Falten 10 dies per Nadal! S’obre la veda als dolços nadalencs! Torrons de xixona, de yema i d’Alacant, polvorons, neules, bombons i massapans...
Per començar aquest festival, un pastís de mousse de torró:
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
- Melindros o galetes per la base
- 400ml de nata per muntar
- 4 clares
- 5 fulles de gelatina
- 600ml de gelat de torró
- 100g de sucre
Preparació:
Deixar el gelat fora de la nevera fins que es desfaci. Mentrestant, fer la base del pastís amb els melindros esmicolats i ben premuts al fons d’un motlle desemmotllable.
Remullar la gelatina en aigua freda, escalfar al microones 100ml del gelat desfet i dissoldre-hi la gelatina. Barrejar-ho amb la resta del gelat desfet i el sucre. Muntar les clares a punt de neu i afegir-les a la mescla vigilant que no s’abaixin. Muntar la nata i incorporar-la a la mescla anterior. Abocar la mousse sobre el motlle i deixar quallar a la nevera.
Desemmotllar i decorar amb una mica de crocant d’ametlla.
Bon profit!
6 comentaris:
biennnnnnn
más recetas para poder gastar las tabletas de turrón de años anteriores...
Sí! Viva el turrón!
Buff...
Posaré internet a casa només per anar veient totes aquestes receptes... increïble! He descobert la web buscant la recepta per fer el coulant de xocolata, però ho provaré tot! Felicitats mega-cracks culinaris!
anima't a provar-ho!! :)
Me estoy volviendo loca con el blog, es que todas las recetas me gustan...¡que buenas!!
Y esta en especial, la idea del helado de turron, en lugar de turron, buenísima.
Aquí te dejo como la hago yo, aunque voy a probar la tuya.
http://canekositas.blogspot.com/2006/11/tarta-mousse-de-turrn.html
Besos
Gemma, vaig descobrir el teu block la setmana passada i ahir diumenge vaig fer el Pastís Mousse de Torró. Vaig quedar molt satisfeta de com en va quedar la presentació i llavors quan ho va provar la meva famil·lia també els hi va agradar molt. Felicitat pel block i ja et comentaré les altres receptes que faci.
Bàrbara
Publica un comentari a l'entrada