diumenge, de maig 11, 2008

Una Proposta Inesperada

La setmana passada vaig tornar a demanar places pel taller del David Lienas al Bonpreu, però em van respondre que pel mes de maig ja no els quedava lloc :(
A canvi, però, m’han fet una proposta totalment inesperada i MOLT interessant!


Recordeu que el mes de març vaig anar a la Cuina en Directe amb el Pep Nogué? (A la foto sóc la dels cabells llargs de la segona fila :))
Doncs la proposta que m’han fet des del Bonpreu és la següent:

Reservar-nos 20 places per assistir al taller del Pep Nogué del mes de maig!

Què us sembla? Fantàstic, oi? El taller serà el dijous 22 de maig a les 19h a l’Espai del Consum del Bonpreu (al mateix lloc que vam fer el del David Lienas) i en Pep cuinarà tres receptes publicades a l’edició del maig. Us asseguro que el taller és molt interessant ja que en Pep és un gran cuiner i un gran apassionat de la gastronomia. Acompanya tot el que fa amb extenses explicacions sobre els productes, ingredients, coccions, històries, receptes... i la classe acaba sent una autèntica delícia! Qui s’anima a venir?

Si us sembla bé, farem com sempre: em deixeu un comentari aquí i jo vaig fent llista...

Llista d’apuntats: Adrià (amic de la Sara Maria), Maria Solé, Mercè Ayguavives, Isidre Albiach, Cristina Mascareñas, Jordi, Eva Urbano (Pebbles), Mita (amiga de la Sara Maria), Enric Bayé, Xaro Morral, Sara Maria, Rubén Hernández, Txell Pi, Kike Palau, Glòria Moreno, Josep, Susanna Garcia, Ester Giró, Eva Montearriba (volem bloc ja!) i Gemma Clofent

Llista d'espera: Pulga, Rosalisabel, Manel

Qui s'atraveix a dir quines tres receptes ens farà? A veure qui ho endevina!

44 comentaris:

Anònim ha dit...

Com dir que no a aquestes propostes!! Noia, això és genial; com pot ser que hàgim estat tants anys sense saber que feien tots aquests cursos??!! Ara hem d'aprofitar el temps perdut :D
Ja m'hi pots apuntar; Pep Nogué, ja arribem!!!
Moltíssimes gràcies per tot, Gemma!! Fins dijous!!

Mireia Sihuro

Anònim ha dit...

Gemma!!!!...Et farem presidenta del blocs gastronòmics i de les jornades!!!! Un BRAVO per la Gemma!!!!...Ja em pots reservar una plaça...no m'ho perdria per res del món!!!!..que guai que guai!!!...mmmm...potser fa les hamburgueses de poltre???...Ai no sé...quin misteri!!!!...Ja ens ho diras!!!
Petunets i moltes gràcies x organitzar-ho un cop més!!
Eva (terrassa)

Ester ha dit...

De moment compta amb mi. El número de maig és el dels cargols? Encara no m'ha arribat, així que no sé que dir sobre les recpetes. En quant m'arribi t'ho dic
Ester

Mar Calpena ha dit...

Noia, quina ràbia, aquest cop no puc! Passeu-vos-ho molt bé i no oblideu fer crònica. Per cert, has quedat molt bé a la foto :-)

Anònim ha dit...

Gemma,ja em pots reservar una plaça. Com que no puc anar a la Boqueria això no m'ho puc perdre. És genial!!! En quant al menú no en tinc ni idea però segur que serà cosa bona. Gràcies per tot.
Susanna

Anna ha dit...

Hola Gemma,
Doncs a mi m'ha tocat poder assistir al curs una altra vegada a trevés de la revista (l'anterior, al canviar-la de dia, no em va anar bé). Per tant, ens hi veurem!!!

Glòria ha dit...

Gemma, quina sorpresa més agradable, aquesta classe amb en Pep Nogué!.

Si us plau, reserva dues places per al Josep i per a mi. Aquesta vegada sí que hi anirem tots dos.

Moltííííííssimes gràcies per organitzar-ho tot una vegada més!.

Fins a la Boqueria!

La cuina vermella ha dit...

Hola, holaaa! En Kike i la Txell també vindrem!!! si ens hi voleu, és clar! Ets una canya de dona!!! no sé que fariem sense tu!
Gràcies i petons!

RUBEN ha dit...

Eeeeiii!!!! Jo també m'hi apunto!! Per cert, et presento en Cigró

Sara Maria ha dit...

M'apunto! Què bé, ets genial!

Anònim ha dit...

Aquesta no podrem venir!! la setmana cabe començo un curs aqui però no de cuina. ;))

Llastima :(( pero segur que en trobarem d'altres!!

ANNA DE LA VILA I SANDRA DE TARRAGONA

Gemma ha dit...

Mireia, de fet, aquest taller del Pep Nogué es fa des del febrer... de manera que és una novetat! Nosaltres assitirem a laquarta sessió :)

Eva, fins el mateix dia no sabrem les receptes que farà... serà una sorpresa per tots! Jo em decanto per alguna recepta amb cargols i una de les postres de full d'en Jordi Roca... Haurem d'organitzar una porra a veure qui ho endevina :)

Ester, si que et tarda a arribar! En aquest mes hi ha molt bones receptes... qualsevol que faci estarà bé!

Mar, quina llàstima, en Pep t'agradaria molt, és del tipus de cuiner que t'agrada a tu! Gràcies pel comentari de la foto, jo també penso que he quedat molt afavorida ;)

Susanna, ja estàs apuntada! Serà cosa bona segur segur!

Anna, quina casualitat!! Serà genial, ens trobarem allà!

Glòria, que ve que també pugui venir en Josep :) I ja pots posar a punt la càmera, que segur que serà molt interessant!

Ole, Parella Vermella, ja esteu apuntats! Tot i que ems embla que no farà receptes de Michel Montignac ;)

Ruben, en Cigró és el gatet de la teva foto? Que maco!!!

Sara Maria, apuntada!

Oh, Anna de la Vila, quin greu... us perdreu una bona classe :( Però el proper cop sí, eh?

Juan Luis ha dit...

Gemma, farà alguna recepta amb cargols???

xaro ha dit...

Ets fantástica!!!!!!!
Jo també vull venir :), de les receptes ni idea, doncs aquest mes encara no el tinc.
Una abraçada
XARO

Francesc ha dit...

Ja estic esperant frisós que publiqueu les receptes i les impressions de la trobada. Salutacions a tots/es dels qui feu del plaer de cuinar una alegria diària.

Francesc ha dit...

Hola una altra vegada. Recordes les famoses coques de creïlla dolces de Mallorca? Resulta que una amiga d'allà me n'ha aconseguit una altra recepta d'una cuinera mallorquina que s'ha fet famosa amb els seus llibres, ací te la passe:

COQUES DE PATATA

(Extret de Les receptes de na Tonina, Antònia Serrano, Menjavents, Edicions Documenta Balear, Palma, 1995)

Ingredients:
Mig quilo de farina de força
350 grams de patates
200 grams de sucre
75 grams de saïm
Tres ous
Com una nou de llevat premsat
Mig tassonet d’aigua tèbia
Oli
Saïm per untar la llauna

Preparació:

Pelarem les patates, les bullirem vint minuts amb aigua, les colarem i les esclafarem.
Dins un ribell hi posarem la farina fent un clot, hi afegirem les patates, el sucre, el saïm, els ous i el llevat fos amb l’aigua tèbia.
Ho pastarem una bona estona i després taparem la massa amb un pedaç blanc i la deixarem estovar.*
Si la massa s’aferra ens ajudarem d’un poc oli per compondre-la.
Coneixerem que està a punt perquè s’estufarà i canviarà d’aspecte. Després la tornarem a pastar i en formarem bolles –amb aquesta quantitat en podem fer dotze-, que col•locarem damunt una llauna untada de saïm.
Les hem de posar molt separades perquè creixen molt. Dins un forn casolà és millor coure-les de sis en sis.
Quan hauran estovat les podrem enfornar vint-i-cinc minuts a 180 graus.

Ja em diràs quina te'n fa més gràcia de les dues. Salutacions

enric ha dit...

Això no s'hi val!... Una nova trobada, i en dijous!!!, l'únic dia de la setmana en què no puc canviar l'horari!!!

De tota manera, apunta'm, perquè faré els impossibles per poder venir (ja m'empescaré una excusa o una altra), i en el cas que no pugués de cap de les maneres ja avisaria amb el temps suficient.

Francesc: M'he copiat la recepta de la coca dolça de creïlles. Moltes gràcies!

Gemma ha dit...

Juan Lluís, no sé quines receptes farà. L'únic que sabem és que seran 3 receptes de l'edició del maig i com que el tema del mes són els cargols... m'imagino que farà alguna recepta de cargols. Però no en tinc ni idea, així serà més emocionant!

Xaro t'apunto!

Francesc, algun dia hauràs de venir des de València per participar a un d'aquests tallers... ;)
Moltes gràcies per aquesta nova recepta! encara tinc pendent fer l'altra que em vas passar, però em sembla que provaré aquesta, ja que la font és més reconeguda... A veure si tinc temps i m'hi poso!

Enric, t'apunto, genial! Ja recordo el teu problema amb els dijous i les classes de guitarra, però espero que puguis trobar una bona excusa... en Pep Nogué s'ho val, també és dels cuiners que t'agraden, molt del teu estil! Disfrutaràs :)
A veure si proves tu abans que jo la coca de patata i em dius què tal... tinc moltes ganes de fer-la!

Sara Maria ha dit...

Gemma, apunta, si et plau, a una companya de feina seguidora dels nostres blogs (encara no en té cap, però és qüestió de temps). Es diu Mita.

enric ha dit...

Una cosa, Gemma: A l'Eva Montearriba veig que no li has posat el "link"... És que ENCARA no té bloc? ;)

Anònim ha dit...

Joer...
Com se va ocórrer comprometre els dijous a la tarda fins l'estiu????
La manca d'informació estratègica pot fer "estragos" en la vida de la gent, i jo en sóc un cas evident...

Massitet

Gemma ha dit...

Sara Maria, Mita què més? L'apunto i aviam si s'estrena amb el bloc! ;)

Enric, he estat temptada a dir que només era per blocaires, a veure si per fi l'Eva es decideix... Però em sembla que nia ixí... ;)

Massitet, i no t'ho pots saltar? És que el Pep Nogué fa unes classes MOLT INTERESSANTS!

Pebbles ha dit...

Jo també m'apunto... no tinc classe aquest dijous, així que ja que no puc anar a la boqueria, aquesta em fa molta ilu...

Petonets,

Eva

RUBEN ha dit...

Gemma hola!
En Jordi també s'apunta.
Gràcies,
Ruben

Unknown ha dit...

M'APUNTOOOOO! :P
Milions de Gracies, GEMMA :D

Anònim ha dit...

A veure si algun dia m'animo i m'apunto jo... ;) Ens veiem diumenge! que ja estic nerviós per veure què hi haurà de postres!!!

Anònim ha dit...

Hola Gemma,

Si encara queden places m'agradaria molt venir a aquest curs que ens ofereixes amb en Pep Nogué....porto un mes molt liada i per això no m'he apuntat a altres activitats que ens has proposats, totes elles molt interessants!!!
Bé, ja m'ho confirmaràs, moltes gràcies!
Mercè (de Terrassa i de Barcelona)

Anònim ha dit...

Que guai!!
Aquestes propostes inesperades sempre fan ilusio.
Espero que us ho passeu molt be, em conformo amb una bona crònica, com les que heu anat fent fins ara.
Per cert, que us vagi molt be dijous a la Boqueria. Espero la cronica tambe, que la recepta de l'hamburguesa de sèpia i rap fa molt bona pinta.
Petons
Gemma de Vic

RUBEN ha dit...

Hola Gemma,
Quin poder de convocatòria!
Un company de feina també està interessat! Es diu ISIDRE ALBIACH
Vols que et porti glucosa?
Gràcies,
Ruben

Anònim ha dit...

Gemma i Enric!!!!...Pobre de vosaltres que em feu un boicot d'aquestes dimensions i feu les trobades només per blocaires....sispli sispli...no m'ho feu això, eh???...Que vindré d'amagatotis igualment!!!...jejeje!!!
Petunets,
Eva (terrassa)

Gemma ha dit...

Pebbles, t'apunto!

Ruben, apunto en Jordi i l'Isidre! Que bé, així coneixerem el coautor del teu blog :) Per mi no cal que portis la glucosa (jo l'aconsegueixo a una pastisseria), no sé si algú altre estarà interessat...

Cristina, tapunto! (a tu i als dos petits, l'Albert i la Paula ;))

Aranu, estaria molt bé que vinguessis!!! T'apunta? Va... anima't!
Pel diumenge no estic gaire inspirada... Ha de ser un pastís fantàstic, que l'ocasió és molt molt especial! Alguna idea o alguna proposta? No sé, no sé...

Mercè, t'apunto, que bé! Ja he vist que últimament no deies res... tots anem massa liats :(
Què tal l'escalada? Heu anat a les zones que et vaig dir?

Gemma, farem crònica de tot :) A veure si algun cop cau en divendres i pots venir... estaria bé posar-te cara després de tant de temps :)

Eva, doncs ja ho saps: volem bloc ja! ;)
Per cert, com quedem a la Boqueria? A mi m'agradaria fer una visita al mercat abans de començar el taller... Algú més té ganes de fer una volta pel mercat? Quan us va bé? Jo puc ser-hi a partir de les 18h...

Kara ha dit...

Hola Gemma!! aquest cop no m'hi apunto!! és que no hi ha temps per a fer tantes coses... i mira que pinta bé... :(

Per cert!! ja tinc bloc!! ;) em deixes fer propaganda???

http://lamevadieta.blogspot.com

Petons!!

Elisabet de Sabadell

Glòria ha dit...

Gemma,

Jo també m'apunto a les 18 hores per fer una volta. Què us sembla quedar a la porta principal, és a dir, on hi ha l'escut?.

Ja ho confirmarem del tot!. Quins nervis, ja tinc ganes que sigui dijous!

Anònim ha dit...

Sisi, fem una volteta que jo no le vist mai la boqueria!!

A les 6 de la tarda sota l'escut, val???

ANNA DE LA VILA

Anònim ha dit...

Perfecto!!!...Allà estaré...ja vec q acabarem comprant alguna coseta...la Boqueria és irresisitible!!...gemma, t'encantarà!!
Petunets,
Eva (Terrassa)

Gemma ha dit...

Elisabet, el proper cop serà...
I benvinguda al món de la blogesfera!!!! Que bé, cada cop som més colla! Ara mateix et faig una visita, tot i que em sembla que si va de dietes no hi trobaré gaires pastissos :)
Felicitats i ànims amb el bloc!

Glòria, perfecte, a les 18h en punt estaré com un clau a sota mateix de l'escut! Tinc una llista ENORME de parades que vull visitar... així que porteu calçat esportiu, que us faré córrer amunt i avall com unes boges :) (no, no que és broma, eh?)

Anna i Eva, quins nervis! Ja tinc la càmera carregant les bateries... i portaré dues memòries, per si de cas :)
Per cert Eva, no t'animes com l'Elisabet? Al final SERÀS LA ÚNICA SENSE BLOC!!!!!!!!!!!!

Sara Maria ha dit...

Gemma, esta a temps d'apuntar-s'hi un altre amic, l'Adrià? Ja ho diràs, si no es posa en llista d'espera per si algú no pot venir

Gemma ha dit...

Sara Maira, l'apunto, és el que fa 20!

Cuinagenerosa ha dit...

gemma, arribo tard, veig que ja tens els 20, però si en fallés algun, fes-m'ho saber, perquè m'encataria poder assistir-hi i conèixer-vos a tots.
gràcies per ocupar-te'n!
fins aviat

Marisabel ha dit...

Esto me pasa por estar enfainada.... no hay manera de tener tiempo para todo..... Gemma si puedo me gustaría apuntarme .
Petonets

Pulga ha dit...

Gemma, si falla algú compta amb mi. M'apunto a la llista d'espera que no se sap mai i seria una llàstima deixar una cadira buida!!!
Estàs feta una professional de l'organització d'events gastroblogaires!!!!GRÀCIES!!!

Glòria ha dit...

Gemma,

Ja falta molt poquet per a la trobada de demà al Bonpreu!. S'ha quedat d'alguna manera?. Si no, que us sembla, 20 minuts abans a la porta?.

Fins demà!!

Gemma ha dit...

Glòria, jo seré 20 minuts abans al davant del Bonpreu. Ja he posat un comentari a l'últim post per dir-ho a tothom.

Sara Maria ha dit...

A tots: Sento ahir, marxar ràpidament sense acomiadar-me. Va estar bé el curs, no? Petons