tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post8969267328642535314..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: BaklavaGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-25173703522351565392009-06-16T15:57:23.533+02:002009-06-16T15:57:23.533+02:00Hola Pere! Com va la vida?
Veig que encara fas cur...Hola Pere! Com va la vida?<br />Veig que encara fas curses, oi?<br />A veure si t'animes a provar alguna d'aquestes receptes i et treus el ruc ruc de la panxa.<br />Records al Robert.<br />I encara hi ha el Toni d'Història? Dóna-li records :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-70890342599913424962009-06-16T11:09:45.581+02:002009-06-16T11:09:45.581+02:00Eiii gemma! Quin blog més xulo que tens, però has ...Eiii gemma! Quin blog més xulo que tens, però has de vigilar amb el rellotge per que passa el temps volant mirant aquestes receptes. I mirar-les abans de dinar fa un ruc ruc a la panxa que no vegis.<br />Alé alé i segueixis endolcint-nos d'aquesta manera.<br />Ah, records del Robert de CatalàUnknownhttps://www.blogger.com/profile/00134401637465439564noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-22473438563602591692009-01-16T19:48:00.000+01:002009-01-16T19:48:00.000+01:00Hola, Gemma, he descobert el teu blog cercant una ...Hola, Gemma, he descobert el teu blog cercant una recepta. La cuina és una de les meves passions. Jo també publico receptes meves, que m'encanta compartir, a través de<BR/>la web<BR/> www.portula.net<BR/><BR/> A la secció BOJOS PER LA CUINA...AMB PALADAR FELIÇ pots trobar receptes, especialment de Mallorca, d'on som jo.<BR/><BR/>L'enhorabona pel teu blog.És fantàstic.<BR/><BR/>Maria AntòniaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-36510015500612957892007-05-08T18:13:00.000+02:002007-05-08T18:13:00.000+02:00Hola Mima!Moltes gràcies pel comentari! Aviam si t...Hola Mima!<BR/>Moltes gràcies pel comentari! Aviam si t'animes a fer alguna recepta...<BR/>Les safates les compro a una botiga de Sabadell on venen material de paper: plats, gots, coberts, estovalles, motlles, capses, safates... També venen material de festes: espelmes, disfresses i garlandes per adornar. Suposo que en pots trobar a qualsevol botiga d'aquest estil.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-91976335704731943462007-05-08T10:57:00.000+02:002007-05-08T10:57:00.000+02:00Hola Gemmahe descobert el teu bloc a traves de la ...Hola Gemma<BR/>he descobert el teu bloc a traves de la UOC i he de dir que m'encanta!!! Soc força llaminera i des de ben petita m'ha agradat fer pastíssos, galetes i demés... De ben segur que et visitaré sovint. Molta sort<BR/><BR/>Mima<BR/>P.S Per cert, on compres aquestes safates tan xules?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-54929608203420135732007-04-27T17:18:00.000+02:002007-04-27T17:18:00.000+02:00El cert és que fa molt bon gust d'ametlles i és do...El cert és que fa molt bon gust d'ametlles i és dolcet, dolcet... un encert! Ara bé: atipa força! Ideal per a un matí amb previsió de força feina, o abans d'una excursió ;DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-74869306958163119392007-04-26T10:33:00.000+02:002007-04-26T10:33:00.000+02:00Hola Glòria!1) L'aigua d'azahar la venen als súper...Hola Glòria!<BR/><BR/>1) L'aigua d'azahar la venen als súpers a l'apartat de pastisseria, junt amb les gelatines, llevats, vainilla... La meva és de la marca Vahine.<BR/><BR/>2) Llegint la recepta, a mi també em va semblar molt temps... Per això vaig estar vigilant el forn per tal que no es cremés. I va tardar 40 minuts de rellotge a daurar-se, segur! (amb el forn ja calent, eh?)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-6245029498494751992007-04-25T22:43:00.000+02:002007-04-25T22:43:00.000+02:00Hola, GemmaDues qüestions:1)On es compra l'aigua d...Hola, Gemma<BR/><BR/>Dues qüestions:<BR/><BR/>1)On es compra l'aigua d'azahar?.<BR/><BR/>2)Dius que s'ha de coure 40 minuts al forn?. Encara que la pasta filo sigui molt prima i que es cogui molt aviat?<BR/><BR/>GlòriaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-45247525218914206932007-04-24T20:18:00.000+02:002007-04-24T20:18:00.000+02:00L'autor ha eliminat aquest comentari.Elena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-4110365638267555392007-04-24T20:16:00.000+02:002007-04-24T20:16:00.000+02:00´m´agrada moltisim con t´ha quedad, sabía que li d...´m´agrada moltisim con t´ha quedad, sabía que li donarías el teu toc,espero que us agradin, un petóElena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.com