

maragda ha dit...

Per fi he pogut sentir l'entrevista! està genial, felicitats!
Petons

Laura ha dit...

Felicitats!! quina ilusió que et deu haver fet que et fagin una entrevista!! Enhorabona!!
Petonets!

Núria ha dit...

Caram, Gemma!
L'enhorabona. Ja sabia que eres popular amb el teu blog...però ara encara més! Molt bona feina la teva!.

PILAR ha dit...

Felicitats maca! T´ho mereixes i m´ha encantat.
Un peto!

Isabel ha dit...

Gemma, GENIAL!!! FELICITATS!!!
un petonarro!!!

Caminar sin gluten ha dit...

¡Enhorabuena! ¡Eres toda una artista radiofónica! y por supuesto una estupenda cocinera.

Te felicitamos, y te agradecemos que compartas con todos y todas tus recetas.

Besotes,

Ana y Víctor.

La cuina vermella ha dit...

Gemma, no saps com ens ha agradat escoltar-te (com diria aquell: carn de gallina!!). Molt petons i enhorabona, de tot cor.

Esther ha dit...

Nenaaaaaaaaaa, que guay, vas estar genial! Tens una veu molt agradable.
Estas feta una artistassa!
Felicitats.

Esther ha dit...

Nenaaaaaaaaaa, que guay, vas estar genial! Tens una veu molt agradable.
Estas feta una artistassa!
Felicitats.

Massitet ha dit...

Oleeeeeeeeeeeee!!!
Ets la blocaire més mediàtica i més universal!!! Felicitats, per l'entrevista i per la naturalitat...

Molt bé, tu!

Assur ha dit...

Aquest cop, contràriament al que sempre faig, no m'he llegit tots els comentaris (és que n'hi ha 71!!!, i com que els números canten no em podràs dir exagerat) que t'han deixat abans del meu, i d'aquesta manera em semblarà que no repeteixo el mateix que t'ha dit tothom.

M'ha semblat una entrevista molt àgil que de ben segur et durà nous visitants. L'enhorabona!

P.S. M'ha fet riure el locutor quan t'ha dit de remanar "amb la mà mateix" la massa per fer la tulipa i tu li has dit "o amb una forquilla millor, no?... Queda una mica líquid" (Boníssim!!!) Repeteixo: L'enhorabona, Senyu!

glutoniana ha dit...

Segur que qui haurà entrat al blog gràcies a l'entrevista ja no podrà marxar. És que ens poses coses tan bones!

Moltes felicitats! Ho has fet molt bé :)

Núria ha dit...

M'ha fet una il.lu tremenda sentir-te. Moltes, moltes felicitats!! T'ho mereixes i molt que et facin aquesta entrevista.

Núria