dimecres, de maig 23, 2007

Milfulles de Xocolata

Aquesta és la meva participació al HEMC-11 de la xocolata:





Ara feia temps que no participava al HEMC, ja que els últims temes (el peix, la col i el pollastre) no m’han permès preparar postres. Però aquesta vegada sí! Tot i que quasi no arribo a temps... el termini per presentar les receptes acaba demà passat!

Aquestes postres només són aptes pels grans amants de la xocolata, ja que gairebé només porten xocolata... Però d’això es tracta: el tema d’aquest mes és la xocolata :)

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 4 persones)

  • 200g de xocolata de cobertura
  • 400g de nata per muntar
  • 40g de sucre

Preparació:

Separar 80g de la xocolata de cobertura i trossejar-la. Escalfar la nata amb el sucre al microones i barrejar fins que es dissolgui el sucre. Abocar la nata calenta sobre la xocolata trossejada i remenar bé fins que es fongui tota la xocolata. Deixar refredar a la nevera.
Mentrestant, fondre la resta de la xocolata al microones. Abocar la xocolata fosa sobre un paper film i tapar amb un altre film. Estendre bé amb les mans fins que quedi una capa ben fina. Amb l’ajuda d’un regle, marcar una quadrícula i deixar refredar a la nevera.
Muntar la nata amb la xocolata de la nevera. Trencar els quadrats de xocolata i preparar les milfulles, alternant capes de xocolata i de nata trufada. Decorar i servir fresquet.

Bon profit!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a gran amant de la xocolata des de ben petitet, he de dir que el milfulles està tremendo i boníssim! Animo a tothom a provar-lo!

Elena ha dit...

Gemmma,as tocat el meu punt critic la xocolate,quina bona pinta que fa,i es veu tan facilet,i tant maco.

ha l´index,el porto bastant be,gracies.

Lurka ha dit...

Gemma, gràcies per passar per el meu blog i donar-me l'oportunitat de conèixer el teu. Que gran descobriment!!. Aquesta recepta la faré segur, per que els meus homes són grans amants de la xocolata, però he estat voltant el teu blog i he trobat una tarta de Merenga i fruita de la passió, que segur caurà també. Ja se on adreçar-me quan vulgui un postres xulo.!!

Margarita ha dit...

Cuanto siento no ser capaz de entender lo que escribes, tiene una pinta fantástica :(

Margarita ha dit...

Que tonta soy, no había visto el traductor, genial ya la tengo copiada :))

Gemma ha dit...

Elena, ja estaré atenta al teu índex nou :)

Lurka, tu també tens receptes molt xules. Segur que també en cau alguna!

Margarida, me alegro que el traductor te sea útil ;-)

Marona ha dit...

Hola! He estat tafanejant una mica per aquí... uf! aquestes postres fan una pinta bonísima! Gracies per compartir la recepta!

Anònim ha dit...

Hola gemma, soc l'anna Roca, no t'escric per a una recepte en concret, només perque vull que sàpigues que sòc seguidora del teu blog i m'agrada molt, m'encanta les fotografies i receptes dels postres i veure l'entusiasme que hi posses és un motiu més que important per a visitar-la sovint.

Felicitats i segueix així

Gemma ha dit...

Moltes gràcies anna!!!
Els comentaris com el teu m'animen a seguir publicant el blog :)
Aviam si t'animes a provar alguna recepta i m'ho expliques ;)