La mateixa recepta que la mousse de poma, però canviant les pomes per peres:
Els únics canvis que he introduït en la recepta han estat substituir les pomes per peres, el suc de poma per suc de pera i no fer la base de galetes. He fet la prova de congelar la mousse (sempre va bé per quan tens convidats, així pots avançar feina i fer-la amb antelació) i ha quedat molt bé. A més té l’avantatge que es pot desemmotllar directament congelada i així és més fàcil... I m'ha agradat més sense la base de galetes que vaig fer per la mousse de poma.
Em sembla que aquesta vegada m’estalvio escriure la recepta!
Bon profit!
diumenge, d’abril 01, 2007
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Hola Gemma,
Vull fer aquest mousse, i tinc el dubte de si el suc de pera, és comprat o és natural.
Com vas ratllar les peres? més que res t'ho pregunto perquè les que tinc són madures, és a dir jo tinc unes peres que comencen a estar massa madures i havia pensat en el mousse.
Moltes gràcies
Hola Eva!
El suc és de pot.
I les peres les vaig ratllar amb un ratllador de forat gros. Encara que siguin madures i se't desfacin una mica, també et quedarà bé, ja ho veuràs ;)
Publica un comentari a l'entrada