dimecres, de gener 13, 2010

Nova classe amb en David Lienas


Ara que ja hem agafat el ritme després del petit parèntesis de Nadal, l’Espai Consum del Bonpreu ens ha reservat places per a un dels tallers de cuina gratuïts d’en David Lienas.


Tenim 25 places reservades pel divendres 22 de gener a les 18h, on en David ens farà una classe de cuina de mercat amb productes de temporada: un panaché de verdures i un tataki de tonyina. Pel que m’ha dit el David, el panaché promet ser espectacular, ideal per a sorprendre als convidats més exigents...

Fem com sempre, qui vulgui venir em deixa un comentari aquí amb el nom, cognom i un e-mail de contacte. Aniré fent llista fins arribar als 25 i després obriré llista d’espera, ok?

Llista d'apuntats: Josep Àngel Guimerà, Sílvia Soto, Gemma Moral, Asuncion Caballeria, Miquel Ara, Roger Compte, Sefa Costa, Marta Giralt, Marta Barrientos, Rosal Isabel Garcia, Manel Bonafacia, Oscar Gomez, Laia Gomez, Cristina Couto, Joan Hernandez, Maria Rodríguez, Marta Jubert, Carme Arce, Anna Genís, Txell Pi, Kike Palau, Glòria Moreno, Josep Colet, Montse Lama, Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Llista d'espera: Xaro Morral, Cristina Brugarolas, Sara Maria, Cristina Sanaüja, Joan Palou i Rosa Lleonart.

Animeu-vos, que les classes del David són fantàstiques!

39 comentaris:

  1. Doncs vinga, comencem el curs!. Si us plau, pots apuntar tres places per al Cafè de Nit, Josep Colet, Glòria Moreno i Montse Lama?.

    Moltes gràcies!.

    ResponElimina
  2. Nosaltres dos també vindrem. Molts petons. Gemma!

    ResponElimina
  3. Hola Gemma, compta amb mi pel divendres

    Moltes gràcies!!

    ResponElimina
  4. Hola Gemma,
    Jo també vindré, ja pots comptar amb mil
    Ja tinc ganes!!
    petonets...

    ResponElimina
  5. Jo també vindré. Apunta'm si us plau.
    M. Teresa

    ResponElimina
  6. Hola Gemma compta amb nosaltres pel
    divendres
    Graciela Ayala i Helena Puñet

    Gracies!!!!

    ResponElimina
  7. Estic a temps????
    Apunta'm si es així, si us plau!
    Petonets

    ResponElimina
  8. Hola Gemma,

    Apunta'm pel curs si us plau.

    Gràcies.

    Joan

    ResponElimina
  9. starbase, Cris i Laia si pot ser. Gràcies.

    ResponElimina
  10. coi, sí que matina la gent, gairebé no arribo. apunta'm, que tinc festa aquest dia.

    ResponElimina
  11. Doncs creuare els dits !!!!
    Apuntam Gemma.

    ResponElimina
  12. Jo també vindré, graciès Gemma!

    ResponElimina
  13. Jo també vull!! m'apuntes?? Ii vindria amb una amiga també (la Bàrbara). Pot ser? hi ha lloc encara?

    Moltes gràcies!!

    ResponElimina
  14. Perdona Gemma... que no se si surt el meu nom sencer en el comentari d'abans... Soc la Marta Giralt :-)

    ResponElimina
  15. Hola Gemma!

    Quin èxit de convocatòria, 2 hores i ja està gairebé ple!
    M'apuntes, sisplau?
    Moltes gràcies

    ResponElimina
  16. Jo m’hauré de conformar amb la crònica... però segur que aprendreu molt i de rebot ho faré jo.
    Apa dons ...a classe!!!!
    Un petó

    ResponElimina
  17. Si et queda espai, apunta-m'hi!

    ResponElimina
  18. Hola maca apunta’ns , Asuncion i Miquel
    Mols petons

    ResponElimina
  19. M'apunto. El nom Gemma Moral, el mail: trafer2001@hotmail.com.

    Quines ganes que tinc!!!

    Muas!

    ResponElimina
  20. Perdó, Asuncion Caballeria, Miquel Ara, acab50@hotmail.com

    ResponElimina
  21. Nosotros, no podemos apuntarnos por la distancia. Pero nos alegramos de que vayais, ya que así luego aprendemos con vuestras magníficas recetas.

    Besotes,

    Ana y Víctor.

    ResponElimina
  22. Hola Gemma!

    M'apunto!!

    Sílvia Soto Martí
    nuni.soto@gmail.com

    Cuinetes
    http://cuinetes.bloks.cat

    ResponElimina
  23. Holaaaaaaaaaa...
    Servidor de vostés s'apunta per si hi ha una baixa, que ja veig que en som més de 25...

    Salut!

    ResponElimina
  24. és veritat!! no t'he donat el cognom de la Bàrbara... el seu nom complert és Bàrbara Mas-Bagà.

    Moltes gràcies!! :-)

    Marta Giralt

    ResponElimina
  25. Si encara hi ha lloc, m'agradaria venir.Apunta-m'hi si us plau.

    ResponElimina
  26. Ara he vist que no sortia el nom .Rosa Lleonart.GRÀCIES.

    ResponElimina
  27. A mi tb m'agradaria. Joan Palou

    ResponElimina
  28. M'apunto!!I la Cristina tambe, malgrat que t'ho confirmo al vespre.

    ResponElimina
  29. Per cert Gemma! Que me n'he oblidat!

    MOLTES GRÀCIES!! ;-)

    Ens veiem divendres 22!!

    Petons!

    ResponElimina
  30. Ens pots apuntar en Joan i a mi Gràcies

    ResponElimina
  31. Els divendres no em va bé...xo ja vec que igualment hagués arribat tard!!!...Ja hi ha llista d'espera...quin èxit!!!
    Ptunets,
    Eva.

    ResponElimina
  32. He tornat a arribar tard! M'apuntes a la llista d'espera?

    ResponElimina
  33. Hola Gemma, ja veig que vaig molt tard, però apunta'm a la llista d'espera a veure si tinc sort.

    Ptnts

    ResponElimina
  34. Faig tard no? Apunta'm en espera...i esperarem a conèixer algun dia en David
    Ptnts

    ResponElimina
  35. Ja ni m'ho plantejo, perquè amb la llista d'espera que hi ha...
    Ja veuré la teva crònica després i aprendré totes aquestes receptes de la mestra Gemma!
    Un petó

    ResponElimina
  36. HOLA GEMMA!, BON ANY!, HI SÓC A TEMPS D'APUNTAR-ME???
    quina enveja (sana...)la trobada de blocaires que he fet, ho vaig veure el dia abans1 a veure si se'n fa una altra i m'apunto.
    una abraçada

    ResponElimina
  37. Ostres! ara he vist que com sempre ja teniu llista d'espera!! bé, a veure si algú falla...
    salut!

    ResponElimina
  38. Bon dia Gemma!!
    Al final ahir no vam poder veure'ns... espero que a la propera si :-)
    La meva amiga Bàrbara m'ha dit que no podrà venir al curs pel que la pots esborrar de la llista... Espero que algu altra pugui aprofitar la seva plaça :-)

    Ens veiem divendres sense falta!!
    Un petó :-)

    Marta Giralt

    ResponElimina
  39. Bon dia!!

    Em dic Roser i fa temps que em miro el teu blog, m'encanta!!! m'apassiona cuinar i les receptes que expliques són genials, el que no entenc és com trobes aquests cursos de cuina amb la Mireia Carbó, i amb tots els altres, a mi m'encantaria anar-hi encara que només fos un cop. Em pots informar de com els trobes??
    Moltes gracies i anims, continua penjant receptes!! ;)
    Un petó!!

    ResponElimina