divendres, de maig 16, 2008

Visita a la Boqueria. La Crònica.

Per fi ahir va arribar el dia tan llargament esperat: la visita a la Boqueria i la classe a l’Aula de Cuina amb l’Iker Erauzkin.

A les 18h en un punt, ens vam trobar els de la primera convocatòria per tal de fer un tour turístic pel mercat, seguint unes indicacions molt detallades que amablement m’havia fet el Massitet de l’Olleta de Verdures. Tot i la quantitat de recomanacions que tenia, vam poder fer-les totes: fruites exòtiques als Soley, fruits secs i bombons a Vidal Pons, formatges a la Masia de la Boqueria, xarcuteria a l’Aroma Ibèric, fruites a cal Neguit, peix a la Maria Lluïsa Sanz Gaña, xocolata a Xocolatl, estris de cuina al Foc... Llàstima que ens van quedar pendents altres parades que estaven tancades: olives al Pinyol, bacallà a la Gomà, bolets al Petràs, fetge gras a Avinova, formatge al Pacheco... Haig de confessar que la Boqueria ha complert totes les expectatives!

Aquí teniu algunes fotos del mercat:

A punt d'entrar al mercat, fent de guiris autèntics ;)


La parada de fruits secs Vidal Pons, per flipar!


Comprant fava tonca als Soley:


A les 19h en punt en segona convocatòria, arribava la resta de la colla per tal d’assistir a la classe de cuina de mercat amb l’Iker Erauzkin.

En total, vam ser els 17 següents: Xaro Morral, Dolors, Mireia Sihuro, Glòria Vilà, Gemma Ruiz, Ester Giró, Anna Pié, Sandra Fortuny, Maria Solé, Marta Jubert, Anna Olivé, Glòria Moreno, Elisabet Carreras, Txell Pi, Kike Palau, Eva Montearriba i Gemma Clofent.

L’Aula és una cuina amb una barra molt gran, cosa que ens va permetre seure arran dels fogons per poder participar activament a la classe. Com que només érem nosaltres, vam poder estar parlant tranquil·lament entre nosaltres sense molestar la resta de públic, de manera que ens vam poder conèixer una mica més bé que en d’altres ocasions...

El menú que ens va preparar l’Iker va ser una “focaccia d’olives negres, orenga i tomàquets cherry”, unes “hamburgueses de sèpia i rap” i un “pastís de xocolata trufada”. Durant la classe va haver-hi alguna anècdota amb el llevat, el paper de forn i els consells de l'Ana Rosa Quintana que ens van fer riure bastant i van demostrar que els cuiners professionals també es despisten... no m'estranya, amb tantes dones al voltant! ;)

Com sempre, vam acabar tardíssim, amb el temps just per tastar els plats i acomiadar-nos fins a la propera trobada.

Aquí teniu unes fotos de la classe:

L'Aula de Cuina:


El grup ala esquerra:


El grup ala dreta:


16 dones i 2 homes... i qui està treballant? ;)


La focaccia, boníssima, perfecte per portar a un sopar d'amics:


L'hamburguesa, lligada sense farina ni ou, pur peix de qualitat:


I el pastís de xocolata, una temptació!


Espero no haver-me fet pesada amb tantes fotos, però de tant en tant... i com estàvem sols... m'he aprofitat :)

Ara ja estic esperant la trobada de la setmana que ve!

37 comentaris:

Anònim ha dit...

Ole!
Com m'ha agradat que et / us ho passessiu tan bé a la Boqueria. La veritat és que el mercat és una passada... També és veritat que em te el cor robat, així que...

Sobre l'Iker... no acabo de saber si t'ha agradat o què. Digues alguna coseta, que voldria contrastar la nostra experiència...

Massitet

Carme ha dit...

Doncs et recomano que facis una passejada també pel mercat de Sta Caterina , des de la seva remodelació que val la pena fer una visita en tota regla...hi ha una parada especial·litzada en olis i vinagres que està superbé!!!...per cert la parada d'en Petras està només oberta fins a les 14h...una llàstima,,,és molt guai!!...però ¿et va agradar la classe amb l'Iker??...jo al matí vaig fer més o menys el mateix,però pel que veig va canviar la Tarta Pascualina(típica d'Argentina) , per la foccacia....ja passaràs la recepta!!

Ester ha dit...

Hola Gemma!
Tot i que no vaig fer la passejada amb vosaltres la classe em va semblar genial, vam riure molt pel que fa als plats sobretot la focaccia tinc ganes de fer-la aviat. Però tinc un petit problema, no em vaig poder esperar fins el final, se'm va fer tard i amb les presses em vaig deixar les receptes per algun taburet oblidades. Què me les podries passar?. Si de cas, si te'n recordes de portar-les la setmana vinent ja faré fotocòpies o si t'és més còmode i no t'és molèstia me les pots enviar escanejades.
Gràcies un cop més per l'organització de la trobada i està clar que queda pendent una visita a la Boqueria, un dissabte al matí, per exemple.

RUBEN ha dit...

Hola Gemma!
Veig que us ho heu passat molt bé! Això sempre està bé! M'hagués agradat ser-hi però:-(
Ens veiem dijous que ve.
Bon cap de setmana!

Elena ha dit...

gemma que bonica es la boqueria yo vaig estar fa un mes i també vaig penjar fotos al blog llàstima que vaig anar sola ,i no vaig gaudir de un curset con el vostre,un peto.

Anònim ha dit...

Carai Gemma, quina acurada crònica del que vam fer... Que bo va estar tot, tot ...
Per cert, com que la parella vermella, la Gloria i jo vam ser els últims de marxar, vam recollir 2 receptes( al menys una amb anotacions) i dos bolis de damunt les cadires,que es va quedar la Gloria.
Ja hem trobat a una de les propietàries !! L'Ester...

Fins dijous.... ;-D

Anònim ha dit...

Molt bé!! però me quedat amb les ganes de veure com es va acabar aquest "super pastis" que tanta feina va tenir a fer-lo. ;))

No tens cap foto??

Nosaltres ens ho vam passar molt bé, al metro vam sopar la "focaccia", però el tren feia una olor d'all i de fava tronca que crec que vam deixar rastre i tot!!

Fins aviat.

ANNA DE LA VILA

Shitaki ha dit...

Hola Gemma , que guapo el mercat de la Boqueria , la propera vegada que vagi a Barcelona hi aniré.

i quina pasada de curs , a mes d pasaro be apreneu un munt.

El próxim mes de juny tinc un curs similar aqui a Palma , sera tota una experiència.

Una abraçada!

Gemma ha dit...

Massitet, la Boqueria em va ENCANTAR! Vaig trobar que les parades normals d'allà són com les millors de Sabadell, sobretot pel que fa a la diversitat de productes i d'oferta... L'edifici també em va agradar molt, el vaig trobar molt autèntic. Potser un pèl petit, si dijous a la tarda ja no s'hi cabia, no em vull ni imaginar com deu ser un dissabte el matí! Al post no m'he volgut fer pesada explicant tots els detalls i les compres, però vaig quedar molt contenta i em va agradar moltíssim! Ara hi haig de tornar amb més calma, amb més temps i amb més llibertat de badar per les parades... Segur que hi torno!
El curs amb l'Iker va estar bé, tot i que no és dels millors que he anat... però compartir l'afició a la cuina amb tota la colla va ser genial! És un grup de gent fantàstic, tots tenen alguna cosa que esl fa especials... ningú diria que ens hem conegut per Internet, uns frikis amb blog!
I sobretot sobretot, moltes gràcies per les teves indicacions, sense elles no hauríem disfrutat tant ;)

Carme, no em donguis més feina amb el mercat de Santa Caterina, que no ho podem fet tot! ;)
Quina llàstima que a la tarda l'Iker no ens fes la tarta Pascualina, havia creat molta expectació entre nosaltres... ja em passaràs la recepta! I la recepta de la focaccia, segur que algú de nosaltres la farà i la posarà al blog ;)
El proper cop t'has d'apuntar amb nosaltres!

Ester, la passejada per la Boqueria va ser molt interessant... Semblàvem turistes de veritat... fent fotos i badant per tot arreu :)
Les receptes les van trobar la Maria i la Glòria, a veure si les porta dijous que ve a la classe amb el Pep Nogué.

Ruben, dijous que ve també ens ho passarem bé... segur!

Elena, és un mercat perfecte per fer fotos, oi? Hi ha parades molt maques. A veure si t'animes a venir a alguna de les classes que fem, eh?

Maria, per fer la crònica he hagut de consultar la "chuleta" que em vaig fer amb les recomancions del Massitet ;)
Que bé que trobessiu les receptes, jo sóc l'altra propietària, quin despiste :( Les portarà la Glòria dijous que ve?

Anna de la Vila, la gent del tren us devia mirar ben estranyats amb tantes olors :)
Per la foto del pastís, passa't pel blog de la Glòria Vilà, ella ha penjat una foto ;)

enric ha dit...

(...) (...) Els suspensius indiquen, en aquest cas, l'enveja (gens sana, ho reconec) que em fa veure-us a tots tan cofois mentre jo m'estava assegut a la meva taula treballant.

Per altra banda, felcitar-te, a tu, per l'organització (vas passsar llista?) :) i a tota la resta per haver sabut, un cop més, ser tan participatius en aquestes trobades que ens fan sentir a tots plegats molt menys anònims que als blocs on ens hem anat coneixent.

I ja, per acabar, NECESSITO saber com es fa aquesta fantàstica sípia!!! Algú l'explicarà al seu bloc?

Ester ha dit...

gràcies a totes per recollir-me les receptes, quan vam vaig adonar em va fer molta ràbia.
Enric un cop més et vam trobar a faltar, un home i de Badalona, és crucial. Espero que ens veiem dijous.
ës una mica difícil explicar com es fa la sípia, encara que en aparença sembla molt senzill. si vols te'n faig cinc cèntims quan ens veiem el dijous.
A veure si aquest cap de setmana els badalonins podem gaudir més de les festes.
Una abraçada a tots i a totes
Ester

Glòria ha dit...

Gemma,

I tant que no et fas pesada amb les fotos! Si la crònica i les fotos és el que esperem tothom.

Com sempre, ho vam passar molt bé, tot i que quasi no vam tenir temps per acomiadar-nos, de tan tard que era.

Ester i Gemma,

El proper dijous ja portaré les receptes que vam recollir amb la Maria.

Fins aviat

Marta Padenous ha dit...

Ei, ja torno a ser a Cambrils, dos dies intensos per BCN, i la crònica de la Gemma m'ha fet espavilar amb el blog i he penjat quatre coses que tenia pendents!
Gràcies Iker per la classe, gràcies Gemma per organitzar-ho tot, i gràcies a tots per passar-nos-ho bé unes horetes!
Una abraçada!

Gemma ha dit...

Shitaki, la Boqueria té un encant especial... Quan vinguis per Barcelona, val la pena que li facis una visita.

Enric, no m'estranya que ens tinguessis enveja... però dijous que ve ho compensaràs ;) La sípia segur que l'explica el primer que faci la recepta i la pengi al blog... qui serà el primer???

Ester, encara esteu de festes a Badalona? Si que duren! Sort que ens van trobar les receptes, som unes despistades!

Glòria, a vegades tinc por de fer-me pesada amb les fotos, però aquest cop m'he llançat a la piscina :) Ja he llegit la teva crònica, genial!

Marta, m'alegro d'haver-te conegut per fi. Ara passo pel blog a posar-me al dia amb totes les teves novetats... Per cert, bona estada a Londres, i a veure si quan tornis podem coincidir un altre cop a una d'aquestes trobades!

Anònim ha dit...

Ei!!!!...que xuli que va estar la trobada a la Boqueria!!!...A mi el curs em va decebre una mica...i més tenint en compte que havíem pagat 20 € i que els altres que anem son gratuits...tornant amb elcotxe vam estar repassant tots els "problemes" que va tenir l'Iker i deu ni do!!!!...Tot i això vam riure mooooolt...com sempre!!!...Jo ahir vaig fer la foccacia!!!...Ole ole i ole!!!!...Van venir uns amics a sopar a casa i va agradar molt!!!...en vaig fer 2 amb la recepta..i una l'he congelat per demà a casa els pares!Ah!!!...I dir als qe no vau assistir...que tant la Gemma com el Kike van ser ajudants d'excepció...llàstima que la seva ajuda se'n va anar a la basura!!!...Vaia tela marinera!!!...jajaja!!!
Petunets,
Eva.
Pd. avui miraré lo del google reader...per deu...quina inversió de temps que tindré ara!!! ;)

gemma ha dit...

Estic d'acord amb l'Eva, a mi també em va decebre força el curs... l'única justificació pels 20 euros és que fa una ració per persona.

La part positiva de la trobada és que vam poder estar sols a la classe i vam poder xerrar més :-)

Eva, aquest és el lector que jo faig servir i va de conya: http://www.mozilla-europe.org/es/products/thunderbird/

Francesc ha dit...

Hola Gemma! Finalment la meua dona i jo li hem pogut posar cara i ulls a la "super rebostera"! T'he vist en la foto que t'han fet en l'altre bloc. Escolta, feu unes coses tan bones! Quina llàstima que aquests encontres culinaris no es puguen fer per videoconferència o emetre'ls per internet en directe o en diferit. Seria una passada! Salutacions i a veure i pots passar-me la recepta de la "focaccia" que sembla fàcil de fer. Salutacions a tots els blocaires que feu cuina. Sou uns artistes!

Francesc ha dit...

Hola, sóc jo una altra vegada. Les fotos són molt i molt boniques. Em fan, com sempre...sana enveja! (snif!)

Anònim ha dit...

Apa què bé us ho passeu!!! La focaccia té una pinta que deu ni dor!!! Em quedo amb les ganes d'apuntar-me a algun curs, el meu patufet encara és molt xicarró. Jo sóc de les que llegeixo les cròniques i babejo sobre la taula de l'estudi...

Gemma ha dit...

Eva, ets una canya, ja has fet la focaccia? Clar, com que no tens blog, mentre jo escrivia la crònica tu tenies temps per cuinar... ;)
Ara amb el google reader segur que guanyaràs més temps!
Totalment d'acord amb la teva opinió sobre la classe, jo m'esperava que fos millor... però almenys vam riure molt amb tantes anècdotes :)

Gemma, et va bé aquest lector? A mi el de google em va genial.
Estic molt ansiosa de tenir la panificadora... ja tinc un munt d'idees, però no sé pas per quina començar! M'haig de llegir bé els llibres que em deixaràs :)
Llàstima que no vinguis dijous... no t'ho repenses? El Pep també et robaria el cor... ;)

Francesc, ja he llegit el teu comentari sobre la meva cara al blog de la Glòria... Què vols dir amb això d'entremaliada? ;)
Estaria molt bé que algun dia us poguessiu acostar a Barcelona per participar a una classe d'aquestes... Potser més a prop de les vacacnes... Seria genial, molt millor que una videoconferència!
Saps que m'has donat una idea? Se m'acaba d'acudir ara mateix escrivint... si funciona ja ho explicaré :)

Myriam, segur que algun dia pots trobar un cangur... les classes són a la tarda i només duren 2 horetes... I si no, portes el patufet amb el cotxet i llestos! :)

gemma ha dit...

Sí, per mi descobrir el "Thunderbird" em va canviar la vida :-)
Ja tens la panificadora i els llibres de camí. També t'he posat una bosseta amb llevat sec (http://www.breadworld.com/) per a que puguis començar ja! Ja explicaràs!

Anònim ha dit...

Gemma... que bona estava la safata de fruita fresca, no?
El thunderbird aquest, és un correu normal o te algo més que els altres?

gemma ha dit...

Hola Maria,
Síiii, molt bona!
Al Thunderbird pots posar comptes de correu i també feeds de blogs (per a que t'avisi quan s'ha publicat un nou post).
També ho pots fer amb el Google Reader.

Anònim ha dit...

Hola Gemma!
Em fa molt content que les meves quatre indicacions us van ajudar a enamorar-vos de la Boqueria. Ja saps que en sóc un fan incondicional! Sobre dissabte al matí, no vulguis ni pensar-ho: jo he deixat d'anar-hi! Quan està molt bé és entre setmana al matí (excepte divendres...) per raons òbvies. I no intentis anar-hi al juliol o l'agost: encara que pugui semblar impossible, els turistes es multipliquen per tres!!!!
Sobre l'ïker, i vist el nivell dels cursos on (sols) anar entenc la valoració que en fas. A veure si puc venir a algun de la Mireia o del Pep Nogué. Quanta, quanta enveja...
Quan tornis a la Boque, recordate'n de deixar-te un foradet per visitar la pastisseria Escribà, tot just al costat. Crec que t'encantarà tant com el mercat!

Massitet

Boston1955 ha dit...

No vegis com m'agradaria assistir a una d'aquestes convocatories que fas. Pero les obligacions de familia m'ho impedeixen.
Quina iluuuuuuuuu, pero entre baixar de Matadepera i pujar ja arribaria tardisim.
Be en conformare en llegir en els blogs.
Jo no ser d'on treus el temps. Deus ser un neguit, a casa en tinc un i no se com ho feu en arribar a tot arreu.
Un saludo.
I espero la seguent cronica.

Irene ha dit...

Ostres, a mí no és la família sinó la distància el que m'impedeix assistir a aquestes trobades culinàries. Quina envegeta! Però clar, desde Suïssa és una mica complicat venir per un curs de cuina... Jo tinc un curs de pasta fresca la setmana que ve, en alemany! Mare meva, com es troba a falta la pàtria per a aquestes coses!

Un petó i seguiu organitzant coses com aquesta!

Francesc ha dit...

D'acord amb la segona accepció de l'adjectiu "entremaliat"

2 adj. [LC] Afectat i hàbil a fer maleses que tenen certa gràcia.

La meua dona i jo ho deiem perquè la teua foto ens ha suggerit que fas cara de ser d'aquelles persones que tot i ser molt seriosa i constant a la vida, a les coses importants, també saps donar-li una certa dosi d'entreteniment graciós...
Besades de la meua dona i meus. ;D

Cuinagenerosa ha dit...

hola, gemma!

llàstima que el curs no fos tan bo com esteu acostumats, però com que us ho vau passar bé igual, l'experiència veig que va valdre la pena.
ja et vaig dir que per la pròxima moguda compteu amb mi.
per cert, avui he trobat per casualitat una pastisseria que porta un japonès a barcelona i he pensat en tu.
és aqui si t'hi vols passar, tot i que segurament ja la coneixes.

http://ochiaipastisseria.com/home.htm?carga=100

La cuina vermella ha dit...

Hoola què tal? Com sempre els últims en dir afegir un comentari en aquesta espectacular crònica que has fet.
Ah, ja tens raó ja, l'Eva pot anar fardant d'haver fet la focaccia (nosaltres penjant cròniques i ella endrapant -llavors diu que no li entra la roba d'estiu de l'any passat!-)!.
A nosaltres la sessió ens va agradar molt: vam aprendre tres plts molt xulos (que m'endieu de la focaccia, de les hamburgueses i del pastís?) Segurament nosaltres copiarem descaradament aquest menú pel porper sopar d'amics, vam aprendre a tallar la sípia en boniques formes, vam aprendre a que si les coses surten malament cal tornar a començar amb bona cara! A més ell ho va dir-ho que si hagués sabut el nivell del públic segurament hagués fet uns altres plats! En fi, nosaltres donem per ben pagats els 20 Euros per trobar-nos amb vosaltres en pagaríem més!
Mil petons i mil gràcies.

Gemma ha dit...

Gemma, acabo d'arribar d'escalar, em dutxo i em poso a la feina! Primer em vull llegir bé els llibres i després veure com funciona la màquina... quina il·lusió, ja tinc ganes de començar!!!
De llevat sec de forner en tinc de la marca maicena i també de la marca vahiné... és com el que m'has passat? (no és el Royal típic, sinó el que ha de fermentar)

Massitet, gràcies a tu, la Boqueria ha guanyat una fan més :)
Per la classe de l'Iker, em vaig quedar amb el dubte de si tot el que li va passar va ser un cúmul de mala sort o si sempre és així... Has d'afegir el David Lienas a la llista de cuiners que ens han agradat molt! El proper cop que hi hanem has de venir.
I l'Escribà el tinc molt present, eh? A més, no cal que m'esperi a tornar a la Boqueria, el proper cop que vingui a Barcelona amb més temps li faré una visita!

Boston1955, jo vinc de Sabadell, de manera que si fa no fa... Si vols, podem mirar de quedar i venim juntes amb el meu cotxe :)

Irene, des de Suïssa ja ho veig més complicat... ;) No m'imagino com deu ser un curs de pasta fresca en alemany! Amb el vocabulari tan especialitzat que es fa servir a la cuina... uf! Que difícil! Ja explicaràs, eh?

Francesc, no calia l'aclariment, l'adjectiu entremaliada m'agrada molt i penso que s'adiu perfectament... je je je, dolça i entremaliada!

Manel, pel taller del Pep Nogué ja et vaig posar en llista d'espera ;)
Doncs no la conec aquesta pastisseria japonesa, a Barcelona conec poques coses... M'imagino que deu tenir uns pastissos ben diferents als nostres, oi? Deu ser molt interessant, ara visito la web :)

Parella Vermella, jo també faig una valoració positiva de la classe i crec que vam aprendre forces coses. I només pel fet de tornar-nos a trobar tots plegats ja va valdre la pena! A més, jo encara hi haig d'afegir el tour turístic per la Boqueria... així que vaig passar una tarda fantàstica!!!

Ro ha dit...

Ostres! Són tan interessants les entrades com els comentaris! i sempre tens la tira (quasi trigues més temps). Molt bé les recomanacions del Massitet, jo tb me les apunto. I m'espero a veure les receptes en els blocs de les altres companyes que també van anar. En el teu veurem el pastís de xocolata? o el de la foccaccia ara que tens panificadora?

I el llevat sec que utilitzem nosaltres és el Maizena (de panadería) o el Vahiné (tb de forner). A veure quines meravelles en fas amb aquest estri!

Joan ha dit...

Els mercats haurien de ser un lloc de visita obligatòria en totes les guies turístiques - expliquen moltes coses d'un lloc... i si a més són tenen un encant i situació especial com el de la Boqueria...
Molt boniques les fotos... Déu n´hi do dels cursos que feu... quina activitat!!

Carme ha dit...

Hola a tots...jo encara que no tinc blogg(és que no tinc temps ni per gratar-me el cap)...i que només ens coneixem pels comentaris que deixo el blogg de la Gemma...doncs us tinc a tots molt present!!..Personalment m'encanta cuinar..de fet dissabte passat vaig anar a dormir a prop de les 3 de la matinada fent una tarta de mousse de maduixes i mascarpone!!!
respecte la classe de l'Iker i tenint en compte que jo vaig anar al matí on basicament hi havien mestresses de casa(amb un nivell molt alt de coneixements de cuina...doncs fan tot el que els hi ensenya l'Iker)...va estar força bé ...penso que és bo veure de prop un cuiner professional,,,només per veure com treballa amb el ganivet i com fa les mesures dels aliments , ja val la pena, encara que m'hagués agradat més uns plats més creatius i a poder ser amb flors.
Jo vaig des de fa dos anys cada setmana a una escola de cuina aqui a Barna i us puc dir que hi han moltes formes d'aprendre i d'ensenyar a cuinar.
Jo també tinc una panificadora i tinc moltes ganes de posar-la en marxa amb una farina que he trobat al Lidl amb cereals, si tinc dubtes us puc preguntar???
Us passo una web d'un restaurant-taller que hi ha a Barna, que fan classes de cuina...potser us interessa o no:
www.yerbabuenadiagonal.com
Ah!!!...algú ha penjat al seu blogg la recepta de la focaccia!!..jo li passaré per mail al Gemma la de la tarta Pascualina , per si la vol penjar al seu blogg.

Sara Maria ha dit...

Com dic a la Cuina vermella, quina llàstima no haver pogut venir... I quina enveja!

Anònim ha dit...

Molt bona cronica Gemma.
Es nota que us apassiona la cuina. Feu furor allà on aneu!!!
La focaccia te una pinta espectacular! A veure si algu penja le recepta aviat,...

Moltes gracies per la cronica.
Gemma de Vic

Caminar sin gluten ha dit...

Estupendo encuentro en un mercado tan bonito, donde no nos estraña que fliparais con el puesto de frutos secos... ¡no es para menos!.

Tampoco nos estraña que estes esperando el encuentro de la semana, no es para menos.

Disfruta de la cocina y de l@s amig@s.

Besotes,

Ana y Víctor.

Gemma ha dit...

Ro, moltes gràcies pels vostres consells sobre el pa. Ja m'he apuntat correctament la recepta del pa de nous :)

Joan, quan fem turisme no ens perdem mai una visita als mercats, trobo que és un lloc que diu moltes coses sobre la gent que viu allà, oi? I la Boqueria és tan maca...
Precisament, visitant mercats estrangers, ens vam trobar el Pep al Camden Town Market de Londres! Quina casulaitat, oi?

Carme, t'he contestat per mail ;) Ja veuràs que no té cap problema fer un blog... i així serem més colla!
Si algú vol la recepta de la tarta Pascualina, que m'ho digui i li passo per mail, eh?
I ara mateix em miro la web d'aquesta escola-restaurant...

Sara Maria, no pateixis que segur que hi haurà més ocasions per tornar a venir!

Gemma, sí que ens ho passem bé i això es nota! Segur que un dia d'aquests algú farà la focaccia, realment er molt bona!
El proper cop que fem una classe, si és en divendres has de venir, eh?

Ana y Víctor, habéis estado en la Boqueria? Me imagino que por Madrid también habrá mercados con el mismo encanto especial que la Boquería...