Una companya de feina em va passar aquesta recepta de bombons. Són fàcils de fer i molt llaminers, ideals per oferir acompanyant un cafè a una visita de mitja tarda. Per cobrir-los, la millor opció és el coco, indubtablement: el gust de coco lliga a la perfecció amb el dolç de llet i amb l’avellana sorpresa de l’interior... Si ara els tornés a fer només els faria de coco. La massa dels bombons és de flocs de civada i pel meu gust queda una mica massa dura. Cal fer-los amb antelació per tal que quedin ben impregnats de dolç de llet. Una bona alternativa seria fer-los amb flocs tipus Corn Flakes.
Aquí teniu la recepta:
Ingredients: (per uns 15 bombons)
- 200ml de dolç de llet
- 150g de flocs de civada
- 15 avellanes
- 50g de coco ratllat
Preparació:
Barrejar el dolç de llet amb els flocs de civada. Deixar reposar a la nevera per tal que la mescla agafi consistència. Fer boletes de la mida d’un bombó, amagant a l’interior una avellana. Arrebossar amb el coco ratllat i ficar-los dins de papers de bombons. Deixar a la nevera unes quantes hores.
Bon profit!
6 comentaris:
gemma,ya tinc el dolç de llet,disabte els fare,muakkkk.
Que rico, me encantan las bolitas dulces, aunque yo casi siempre hago trufas, pero unas muy especiales...Me apunto estas don dulce de leche y coco, que a mí el coco me encanta...
Que bona pinta tenen estes boletes. Estic amb tu en que provaré a fer-les amb Corn Flakes. Ja et diré el resultat
Besets
Quines llamineres :)
Us aconsello que els feu amb corn flakes, jo també ho provaré així.
Hola,
Felicitaciones por la Web page
Vengo invitar vosotros a visitar mio website www.doce-design.com donde encontrarás muchas informaciones sobre workshops de pasteleria creativa
Te seré muy grata si lo puedes divulgar a tus amigos y contactos o en tu blog
Gracias
Maria João
N'hi ha un altra versió que es mezclar llet condensada, galetes a trocets, coco ratllat, troçets de nous queden molt bons, felicitats per la teva pàgina pels "llepolets" es fantàstica
Publica un comentari a l'entrada