dimecres, de juny 13, 2007

Bombons de Dolç de Llet

Uns bombons dolços, dolços, dolços…


Una companya de feina em va passar aquesta recepta de bombons. Són fàcils de fer i molt llaminers, ideals per oferir acompanyant un cafè a una visita de mitja tarda. Per cobrir-los, la millor opció és el coco, indubtablement: el gust de coco lliga a la perfecció amb el dolç de llet i amb l’avellana sorpresa de l’interior... Si ara els tornés a fer només els faria de coco. La massa dels bombons és de flocs de civada i pel meu gust queda una mica massa dura. Cal fer-los amb antelació per tal que quedin ben impregnats de dolç de llet. Una bona alternativa seria fer-los amb flocs tipus Corn Flakes.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per uns 15 bombons)

  • 200ml de dolç de llet
  • 150g de flocs de civada
  • 15 avellanes
  • 50g de coco ratllat

Preparació:

Barrejar el dolç de llet amb els flocs de civada. Deixar reposar a la nevera per tal que la mescla agafi consistència. Fer boletes de la mida d’un bombó, amagant a l’interior una avellana. Arrebossar amb el coco ratllat i ficar-los dins de papers de bombons. Deixar a la nevera unes quantes hores.

Bon profit!

6 comentaris:

Elena ha dit...

gemma,ya tinc el dolç de llet,disabte els fare,muakkkk.

Elbereth ha dit...

Que rico, me encantan las bolitas dulces, aunque yo casi siempre hago trufas, pero unas muy especiales...Me apunto estas don dulce de leche y coco, que a mí el coco me encanta...

Marta ha dit...

Que bona pinta tenen estes boletes. Estic amb tu en que provaré a fer-les amb Corn Flakes. Ja et diré el resultat

Besets

Gemma ha dit...

Quines llamineres :)
Us aconsello que els feu amb corn flakes, jo també ho provaré així.

M João Oliveira ha dit...

Hola,
Felicitaciones por la Web page
Vengo invitar vosotros a visitar mio website www.doce-design.com donde encontrarás muchas informaciones sobre workshops de pasteleria creativa
Te seré muy grata si lo puedes divulgar a tus amigos y contactos o en tu blog
Gracias
Maria João

Anònim ha dit...

N'hi ha un altra versió que es mezclar llet condensada, galetes a trocets, coco ratllat, troçets de nous queden molt bons, felicitats per la teva pàgina pels "llepolets" es fantàstica