dimecres, de gener 24, 2007

Maduixes amb Gelat de Mango

Tenia un parell de mangos a punt de passar a millor vida i n'he fet un gelat per tal d'aprofitar-los:



Ja sé que ara que ha arribat el fred els gelats no venen gaire de gust, però són una bona manera de salvar la fruita a punt de fer-se malbé. També hi ha l'opció de fer-ne mermelada, però com que porta menys feina el gelat, he triat la via més fàcil ;-)
La recepta d'aquest gelat és vàlida per qualsevol altra fruita. Proveu-lo i ja veureu que és molt agraït!
Per acompanyar el gelat, uns fresons madurs i dolços lliguen molt bé. Avui dia podem trobar fresons al llarg de tot l'any...

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:
  • 400g de mango
  • 400g de llet evaporada Ideal
  • 200g de sucre

Preparació:

Triturar amb el túrmix tots els ingredients. Colar amb un colador ben fi per tal de treure les fibres del mango. Posar la barreja en un tupper i cap el congelador! Abans de servir deixar 1/2 hora a la nevera per tal que agafi una textura més cremosa.

Bon profit!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Gemma, quan parlas d'un colador ben fi, et refereixes al Xino?
Respecte als ingredients, sempre es posa el mateix de llet que de fruita?
Moltes gràcies, fas uns postres marevellosos i després de veure el teu blog, he decidit fer un postre cada mes.

Anònim ha dit...

Perdona no m'he presentat, el missatge anterior l'escrit jo, i sóc l'Eva

Gemma ha dit...

Hola Eva!
Em sembla fantàstica la idea de les "postres del mes" :)
El colador que faig servir és de reixeta metàl·lica ben fineta (m'ajudo d'un cullerot per fer passar tot el puré). Però un xino crec que també t'anirà bé.
En aquest tipus de gelat les proporcions són bastant a ull, però jo quasi sempre poso tanta llet com fruita. En canvi, el sucre sí que depèn de la dolçor de la fruita...