divendres, d’abril 16, 2010

Classe d’abril amb en David Lienas


Tornem a tenir places reservades per un dels tallers de cuina gratuïts amb el xef David Lienas a l’Espai Consum del Bonpreu:


La cita és el proper divendres 30 d’abril a les 18h de la tarda. En aquesta ocasió el taller serà un monogràfic centrat en la nova cuina catalana, amb tres receptes que sorprendran tant a cuiners novells com a cuiners experimentats: la deconstrucció d'un empedrat, uns raviolis de favetes i cargols i una escuma de crema catalana. Tots tres plats són molt prometedors, oi?

Per apuntar-vos, només cal que deixeu un comentari aquí amb el vostre nom, cognom i un e-mail de contacte. Aniré fent llista!

Llista d'apuntats: Gema Seca, Carme Cañisa, Núria Molinos, Carme Arce, Anna Genís, Marta Caminal, Mireia Ferrer, Àngels Vallespín, Manel Calduch, Angelita Lorca Josep Bayé, Xavi Valls, Roser Soley, Marta Giralt, María Rodríguez, Teresa Pérez, Maria Solé, Gemma Ruiz, Josep Colet, Montse Lama, Mercè Corbera, Glòria Moreno, Miquel Ara, Asuncion Caballeria, Cristina Brugarolas, Ma José Maicas, Anna Muñoz, Patrícia Mussoms, Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Animeu-vos, que aquestes classes sempre són una passada!

41 comentaris:

  1. :-(
    No podrem venir. Dóna records a en David.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Les 18h és massa just per a nosaltres, no volem ocupar una plaça i després fallar. Em fa rabia, perque els plats sonen meravellosos...grrrrr.

    Segur que us ho passareu genial! :)

    ResponElimina
  3. ¡Bon dia!

    Estupendo, no tengo ni idea de como hacen las espumas, asi que cuenta conmigo. Gracias.

    M. José Maicas Marco
    mayjoma@yahoo.es

    ResponElimina
  4. Aquesta vegada arribo a temps, m'hi pots apuntar? Gràcies

    ResponElimina
  5. Gemma, ens apuntem Miquel Ara i Asunción Caballeria, gracies i fins el 30

    ResponElimina
  6. Ens pots apuntar? María Rodríguez i Teresa Pérez.

    Moltes gràcies!!!!

    ResponElimina
  7. Umm!!! tenen molt bona pinta aquests plats! llàstima que no hi pugui anar! a veure si per la propera de la Mireia Carbó puc!
    Petonets!

    ResponElimina
  8. Quins bons plats... De moment dues places, per la Gemma de Bcnmonamour i per mi.
    Gràcies...
    I moltes i remoltes felicitats per la teva nova faceta a Descobrir Cuina, que segur que serà totalment satisfactòria,tant per tu com pels lectors de la revista.

    ResponElimina
  9. Hola Gemma,

    Si us plau, ens pots apuntar? Josep Colet, Montse Lama, Mercè Corbera i Glòria Moreno. Gràcies!.

    ResponElimina
  10. Que vagi moooolt be, ja ens ho explicaras vale???
    petons

    ResponElimina
  11. Hola!!! Sóc l'Ana Muñoz i sóc fan del vostre blog. M'encantaria apuntar-me a les classes d'en David Lienas. Gràcies

    ResponElimina
  12. Gemma, si mai pogués anar a un curs, com m'hi hauria d'apuntar? No sé ben bé com...!

    ;)

    ResponElimina
  13. Hola Gemma,
    si queda lloc, apuntes??
    Gràcies!!

    Petons

    ResponElimina
  14. Xavier, l'únic que hauries de fer és deixar un comentari aquí dient que vols venir :)
    T'apunto???

    Marta, ets la Marta Giralt?

    ResponElimina
  15. Bona nit Gemma.
    Y tant que prometen,i mes encara amb tota l'escuma de crema!
    Estíc desitjant saber com es prepara.
    Besets.

    ResponElimina
  16. Gemma...divendres 30 impossible, però esperaré les cròniques!
    Ptnts

    ResponElimina
  17. Gemma; Apunte'm... però no disparis¡¡
    http://menjadebacalla.blogspot.com/

    ResponElimina
  18. Hola Gemma,
    Si us plau, ens pots apuntar, Xavi Valls, Roser Soley.
    Gràcies.

    ResponElimina
  19. Hola Gemma, sóc la mare de l'Angels (Hèlsinki), m'agradaria asistir, per que va venir tant contenta després del taller de la Mireia, que voldria provar-ho, és possible que vinguem 3 persones? i també si em pots dir l'adreça, el meu mail és angelsvalles@gmail.com. Sóc l'Àngels Vallespín. Moltes gràcies!!

    ResponElimina
  20. Hola Gemma,
    Que estic a temps encara? Sóc la Marta Caminal i després de la primera classe amb el David intentaré no saltar-me'n cap. Em pots apuntar a mi i a la Mireia Ferrer? Moltes gràcies

    ResponElimina
  21. Xantal, no sabia que eres la mare de l'Àngels!!!! benvinguda al blog :)
    T'apunto ara mateix i si em passes els noms de les altres dues persones també les apunto. Ja veuràs com aquestes classes estan molt bé!!!!

    ResponElimina
  22. Ai, l'adreça és c/Sicilia, 370

    ResponElimina
  23. Que envidia os tengo con estos cursos!!!

    Bsss

    ResponElimina
  24. Hola Gemma,
    Sóca a temps encara?
    Si és així, serem l'Anna Llepadits i jo,
    Una abraçada.

    ResponElimina
  25. La pròxima vegada m'apunto, però aquest dia em va malament!!
    Gràcies maca per tot el que fas per a que puguem gaudir de cuiners tan macos i bons!!

    Petonets preciosa,

    Vanesuky.

    ResponElimina
  26. Hola Gemma, moltes gràcies, són els meus pares, Manel Calduch (molt bon cuiner) i Angelita Lorca. No sé l'adreça a on és fa el taller, quan puguis ja m'ho diras.

    ResponElimina
  27. Sorry!!! ja l'he vist l'adreça. Ai,ai,ai, jo i les presses!! Gràcies!!

    ResponElimina
  28. Hola Gemma.
    l'altre dia vaig poder assistir a aquesta classe amb David, les tres
    receptes a quina d'elles més original, ja veureu com us
    agraden.
    Petons

    ResponElimina
  29. Uyyyyyy com m'agradaria anar, pero tinc el dia molt complicat amb moltes coses a fer i a mes es el me cumple.
    Gracies Gemma.
    Per cert que no et vaig felicitar,
    MOLTES FELICITATS MACA
    continua aixi que ho fas molt be i molt bo.
    Un petó

    ResponElimina
  30. I tant que són prometedores les receptes! Esperaré les cròniques...
    ptns.

    ResponElimina
  31. Hola!

    Queden places? Soc la Núria Molinos idria61@gmail.com i m'agradaria venir!
    Ah! I felicitats pel bloc!

    ResponElimina
  32. Ens agradaria molt anar a Carme Cañisa i a mi que soc la Gema

    ResponElimina
  33. Ep he oblidat de deixar el correu:
    gemaseca@gmail.com i sobretot felicitats pel blog

    ResponElimina
  34. Si encara hi ha places, apunta'm a mi i a la Cristina!!

    ResponElimina
  35. Quina pinta que tenen aquests caramels!!! I molt vistosos, molt bona idea sí : )

    ResponElimina
  36. veig que no surt el missatge que vaig deixar.
    Com que no estic segura de poder venir divendres, prefereixo que una altra persona pugui aprofitar la meva plaça.

    ResponElimina
  37. Vaja, si no deixo el nom...
    Sóc Cristina Sanaüja

    ResponElimina
  38. Hola ...que receta mas original ..y que caramelos tan estupendos ...te felicito desde mi blog ...Bicos MARIMI

    ResponElimina
  39. Que maravilha,estou encantada com tantas especiarias lindas e com certeza muuuuito gostozas.Parabéns e um grande abraço.

    ResponElimina
  40. M'agradaria assistir al curs de David Lienas! M'estrenaria en els cursos de cuina! Sílvia Arcabell. sarcabell@yahoo.es.

    ResponElimina
  41. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina