dissabte, de gener 13, 2007

Mousse de Torró i Mascarpone amb Xocolata Blanca

Després de les festes de Nadal és molt normal que sobrin barres de torró i, com que estem cansats de menjar-ne, van donant voltes per casa sense gaire èxit. Jo us proposo una recepta diferent de la mousse tradicional per tal d’aprofitar aquestes sobres nadalenques:




Pel motlle, us aconsello utilitzar gots de plàstic: es reparteix la mousse en gots i es congela. El dia que es vulgui menjar, bo i congelat, es trenca el got per desemmotllar la mousse i es deixa en plats individuals a la nevera per tal que es descongeli. La mousse es menja freda, però descongelada. Per adornar, si encara us queda torró, es poden fer unes virolles de torró amb un pelador.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • 150g de xocolata blanca
  • 150g de torró de Xixona
  • 250g de mascarpone
  • 200ml de nata per muntar
  • 100ml de llet
  • 2 fulles de gelatina

Preparació:

Remullar la gelatina en aigua freda i dissoldre-la en la llet molt calenta. Fondre la xocolata al microones i barrejar-la amb la llet. Afegir el mascarpone i el torró ratllat i barrejar bé. A part, semi-muntar la nata i incorporar-la a la mescla anterior amb moviments suaus. Repartir en motlles individuals i congelar. Desemmotllar tal i com us he explicat abans.

Bon profit!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ufffffff... he descobert el teu blog per casualitat i m'he quedat amb la boca oberta!! Felicitats!!!!! I sóm casi veïnes, sóc de Terrassa. Nena, m'has donat feina, a mi i a ma mare, quina pinta té tot...

Gemma ha dit...

Feina com aquesta rai... Tot i que ja veuràs que totes les receptes són molt fàcils :-)

Anònim ha dit...

Bé, ma mare i jo ja hem probat aquesta recepta i els canelons de turró de yema amb nata dins, tot fàcil i bo booo! Ai, estem enganxades!!!

Laura ha dit...

hola, gemma!

vinc des del bloc de la marta (cosetes bones). vull provar de fer aquesta mousse, però cal que la congeli? la idea és fer-la demà al matí per prendre-la al vespre. no cal congelar-la, oi?

una altra cosa... els fulls de gelatina no tenen tots la mateixa mida, oi? un cop em va passar que vaig seguir una recepta i no em va quallar. vaig pensar que potser havia emprat fulls més petits i llavors n'hauria hagut de posar algun més...

si em pots ajudar, t'ho agrairé molt. a veure com surt! :-D

gràcies!