tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post8439309307924374797..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Sorteig pel Curs de Cuina del David LienasGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger34125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-89026172473351394772008-07-15T18:13:00.000+02:002008-07-15T18:13:00.000+02:00Estic mort d'enveja per aquest curs de cuina que a...Estic mort d'enveja per aquest curs de cuina que acabeu de comenár...però us perdonaré si ens expliqueu amb pels i senyals com ha anat, a qui li ha tucar...receptes, trucs....quina meravella, m'aprendeu una passada...<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-17039735565186063482008-07-15T14:38:00.000+02:002008-07-15T14:38:00.000+02:00Hola, Gemma!Moltes gràcies per avisar-me i dóna le...Hola, Gemma!<BR/><BR/>Moltes gràcies per avisar-me i dóna les gràcies també al David Lienas per aquest detallàs. No t'he dit res abans perquè he tingut uns amics francesos a casa i he estat una mica desconectada de tot. Avui he vist el teu mail, però ha estat massa tard.De totes maneres no sé si m'ho hagués pogut combinar...<BR/><BR/>Ja saps qui són els afortunats????<BR/>Els demanarem un reportatge (o varis) amb pèls i senyals!!!!<BR/><BR/>Petons!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-8599336381510607732008-07-14T09:27:00.000+02:002008-07-14T09:27:00.000+02:00Gemma soc la Rosa de Reus, Et passo el postres que...Gemma soc la Rosa de Reus, <BR/><BR/>Et passo el postres que vaig participar:<BR/><BR/>POSTRES:<BR/>Dificultat : Baixa<BR/>INGREDIENTS PER 4 PERSONES<BR/>TÍTOL: CARPACCIO DE CÍTRICS AMB SORBET DE LLIMA<BR/>Temps d’elaboració: 45 minuts<BR/>Ingredients:<BR/>Carpaccio: 250 g. de sucre, aigua, 2 llimes, 2 llimones, 4 taronges, 2 aranges rosa, 3 fulls de gelatina neutra.<BR/>Sorbet de llima: ½ l. de suc de llima, ½ l d’aigua, 300 g. de sucre<BR/>Elaboració:<BR/>Carpaccio: es fa un almívar a punt de fil amb el sucre i l’aigua, s’estova la gelatina en aigua freda i s’hi barreja. Es fa el suc de les llimones i les llimes i també s’hi barreja. Les taronges i les aranges es fan a tallets ben fins. En un recipient s’hi fan capes de cítrics i de suc, alternant-les, i s’hi posa al congelador.<BR/>Sorbet: Es fa un almívar a punt de fil molt fluix amb l’aigua i el sucre, s’hi barreja el suc de llima i es posa al congelador. Abans de servir-lo s’hi passa el mini-pimer o es fa amb la geladora.<BR/><BR/>Muntatge del Plat: Es talla el carpaccio a tallets ben fins i per sobre es posa el sorbet.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-7035654727133412282008-07-13T22:39:00.000+02:002008-07-13T22:39:00.000+02:00Sóc l'àvia de la bessonada (Christine Sarda). Ja m...Sóc l'àvia de la bessonada (Christine Sarda). Ja m'he vist a la foto del curs de Bon Preu amb el David Lienas.<BR/><BR/>Fantàstic aquest concurs! A veure si em toca i els inicio de ben petitons a una"vidaculinaria".<BR/><BR/>Fins a la propera! Christine SardaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-5197083340931681102008-07-13T22:34:00.000+02:002008-07-13T22:34:00.000+02:00L'Albert, la Paula i jo ;-) ens apuntem al concurs...L'Albert, la Paula i jo ;-) ens apuntem al concurs! Prometem no trencar aigues a mitja classe si ens toca!!! hahaha<BR/><BR/>Una abraçada a tots i totes i molta sort a tots! <BR/><BR/>Faites vos jeux!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02498198083019484621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-29399205480116580532008-07-13T20:58:00.000+02:002008-07-13T20:58:00.000+02:00Laia, et desapunto!Rosa, benviguda al blog! M'aleg...Laia, et desapunto!<BR/><BR/>Rosa, benviguda al blog! M'alegra que ens segueixis i per fi t'hagis decidit a deixar un comentari :) Vas guanyar un premi de postres??? Genial, felicitats! Què vas fer?<BR/>Per cert, has dit Mireia, però em dic Gemma ;)<BR/><BR/>Envio la llista al David. La Cristina i la seva mare no han pogut escriure però m'han dit per telèfon que s'apunten! I no han dit res ni la Susanna ni els de la Taula d'en Bernat...<BR/><BR/>Suposo que demà el David dirà a qui li ha tocat el sorteig. Molta sort a tots!!!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-69622449430552811952008-07-13T11:15:00.000+02:002008-07-13T11:15:00.000+02:00Bon dia Mireia i demes "artistes" de la cuina!, em...Bon dia Mireia i demes "artistes" de la cuina!, em dic Rosa i visc a Reus, normalment entro al teu blog per veure les teves habilitats i apart m'ha anat de primera perque donat a la informació que vas donant vaig assistir a un curs a Bonpreu del Pep Nogués ja fa un parell de mesos i apart vaig guanyar un premi de postres del concurs de postres de la Revista Descubrir Cuina.<BR/><BR/>En resum, em fa una "superenveija" que tingueu la sort de poder entrar al concurs del David Lienas perque tot i que és a BCN a mi no m'importaria gens guanyar i anar aquests dies desde Tarragona.<BR/><BR/>Sobretot vull felicitat pel teu blog ja que el dia del repartiment de premis del concurs Bonpreu és va nombrar el teu blog , i això t'ha de satisfer moltissim!<BR/><BR/>Seguirem en contacte virtual!<BR/>RosaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-15773090214691281962008-07-12T17:34:00.000+02:002008-07-12T17:34:00.000+02:00Hola Gemma,Sóc la Laia de cuinetes. Em sap greu pe...Hola Gemma,<BR/>Sóc la Laia de cuinetes. Em sap greu però un tinc una mica complicat per poder anar al curs del David si és que em tocava a mi, així que esborra'm de la llista i donem opció a algú altre. Gràcies i bona sort a tots.Laiahttps://www.blogger.com/profile/11925038096081454377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-11102169680028298572008-07-12T12:09:00.000+02:002008-07-12T12:09:00.000+02:00Snur, el curs té molt bona pinta, oi? El David ha ...Snur, el curs té molt bona pinta, oi? El David ha estat molt generós oferint 3 places... quina sort!<BR/><BR/>Jordi, ja et tinc fixat. T'apunto!<BR/><BR/>Actualitzo la llista: Jordi, Ruben,Gemma, Maria, Manel, Xaro, Laia, Glòria, Txell, Kike i Pebbles.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-40431663127532467822008-07-12T10:41:00.000+02:002008-07-12T10:41:00.000+02:00Hola Gemma!Porto uns dies desconnectat del blogs, ...Hola Gemma!<BR/><BR/>Porto uns dies desconnectat del blogs, tant del meu com els de la resta de blogcaires, a veure si em poso al dia. A mi també interessa el curs, encara estic a temps?<BR/><BR/>Ja ens explicaràs algun dia com aconsegueixes tants avantatges per tu i la resta de blogcaires.<BR/><BR/>Per cert t’ envio un mail, per a que tinguis les dades i el mail, que he vist en un dels teus comentaris que l’ hi preguntaves al Ruben les dades.Jordihttps://www.blogger.com/profile/18212941944422306179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-58227183644296530282008-07-11T22:36:00.000+02:002008-07-11T22:36:00.000+02:00Gemma, confirmar, és una passada de curs...m'apunt...Gemma, confirmar, és una passada de curs...m'apuntaria si no fos pel preu, massa car...si fos la meitat de preu..encara!! Quina pena, perquè deu ser un cuiner estupendo.Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-54976734512683417252008-07-11T21:30:00.000+02:002008-07-11T21:30:00.000+02:00Gemma, quina passada!! Donaria qualsevol cossa...p...Gemma, quina passada!! Donaria qualsevol cossa...per fer un curs així. Segur que el preu es alt, perque ja he estat mirant altres cursos...Bueno, esperaré una altre ocasió..perque m'agradaria anar a algun curs de bon preu, aquest no podia..Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-41910229988031518692008-07-11T20:11:00.000+02:002008-07-11T20:11:00.000+02:00Quantes Glòries! Si sumem la Glòria de la Samfaina...Quantes Glòries! Si sumem la Glòria de la Samfaina d'Arts, en compto 4, no?<BR/><BR/>Glòria M, llàstima pel Josep... <BR/><BR/>Gemma, t'apunto! <BR/>Totalment d'acord que el David es mereix tots els elogis del món!<BR/><BR/>Ruben, t'apunto! Saps alguna cosa del Jordi? No tinc el seu e-mail...<BR/><BR/>Glòria V, el setembre segur que organitzarem més trobades, així que no pateixis, a veure si pots venir ;)<BR/><BR/>Glòria E, ja me'n recordo que et vas apuntar i al final no vas venir...<BR/>Benvinguda a la blogosfera gastronòmica! Ara mateix actualitzo la llista de blogs ;)<BR/>Per cert, quina feionada amb tantes llengües, no?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-64089558097573389052008-07-11T17:23:00.000+02:002008-07-11T17:23:00.000+02:00Hola Gemma, Em vaig apuntar per una de les session...Hola Gemma, <BR/>Em vaig apuntar per una de les sessions del Bonpreu fa uns mesos i no vaig poder venir. Ara crec que tindré altre cop més temps i de cara el setembre també. Acabo d'iniciar el meu petit blog, que feia temps que portava de cap, una barreja de dos o 3 idiomes, per motius familiars! Felicitats per com ho organitzeu tot! I espero poder anar a les trobades blocaires o a alguna sessió del Bonpreu o Caprabo amb vosaltres.<BR/><BR/>http://lacuinadecadadia.blogspot.com/2008/07/pat-de-tomquets-secs.html<BR/><BR/>Glòria E.Gloriahttps://www.blogger.com/profile/13088563504576012960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-64760513024368843062008-07-11T15:47:00.000+02:002008-07-11T15:47:00.000+02:00Ostres molt bé no?? Tot i que tu no ho pensis (Gem...Ostres molt bé no?? Tot i que tu no ho pensis (Gemma) i si t'ho pots combinar, una de les places hauria de ser per a tu.<BR/>Pren-t'ho com una mostra d'agraïment per tot el que fas per la colla! <BR/>A més segur que les persones que el facin aplicaran els coneixements d'aquest curs a les seves receptes i a la vegada en el bloc. Per tant ens hem de considerar tots guanyadors!!! Bé apunta'm per si de cas!<BR/>GràciesRUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-44894315784997789022008-07-11T13:59:00.000+02:002008-07-11T13:59:00.000+02:00Això cada vegada s'anima més.... jo només vaig pod...Això cada vegada s'anima més.... jo només vaig poder assistir al curs de la boqueria i veig que m'he perdut moltes trobades i cada vegada més importants i enriquidores!!!<BR/>Per sort puc seguir tots els vostres blogs i tenir informació dia a dia... seguiu així!<BR/>(i sobretot als 3 guanyadors espero les vostres cròniques amb pèls i senyals)<BR/>Enhorabona Gemma, ets l'ànima del grup, i tot i que dius que no porta molta feina, només pel fet de tenir l'empenta d'engegar tots aquests saraus ja et mereixes el reconeixement que et demanen els teus companys.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/14981807583705842067noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-65993328966043174192008-07-11T13:26:00.000+02:002008-07-11T13:26:00.000+02:00Ostres, quin detall! M'apuntes pel sorteig, si us ...Ostres, quin detall! M'apuntes pel sorteig, si us plau?!?!?<BR/><BR/>Sé que has tancat el tema però crec que una de les places hauria de ser per a tu, per la teva dedicació ;-)<BR/><BR/>I encara que ell digui que no se'ls mereix, està clar que tots els elogis que fem del David són perquè ho pensem de veritat!gemmahttps://www.blogger.com/profile/01513456488933323293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-23159272258063779612008-07-11T12:04:00.000+02:002008-07-11T12:04:00.000+02:00Gemma,Al Josep no l'apuntis per al sorteig, perquè...Gemma,<BR/><BR/>Al Josep no l'apuntis per al sorteig, perquè ell treballa fora de Barcelona i a les 17 hores no pot arribar.<BR/><BR/>Pel que fa a la crònica, i tant que estem d'acord, la volem amb tots els detalls, que segur que seran molts!.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-79384682822342400342008-07-11T11:10:00.000+02:002008-07-11T11:10:00.000+02:00Moltes gràcies a tots per dir que una plaça ha de ...Moltes gràcies a tots per dir que una plaça ha de ser per mi, però sincerament, no ho crec pas. Organitzar aquestes trobades porta poquíssima feina i ho faig de gust i perquè vull. L'èxit d'aquestes trobades és el bon rotllo que hi ha entre nosaltres i la sort d'haver-nos ajuntat un grupet molt normal i amb l'afició a la cuina que ens uneix. I en tot això jo no hi tinc res a veure! Així que dono per tancada la qüestió ;)<BR/><BR/>Pel que fa a compartir el curs, no sé què dirà el David, crec que seria complicat i potser desvirtuarà una mica la seva idea de premi-sorteig... no us sembla?<BR/><BR/>Bé i ara, organització! ;)<BR/><BR/>Pebbles, li pots dir a l'Àngels? No tins el seu email i no sé si llegeix el blog... A més, ets la única de qui no tinc l'email! Em pots enviar un correu a l'adreça de gmail del blog?<BR/><BR/>Xaro, apunto a te germana!<BR/><BR/>Glòria, apunto al Josep? No m'ha quedat clar si s'apunta o no...<BR/><BR/>Actualitzo la llista: Maria, Manel, Xaro, Laia, Glòria, Txell, Kike i Pebbles.<BR/><BR/>Crec que parlo en nom de tots si fem una demanda prèvia als afortunats: fer crònica del curs i explicar fil per randa totes les classes! Esteu d'acord amb mi?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-75518961591243450502008-07-11T10:45:00.000+02:002008-07-11T10:45:00.000+02:00Quina llàstima no haver pogut venir el divendres p...Quina llàstima no haver pogut venir el divendres passat :(<BR/><BR/>Jo també voto per una plaça per la Gemma sense sorteig.<BR/><BR/>Molta sort a tots als assitents!!!<BR/><BR/>SefaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-31999655023545388222008-07-11T10:16:00.000+02:002008-07-11T10:16:00.000+02:00...pensava que no m'anyorava massa pel fet d'estar......pensava que no m'anyorava massa pel fet d'estar a Londres....pero ara vec que m'he perdut una bona oportunitat...quan torni!!!<BR/>Disfruteu!Marta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-48904073096709685372008-07-11T09:01:00.001+02:002008-07-11T09:01:00.001+02:00Quina ilu!!, esta molt bé. M'apunto. I si s'ha de ...Quina ilu!!, esta molt bé. M'apunto. I si s'ha de compartir cap problema. <BR/><BR/>És tot un detall per part seva aquest oferiment. <BR/>Després miraré la web tal com dius.<BR/>PetonetsPebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-22203864611605312472008-07-11T09:01:00.000+02:002008-07-11T09:01:00.000+02:00Quina ilu!!, esta molt bé. M'apunto. I si s'ha de ...Quina ilu!!, esta molt bé. M'apunto. I si s'ha de compartir cap problema. <BR/><BR/>És tot un detall per part seva aquest oferiment. <BR/>Després miraré la web tal com dius.<BR/>PetonetsPebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-72614564132697489822008-07-11T07:55:00.000+02:002008-07-11T07:55:00.000+02:00Eiii, família! que xulo aquest regal, com ens cuid...Eiii, família! que xulo aquest regal, com ens cuida en David, oi?<BR/>A nosaltres també ens agradaria participar, i com bé dieu, cap problema alhora de compartir, també proposo que una plaça sigui només per a tu, Gemma!<BR/>Petons a tothom!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-41937829305904320502008-07-10T23:11:00.000+02:002008-07-10T23:11:00.000+02:00Buenuuuuuuuuuuuuu....detallazooooooooooo el del Li...Buenuuuuuuuuuuuuu....detallazooooooooooo el del Lienas!!!!...Un dia que no vinc...aissssss!!!! Jo tb crec que hi hauries d'anar tu Gemma, ja que ets la que mous tots aquests cursos!!! Nena nena...i con tu linea directe, no???...Enhorabona a tots els participants!!! Esperaré amb candeletes que qui hi vagi penji totes les receptes (és condició sinequanum per anar!) jeje!!!..<BR/>Feliciats!!!El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.com