divendres, d’abril 13, 2007

Bombons Glaçats de Xocolata

Aquí teniu la recepta d’abril del Descobrir Cuina:


Aquest mes he tornat a escollir una recepta molt senzilla... Després de la mona, tenia ganes de fer alguna cosa més facileta ;-)

La recepta també és d’en Jordi Roca i, tot i ser tan fàcil, el resultat és espectacular. Us la recomano! Més que unes postres, són uns bombons ideals per acompanyar un cafè o per servir a una visita de mitja tarda. Es poden fer les variacions que es vulguin canviant el gust del gelat i es poden servir congelats o freds amb l’interior líquid.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • Cobertura de xocolata negra
  • Cobertura de xocolata blanca
  • Gelat al gust

Preparació:

Fer boletes de gelat amb l’ajuda d’un buidador i reservar-les al congelador. Fondre les xocolates al microones. Punxar les boles de gelat amb un escuradents i banyar-les amb les xocolates foses. Guardar els bombons al congelador fins el moment de servir.

Bon profit!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,
Fa temps que conec el teu blog pero es el primer cop que escric. Jo tambe tinc la revista i els bombons t'han quedat iguals. Fan una pinta deliciosa.
Felicitats pel blog!
Jaume

Unknown ha dit...

Una receta ideal... simple y atractiva...

La probaré con los próximos invitados, je, je...

Un saludo...

Gemma ha dit...

Hola Jaume! Benvingut al blog :-)

Estoy deacuerdo contigo Delokos, muy simple y atractiva!

Anònim ha dit...

Primer de tot felicitar-te perquè cada cop que entro és una nova agradable sorpresa. Fa uns dies vaig fer la coca de vidre i ara tothom em demana.
Volia preguntar-te on aconsegueixes les cobertures, especialment la de xocolata blanca. Haig d'anar a alguna botiga especialitzada per trobar-ne?
Gràcies per tot

Gemma ha dit...

Hola anònim! ;-)
M'alegro que tinguis èxit amb les coques de vidre. Queden boníssimes!
La xocolata de cobertura la compra a plaça, en una parada que ven xocolata en perles a granel. Però els bombons d'aquesta recepta els pots fer perfectament fonent xocolata blanca Milkybar... Ja veuràs com també et quedaran bé!

Anònim ha dit...

Ostres!!! quina pasada de postres son espectaculars tots. No se como decirte que eres un" Krac" si claro ... diciéndotelo no, jajja. Mi problem es que los postres se me dan fatal, y l ver los tuyos me quedat...bocabadada. ajajaja. Felicitats de cor. Un petó . Margot