tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post8865380594894608894..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Flam de Cafè sense LactosaGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-4252587503793885582007-10-13T17:46:00.000+02:002007-10-13T17:46:00.000+02:00Ei Saluti! Guarda'm les ametlles de Mas, que te le...Ei Saluti! Guarda'm les ametlles de Mas, que te les vindré a buscar! No te les mengis, eh? ;) Ja et trucaré!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-78046268625431484492007-10-13T10:54:00.000+02:002007-10-13T10:54:00.000+02:00Hola a tots,jo també vaig fer el flam de cafè, hi ...Hola a tots,<BR/><BR/>jo també vaig fer el flam de cafè, hi vaig afegir unes gotetes de sacarina en comptes de sucre i la veritat és que va quedar boníssim!<BR/><BR/>Gemma, a casa tens les ametlles de Mas, ja espero nova recepta!!! les vindreu a buscar? us les portem? o prepararem la recepta directament a Terrassa? jajaja!!!<BR/><BR/>fins aviat!Salutihttps://www.blogger.com/profile/14504056105407368816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-79834290611297832152007-10-12T19:41:00.000+02:002007-10-12T19:41:00.000+02:00Hola anònim! Qui ets? Et conec? Suposo que també d...Hola anònim! Qui ets? Et conec? Suposo que també deus escalar... :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-35291584936288896342007-10-11T23:49:00.000+02:002007-10-11T23:49:00.000+02:00Hola Gemma! Jo de gran vull ser com tu! jeje Escal...Hola Gemma! Jo de gran vull ser com tu! jeje Escaladora i cuinera, quina bona combinació! Enhorabona pel blog, vaig fer el pastis de 3 xocolates i vaig trioumfar. Ah!! I enhorabona també pel 7a (ben fet!).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-22974852250645629312007-10-11T23:33:00.000+02:002007-10-11T23:33:00.000+02:00Esas fotos hacen que la recta sea aún más apetitos...Esas fotos hacen que la recta sea aún más apetitosa. Muy buena.Rosahttps://www.blogger.com/profile/16956033358361107140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-79331201120969216482007-10-11T19:33:00.000+02:002007-10-11T19:33:00.000+02:00Cristina i Marta, la setmana que ve començo un cur...Cristina i Marta, la setmana que ve començo un curs de GIMP, un editor de fotos digitals. Ara sí que podré fer bones fotos :)<BR/><BR/>Cristina, el recurs del flam royal només val per dies de molta feina, eh? No es pot ni comparar amb un flam fet de veritat, amb ous i llet al bany Maria!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-39874613792522429872007-10-11T19:08:00.000+02:002007-10-11T19:08:00.000+02:00AH! per cert, jo fins ara també feia els flams amb...AH! per cert, jo fins ara també feia els flams amb els sobres Royal pero la meva cunyada em va dir que aixi "qualsevol!":S<BR/><BR/>Quina paciencia...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02498198083019484621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-4323607421656673562007-10-11T19:05:00.000+02:002007-10-11T19:05:00.000+02:00No pot ser! acabo de trucar a una senyora perque e...No pot ser! acabo de trucar a una senyora perque em donés la recepta del seus flams boníssims i despres de penjar he pensat, vaig a veure que fa la Gemma i jajaja... FLAM!<BR/><BR/>Doncs ara tinc dos receptes de flams ben diferents.<BR/><BR/>Ah! estic totalment d'acord amb la Marta, les fotos et queden GENIALS!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02498198083019484621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-83735960418921491192007-10-11T17:29:00.000+02:002007-10-11T17:29:00.000+02:00La meva germana també té intolerancia a la lactosa...La meva germana també té intolerancia a la lactosa i li anirà molt bé aquesta recepta.<BR/>Les fotos t'han quedat molt bé :)<BR/>EvaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-13315878467612520502007-10-11T16:11:00.000+02:002007-10-11T16:11:00.000+02:00Gemma rico tu flan y esas fotos una maravillaGemma rico tu flan y esas fotos una maravillaCarloshttps://www.blogger.com/profile/01629085654310067603noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-29686993909482118862007-10-10T12:53:00.000+02:002007-10-10T12:53:00.000+02:00Xiqueta, lo teu son les fotografíes culinaries :D ...Xiqueta, lo teu son les fotografíes culinaries :D :D I damunt el flam estaria bonisim ;)<BR/><BR/>BesetsMartahttps://www.blogger.com/profile/09237663784942580920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-21394557883227093202007-10-10T12:16:00.000+02:002007-10-10T12:16:00.000+02:00Anna, més fàcil impossible :)Marisa, sí lo he prob...Anna, més fàcil impossible :)<BR/><BR/>Marisa, sí lo he probado con nata y quedó muy bonito (está en el recetario). Pero esta vez no podía hacerlo con nata, pues una amiga tiene intolerancia a la lactosa y lo hice con leche de soja. Tambien quedó muy bueno.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-76930119880176913542007-10-10T00:43:00.000+02:002007-10-10T00:43:00.000+02:00UMHUMH!!! qué rico!! y qué fácil!! ¿probaste a hac...UMHUMH!!! qué rico!! y qué fácil!! ¿probaste a hacerlo con nata 35%MG? Cuando se separan las capas y queda como una gelatina de café encima del flan, queda delicioso y muy vistosofamalaphttps://www.blogger.com/profile/04649027401343175007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-15917465180889807692007-10-09T13:49:00.000+02:002007-10-09T13:49:00.000+02:00Aquestes receptes són les que a mi em fan falta!! ...Aquestes receptes són les que a mi em fan falta!! Això ja esta fet!!!<BR/><BR/>ANNA DE LA VILA.Anonymousnoreply@blogger.com