Tornem a tenir places reservades per un dels tallers de cuina gratuïts amb el xef David Lienas a l’Espai Consum del Bonpreu:

La cita és el proper divendres 30 d’abril a les 18h de la tarda. En aquesta ocasió el taller serà un monogràfic centrat en la nova cuina catalana, amb tres receptes que sorprendran tant a cuiners novells com a cuiners experimentats: la deconstrucció d'un empedrat, uns raviolis de favetes i cargols i una escuma de crema catalana. Tots tres plats són molt prometedors, oi?
Per apuntar-vos, només cal que deixeu un comentari aquí amb el vostre nom, cognom i un e-mail de contacte. Aniré fent llista!
Llista d'apuntats: Gema Seca, Carme Cañisa, Núria Molinos, Carme Arce, Anna Genís, Marta Caminal, Mireia Ferrer, Àngels Vallespín, Manel Calduch, Angelita Lorca Josep Bayé, Xavi Valls, Roser Soley, Marta Giralt, María Rodríguez, Teresa Pérez, Maria Solé, Gemma Ruiz, Josep Colet, Montse Lama, Mercè Corbera, Glòria Moreno, Miquel Ara, Asuncion Caballeria, Cristina Brugarolas, Ma José Maicas, Anna Muñoz, Patrícia Mussoms, Teresa Suñer i Gemma Clofent.
Animeu-vos, que aquestes classes sempre són una passada!
:-(
ResponEliminaNo podrem venir. Dóna records a en David.
Petons.
Les 18h és massa just per a nosaltres, no volem ocupar una plaça i després fallar. Em fa rabia, perque els plats sonen meravellosos...grrrrr.
ResponEliminaSegur que us ho passareu genial! :)
¡Bon dia!
ResponEliminaEstupendo, no tengo ni idea de como hacen las espumas, asi que cuenta conmigo. Gracias.
M. José Maicas Marco
mayjoma@yahoo.es
Aquesta vegada arribo a temps, m'hi pots apuntar? Gràcies
ResponEliminaGemma, ens apuntem Miquel Ara i Asunción Caballeria, gracies i fins el 30
ResponEliminaEns pots apuntar? María Rodríguez i Teresa Pérez.
ResponEliminaMoltes gràcies!!!!
Umm!!! tenen molt bona pinta aquests plats! llàstima que no hi pugui anar! a veure si per la propera de la Mireia Carbó puc!
ResponEliminaPetonets!
Quins bons plats... De moment dues places, per la Gemma de Bcnmonamour i per mi.
ResponEliminaGràcies...
I moltes i remoltes felicitats per la teva nova faceta a Descobrir Cuina, que segur que serà totalment satisfactòria,tant per tu com pels lectors de la revista.
Hola Gemma,
ResponEliminaSi us plau, ens pots apuntar? Josep Colet, Montse Lama, Mercè Corbera i Glòria Moreno. Gràcies!.
Que vagi moooolt be, ja ens ho explicaras vale???
ResponEliminapetons
Hola!!! Sóc l'Ana Muñoz i sóc fan del vostre blog. M'encantaria apuntar-me a les classes d'en David Lienas. Gràcies
ResponEliminaGemma, si mai pogués anar a un curs, com m'hi hauria d'apuntar? No sé ben bé com...!
ResponElimina;)
Hola Gemma,
ResponEliminasi queda lloc, apuntes??
Gràcies!!
Petons
Xavier, l'únic que hauries de fer és deixar un comentari aquí dient que vols venir :)
ResponEliminaT'apunto???
Marta, ets la Marta Giralt?
Bona nit Gemma.
ResponEliminaY tant que prometen,i mes encara amb tota l'escuma de crema!
Estíc desitjant saber com es prepara.
Besets.
Gemma...divendres 30 impossible, però esperaré les cròniques!
ResponEliminaPtnts
Gemma; Apunte'm... però no disparis¡¡
ResponEliminahttp://menjadebacalla.blogspot.com/
Hola Gemma,
ResponEliminaSi us plau, ens pots apuntar, Xavi Valls, Roser Soley.
Gràcies.
Hola Gemma, sóc la mare de l'Angels (Hèlsinki), m'agradaria asistir, per que va venir tant contenta després del taller de la Mireia, que voldria provar-ho, és possible que vinguem 3 persones? i també si em pots dir l'adreça, el meu mail és angelsvalles@gmail.com. Sóc l'Àngels Vallespín. Moltes gràcies!!
ResponEliminaHola Gemma,
ResponEliminaQue estic a temps encara? Sóc la Marta Caminal i després de la primera classe amb el David intentaré no saltar-me'n cap. Em pots apuntar a mi i a la Mireia Ferrer? Moltes gràcies
Xantal, no sabia que eres la mare de l'Àngels!!!! benvinguda al blog :)
ResponEliminaT'apunto ara mateix i si em passes els noms de les altres dues persones també les apunto. Ja veuràs com aquestes classes estan molt bé!!!!
Ai, l'adreça és c/Sicilia, 370
ResponEliminaQue envidia os tengo con estos cursos!!!
ResponEliminaBsss
Hola Gemma,
ResponEliminaSóca a temps encara?
Si és així, serem l'Anna Llepadits i jo,
Una abraçada.
La pròxima vegada m'apunto, però aquest dia em va malament!!
ResponEliminaGràcies maca per tot el que fas per a que puguem gaudir de cuiners tan macos i bons!!
Petonets preciosa,
Vanesuky.
Hola Gemma, moltes gràcies, són els meus pares, Manel Calduch (molt bon cuiner) i Angelita Lorca. No sé l'adreça a on és fa el taller, quan puguis ja m'ho diras.
ResponEliminaSorry!!! ja l'he vist l'adreça. Ai,ai,ai, jo i les presses!! Gràcies!!
ResponEliminaHola Gemma.
ResponEliminal'altre dia vaig poder assistir a aquesta classe amb David, les tres
receptes a quina d'elles més original, ja veureu com us
agraden.
Petons
Uyyyyyy com m'agradaria anar, pero tinc el dia molt complicat amb moltes coses a fer i a mes es el me cumple.
ResponEliminaGracies Gemma.
Per cert que no et vaig felicitar,
MOLTES FELICITATS MACA
continua aixi que ho fas molt be i molt bo.
Un petó
I tant que són prometedores les receptes! Esperaré les cròniques...
ResponEliminaptns.
Hola!
ResponEliminaQueden places? Soc la Núria Molinos idria61@gmail.com i m'agradaria venir!
Ah! I felicitats pel bloc!
Ens agradaria molt anar a Carme Cañisa i a mi que soc la Gema
ResponEliminaEp he oblidat de deixar el correu:
ResponEliminagemaseca@gmail.com i sobretot felicitats pel blog
Si encara hi ha places, apunta'm a mi i a la Cristina!!
ResponEliminaQuina pinta que tenen aquests caramels!!! I molt vistosos, molt bona idea sí : )
ResponEliminaveig que no surt el missatge que vaig deixar.
ResponEliminaCom que no estic segura de poder venir divendres, prefereixo que una altra persona pugui aprofitar la meva plaça.
Vaja, si no deixo el nom...
ResponEliminaSóc Cristina Sanaüja
Hola ...que receta mas original ..y que caramelos tan estupendos ...te felicito desde mi blog ...Bicos MARIMI
ResponEliminaQue maravilha,estou encantada com tantas especiarias lindas e com certeza muuuuito gostozas.Parabéns e um grande abraço.
ResponEliminaM'agradaria assistir al curs de David Lienas! M'estrenaria en els cursos de cuina! Sílvia Arcabell. sarcabell@yahoo.es.
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina