tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post7981645584348370154..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Una crema de xocolataGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger55125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-41935056972550713192019-10-01T20:24:07.765+02:002019-10-01T20:24:07.765+02:00L'acabo de fer amb el meu fill i és molt fàcil...L'acabo de fer amb el meu fill i és molt fàcil i molt bona!!!! <br />Mireianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-44046470366386826572010-02-14T11:28:53.930+01:002010-02-14T11:28:53.930+01:00Que interesante, me ha gustado mucho todo lo que e...Que interesante, me ha gustado mucho todo lo que explicas de esta pasteleria, me gusta lo antiguo lo autentico y muchas veces busco en los rincones de Barcelona locales donde el paso del tiempo no haya pasado ... al menos en lo referente a la cocina en general, se supone que todo tiene que evolucionar... pero los sabores no.Montsehttps://www.blogger.com/profile/13309085443199517681noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-4674502144849257992010-02-10T00:29:57.691+01:002010-02-10T00:29:57.691+01:00Ostres Gemma, t´asseguro que estic salivant davant...Ostres Gemma, t´asseguro que estic salivant davant les teves fotos...quina impresió tan forta...la xocolata es veu tan lluenta i així negreta ummmmmm...quin perill...mercis per compartir la recepta!!! petonetsMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-27555164325239858602010-02-08T20:53:54.178+01:002010-02-08T20:53:54.178+01:00OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO gràc...OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO gràcies Gemma.... Es una passada... Quin color... mmm ja m'imagino el sabor.. mmm, l'haig de tastar!!!<br />petons<br /><br />María JoséMaria Joséhttps://www.blogger.com/profile/07753404385344574745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-67582748606070616602010-02-08T17:30:38.239+01:002010-02-08T17:30:38.239+01:00Aquesta sí que és una recepta per a xoco-adictes!!...Aquesta sí que és una recepta per a xoco-adictes!!! Jo tinc la postal de les lioneses, és una iniciativa ben maca la de Baylina!Irisibulahttps://www.blogger.com/profile/02073746405314554161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-27057170182847520292010-02-08T10:56:29.623+01:002010-02-08T10:56:29.623+01:00quin luxe de recepta! més bona impossible!
la comb...quin luxe de recepta! més bona impossible!<br />la combinació amb els crackers l'he trobada molt interessant.<br />pt!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-72336261123099606682010-02-07T07:16:31.070+01:002010-02-07T07:16:31.070+01:00Ana, jo he entès que 200cl són 200ml, eh? Igual qu...Ana, jo he entès que 200cl són 200ml, eh? Igual que a la segona llet, 50cl són 50ml...<br />Cerc que han confós cm cúbic per cl...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-1617096877363189242010-02-06T23:55:44.043+01:002010-02-06T23:55:44.043+01:00Gemma, aquesta recepta no és correcta! jo l'ac...Gemma, aquesta recepta no és correcta! jo l'acabo de fer aquesta tarda i no queda pas així ni de broma. Nosaltres em arribat a la conclusió que la llet primera tindria de posar 20 cl i ells et diuen 200 cl. <br /><br />Ja veuras mirau. Nosaltres tenim xocolata per tota la setmana!! jejeje bueno cap problema demà en repartirem per tots els veïns! ;))la vella carmanyolahttps://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-41589273129643902942010-02-06T00:31:00.157+01:002010-02-06T00:31:00.157+01:00Gemma,
Estic d'acord que l'aval de 110 any...Gemma,<br />Estic d'acord que l'aval de 110 anys és un argument contundent. Però veient les extraordinàries presentacions que has fet, no em cal cap més aval. Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-71545283494707281422010-02-05T21:17:32.118+01:002010-02-05T21:17:32.118+01:00vaya crema gemma seguro que es espectacular, a mi ...vaya crema gemma seguro que es espectacular, a mi me han regalado un libro del chocolate que es pa flipar es tentaciones de chocolate de Arnaud delmontel que es una eminencia, viene una crema de chocolate parecida a esta que es una pasada, con lo cual, de momento no puedo hacer nada solo releer las paginas pero en cuanto pueda volver a cocinar devorare el libro entre los fogones!! besitosKarolina cookisshttps://www.blogger.com/profile/09598153760807149160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-13167283370997556182010-02-05T16:03:24.055+01:002010-02-05T16:03:24.055+01:00Bon dia Gemma,
Aquesta crema t'ha quedat mag...Bon dia Gemma, <br /><br />Aquesta crema t'ha quedat magnífica! et puc asegurar que ja tinc alguna idea pensada per fer-la sevir! <br />Con color negre tant intens! ummm!!<br /><br />Petonets!Laurahttps://www.blogger.com/profile/10236281269116703636noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-21634652400509604552010-02-05T12:03:44.293+01:002010-02-05T12:03:44.293+01:00Oh! el color negre negríssim d'aquesta crema p...Oh! el color negre negríssim d'aquesta crema promet! Gràcies, Gemma!la divinahttps://www.blogger.com/profile/00787244123004562068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-80248299520553123562010-02-05T11:02:11.905+01:002010-02-05T11:02:11.905+01:00Bon dia Gemma
Que sort que et regalen receptes tan...Bon dia Gemma<br />Que sort que et regalen receptes tan antigues.Jo també conserve les de la meua iaia i les de ma mare com si fóra or.Donarà gust provar-la,<br />despres de tants anys fent-la l'èxit és segur.M'han agradat molt les tres versions de presentació,magnifiques les tres.<br />BesetsMesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-13204282071832190032010-02-05T09:22:42.982+01:002010-02-05T09:22:42.982+01:00Quines curiositats... la recepta escrita en unces ...Quines curiositats... la recepta escrita en unces sens dubte mostra que això fa temps que està escrit XD<br /><br />Jo també m'hi apuntaria a sucar els dits, sense cap problema :-)Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-21344170126046368552010-02-05T07:54:37.017+01:002010-02-05T07:54:37.017+01:00Només de veure la xocolata se'm fa la boca aig...Només de veure la xocolata se'm fa la boca aigua, t'han quedat genials les fotos!! A veure si aquest cap de setmana passo per la pastisseria, 110 anys són molts anys!!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51529780513767167852010-02-04T20:40:15.482+01:002010-02-04T20:40:15.482+01:00Genials aquestes postals, desconec aquesta pastiss...Genials aquestes postals, desconec aquesta pastisseria , però ha estat una idea molt bona i atractiva.<br />Moltes gràcies per compartir-ho amb nosaltres, la crema te una lluentor i una presència meravellosa.<br />petonsMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-84456816803821842122010-02-04T19:49:11.863+01:002010-02-04T19:49:11.863+01:00Ondia!!110 anys d'història no ho poden acredit...Ondia!!110 anys d'història no ho poden acreditar molts.. i aquesta crema de xocolata segur que en té part de culpa,... la pròxima vegada que vagi pel passeig de Sant Joan, la buscaré, gràcies per la informació!!Alfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-82709414888915470932010-02-04T19:05:38.383+01:002010-02-04T19:05:38.383+01:00Se me ha abierto el apetito que no veas. Si es que...Se me ha abierto el apetito que no veas. Si es que este dulce provoca y mucho.<br /><br />Besos.Silviahttps://www.blogger.com/profile/10231876975626579818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-77825527642566748262010-02-04T16:09:49.383+01:002010-02-04T16:09:49.383+01:00Mar, a mi també m'agraden molt les receptes am...Mar, a mi també m'agraden molt les receptes amb molta història, tenenun encant especial...<br /><br />Marta, la pastisseria Baylina és de visita obligada, apunta-la a l'agenda per la propera visita!<br /><br />Francesc, ets el rei dels xocoaddictes, je je je... aquesta crema és de vici xocolater total, l'has de fer!!!!<br /><br />Xavier, benvingut a la blogsfera gastronòmica! La xocolata i la sal lliguen moooolt! De fet, és una combinació ben tradicional, jo de petita berenava pa amb oli, sal i xocolata. Tot un clàssic, no?<br /><br />Maria, si et cau a prop, val la pena entrar a can Baylina, i agafa les postals, que hi ha tota la col·lecció ;)<br /><br />Anna, ja la pots afegir directa al spendents. Amb la que em va sobrar faré els embolcalls de pasta fil·lo del David Lienas ;)<br /><br />Massitet, aquest comerços familiars amb tanta història s'han de conservar i donar a conèixer a tothom, oi? Són el que donen encant als pobles, com el forn Masita!!!<br /><br />Elvira, queda brillant i molt fina, prova-la!<br /><br />Eva, per xocoaddictes a tope!!!! Amb els crakers salats queda boníssima, lliga moltíssim.<br /><br />Joan, queda fina fina....<br /><br />Maragda, sucant els dits és com és més bona la crema, je je je... i no cal esperar estar en la intimitat, ;)<br /><br />Ara, les postals són un detallàs i tot un encert per celebrar els 110 anys, oi?<br /><br />Miel, la xocolata amb els quicos lliga mooooolt, és el mateix que amb els cacauets salats que dic jo. Deliciós!<br /><br />Margarida i Anna, feu-la, que us encantarà. És molt fàcil i queda amb una textura fina i un gust molt bo.<br /><br />Maria DOlores, aquests records dè les àvies són un tresor familiar que cal conservar amb molt d'amor...<br /><br />Mercè, haig de confessar que jo també hi vaig sucar els dits, je je je...<br /><br />Tere, quin sort que té la teva cosina!!! I clar, tu també, les psotres de diumenge a casa vostra deuen ser delicioses :)<br /><br />Gemma, aquests deures són per avui mateix, que és molt fàcil i molt bona ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-66020650076937741252010-02-04T13:20:22.462+01:002010-02-04T13:20:22.462+01:00La baba em cau pel costat... quin color! ja m'...La baba em cau pel costat... quin color! ja m'has donat deures. Gràcies.<br />Muas!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-61324125605560453882010-02-04T12:31:31.989+01:002010-02-04T12:31:31.989+01:00Gemma.
Tot lo de la Baylina esta de mort. La meva ...Gemma.<br />Tot lo de la Baylina esta de mort. La meva familia es de Barcelona i una cosina viu devant de la Baylina i sempre prenem postres d'alla.<br />Moltes graciesBoston1955https://www.blogger.com/profile/10295633538610600393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-35086883034747003802010-02-04T03:48:03.261+01:002010-02-04T03:48:03.261+01:00Oh, quin detallàs regalar aquestes receptes amb hi...Oh, quin detallàs regalar aquestes receptes amb història!<br />La xocolata té una pinta... que hi sucaria el dit! ;)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-11372272072720063152010-02-03T23:46:40.987+01:002010-02-03T23:46:40.987+01:00Estes receptes sempre són entranyables , tinc dos ...Estes receptes sempre són entranyables , tinc dos quaderns de la meua iaia molt pareguts a eixe i ho guarde amb un afecte especial.<br />BesosMaria Doloreshttps://www.blogger.com/profile/01200333828413502265noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-60412349785318644472010-02-03T23:09:44.400+01:002010-02-03T23:09:44.400+01:00Ostres Gemma!! quina canya!
Aquesta segur segur q...Ostres Gemma!! quina canya!<br /><br />Aquesta segur segur que la provoooo. I poder la colo a davant de bastantes pendents que tinc ;)<br /><br />Fins demà!la vella carmanyolahttps://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-53496329727622324822010-02-03T23:09:42.720+01:002010-02-03T23:09:42.720+01:00Ostres Gemma!! quina canya!
Aquesta segur segur q...Ostres Gemma!! quina canya!<br /><br />Aquesta segur segur que la provoooo. I poder la colo a davant de bastantes pendents que tinc ;)<br /><br />Fins demà!la vella carmanyolahttps://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.com