tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post792959786762908322..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Llufes de fullGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger45125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-62909661904166405132008-11-20T09:44:00.000+01:002008-11-20T09:44:00.000+01:00Quines cuineres més espavilades, se les veu amb ta...Quines cuineres més espavilades, se les veu amb tant d'interès culinari, els hi has transmes aquesta pasió per la cuina segur. <BR/><BR/> La nostra petita Martina encara no pot fer "pinitos" a la cuina, de moment només ens buida el rentaplats, jejejeje. <BR/>Trobem molt encertats aquests llibres de cuina pels nens, potser demanarem algun títol als Reis.<BR/>Una abraçada molt forta a les tres.Deliciashttps://www.blogger.com/profile/02798985618926407956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-18538371179964756982008-11-18T21:43:00.000+01:002008-11-18T21:43:00.000+01:00Hola Gemma! Quin ambient! Estic d'acord amb tots e...Hola Gemma! Quin ambient! Estic d'acord amb tots els comentaris. Això de que L'Aina i l'Olga n'aprenguin, de fer pastissos NO TE PREU. Endevant.<BR/> Montserrat (VIC)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-10496655205846192932008-11-17T17:58:00.000+01:002008-11-17T17:58:00.000+01:00Núria, a 2 anys no es pot demanar més ;) I la Carl...Núria, a 2 anys no es pot demanar més ;) I la Carla aviat serà una gran ajudant!<BR/><BR/>Nieves, a mis sobrinas les encanta meterse en la cocina... tienen mucha paciencia y poco a poco van aprendiendo, sin darse cuenta, jugando y disfrutando de la cocina... <BR/><BR/>Shitaki, l'Andreu ben aviat et començarà a ajudar a la cuina, només cal que s'ho prengui com un joc i ho trobi divertit ;)<BR/><BR/>Teresa, les meves nebodes tampoc són gaire llamineres, però també fem altres receptes salades que agraden molt. A 17 anys el teu fill ja hauria de començar a fer els menjars ell tot sol, eh? ;)<BR/><BR/>Erundina, aqueste llufes agraden a tots, a grans i a petits, de manera que no dubtis a fer-les, eh?<BR/><BR/>David, quina il·lusió que em fa la teva visita!!!!! El vostre llibre ESTÀ MOLT BÉ! Té receptes molt engrescadores i com que els nens viuen tant les festes de l'any, és una bona manera d'introduir-los a la cuina... Ja estem triant quina serà la propera recepta: no sé si el tronc de Nadal o el tortell de Reis, je je je...<BR/>Felicita a la Carme de part meva, les ilustracions són molt boniques... aquests nens de les llufes es veuen entremeliats de veritat ;)<BR/>I felicitats a tu per la tria de receptes que has fet, és molt encertada!<BR/>Ja veieu que les nenes i les tietes saben aprofitar molt bé el vostre llibre je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-47003571507854143982008-11-17T14:27:00.000+01:002008-11-17T14:27:00.000+01:00Hola Gemma,t'haig de dir que t'han quedat genials!...Hola Gemma,<BR/>t'haig de dir que t'han quedat genials!!!<BR/>L'editora de la galera ens ha enviat a la Cristina i a mi el link al teu blog.<BR/>Celebro que us ho passéssiu tan bé preparant-les.<BR/>Una abraçada... i, de nou... FELICITATS pel blog.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-81965911955678748462008-11-16T21:46:00.000+01:002008-11-16T21:46:00.000+01:00Què és el que no s'ha dit encara? ... no hi ha par...Què és el que no s'ha dit encara? ... no hi ha paraules per descriure aquestes llufes ... el millor serà tastar-les ... jo també les faré.<BR/><BR/>Quines nebodes més eixerides.<BR/><BR/>Gràcies per compartir la recepta!<BR/><BR/>PtnsEGMhttps://www.blogger.com/profile/02869336410541247037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-9725927100187067842008-11-16T20:40:00.000+01:002008-11-16T20:40:00.000+01:00Hola Gemma! al meu fill te 17 anys i sí li agrada ...Hola Gemma! al meu fill te 17 anys i sí li agrada cuinar, però no és massa llaminer... Quand era petit sí ens entreteniem a la cuina fent pastisssos, però qui sèls menjava era jo...<BR/>Fins aviat.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-37914740695676060162008-11-16T10:01:00.000+01:002008-11-16T10:01:00.000+01:00Hola Gemma! enhorabona per aquest post que has fet...Hola Gemma! enhorabona per aquest post que has fet, i felicitacions a les teues nebodes Olga i Maria que son unes excelents cuineres .<BR/>M´han agradat molt les fotos estan guapisimes.<BR/><BR/>El meu fill major Andreu té tres anys i mig, i es posa el delantal i arrima la cadira al banc de la cuina i mira com cuinam, ja bat els ous ,i li dona forma a algunes galetes.<BR/><BR/>Una abraçada .Shitakihttps://www.blogger.com/profile/16999679343658414300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-79614593018940839672008-11-15T20:37:00.000+01:002008-11-15T20:37:00.000+01:00Los pastelillos de hojaldre se ven deliciosos, per...Los pastelillos de hojaldre se ven deliciosos, pero en ésta ocasión que me inspira ternura son las niñas. Están encantadoras ¡tan concentradas ellas en su labor de cocineras! Me ha encantado este post.<BR/><BR/>Un abrazo.nieveshttps://www.blogger.com/profile/09683952122891794599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-20147964991683786752008-11-15T16:09:00.000+01:002008-11-15T16:09:00.000+01:00Jajaj...la veritat es que li donarem un tros de ma...Jajaj...la veritat es que li donarem un tros de massa i que vagi jugant...lo que vull es tenir-li a prop...jeje. A la Carla lo que de moment li agrada es menjar lo que cuina la tieta...jejeje. La gran depen de lo que sigui...jejeje<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-66150301534425736752008-11-15T15:52:00.000+01:002008-11-15T15:52:00.000+01:00Ana y Víctor, ahora ya conocéis mi secreto mejor g...Ana y Víctor, ahora ya conocéis mi secreto mejor guardado... Ciertamente, con estas magníficas aydantes es un lujo meterse en la cocina!<BR/><BR/>Josep, aquestes llufes segur que agraden a tots, No dic el mateix de les de paper, je je je ;)<BR/><BR/>Núria, que dos anys encara és molt petita! Què li faràs fer? Has de tenir una mica més de paciència i esperar almenys fins els 4 anyets, eh?<BR/><BR/>Olles i Somriures, estic segura que seran unes grans cuineres, tenen la curiositat, la paciència i la imaginació tant necesàries a la cuina :)<BR/><BR/>Francesc, si les fas ja m'ho diràs, és una broma ben original, fàcil de fer i, sobretot, boníssima!<BR/><BR/>Anna, el llibre està molt bé, la majoria de receptes són faciletes i molt relacionades amb la festa de l'any que toca: panaellets, crema de st Josep, tortell de reis, mona de pasqua, bunyols... <BR/>Ja has fet els pastissets? El teu marit també s'ha de ficar a la cuina, eh? A poc a poc segur que li acaba agradant ;)<BR/><BR/>Enric, exagerat! ;) Sí que és una pena que es perdin aquestes tradicions tan maques... Avui en dia les bromes encara es fan, però les llufes ja no... Menys tu, és clar, ja t'imagino anant pel carrer amb la llufa a l'esquena i tothom senyalant-te amb el dit fent-se un tip de riure.... I després em dius que no ets un exagerat je je je!<BR/><BR/>Manel, estic ben tranquiil·la, amb aquestes nebodes tan espavilades tinc el relleu assegurat ;)<BR/>I tu també, eh? Que la Lara ja està feta tota una experta!<BR/><BR/>Laia, les llufes queden molt divertides... i per les nebodes, estic segura que seran el millor relleu possible!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-3118835214331904412008-11-15T14:13:00.000+01:002008-11-15T14:13:00.000+01:00Uau! Que divertides!! Tant les llufes com les teve...Uau! Que divertides!! Tant les llufes com les teves nevodes, je je je!! Em sembla que aviat t'agafaran el relleu i nosaltres també podrem gaudir de les seves cuinetes!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51276306336966461652008-11-15T11:59:00.000+01:002008-11-15T11:59:00.000+01:00gemma, veig que l'ensinistrament de les nebodes va...gemma, veig que l'ensinistrament de les nebodes va a bon ritme, cada dia els surt millor. el dia que et cansis de fer el bloc, tindràs assegurat un bon relleu, i a la teva familia no els faltaran mai unes bones postres.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-24624268150344612832008-11-15T02:56:00.000+01:002008-11-15T02:56:00.000+01:00Res tinc en contra de l’anomenada globalització se...Res tinc en contra de l’anomenada globalització sempre i quan aquesta signifiqui un enriquiment, i potser és per això que també valoro tant tot el que forma part de la nostra manera de ser. (Que transcendent, oi?) :)<BR/><BR/>Em sembla, doncs, magnífica la idea de donar forma de pasta a la innocent llufa que jo –i, per favor, guard’am el secret- em penjo (però de paper, eh?) a l’esquena abans de sortir de casa cada any el dia dels Sants Innocents.<BR/><BR/>Aina i Olga: L'enhorabona per aquestes pastes!, i... oi que no exagero gens ni mica si us dic que teniu una tia fantàstica?enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-80958277823779940582008-11-15T01:21:00.000+01:002008-11-15T01:21:00.000+01:00Per cert els pastissets molt bé, jo els hauré d'en...Per cert els pastissets molt bé, jo els hauré d'ensenyar a fer a l'Andreu, que ell de menjar si que en sap i molt però de fer-lo?? ;)) jejeje "que dolentota que sóc!!"la vella carmanyolahttps://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-19210962032513446372008-11-15T01:19:00.000+01:002008-11-15T01:19:00.000+01:00aaahhhh!! doncs es molt bona idea, aquest llibre! ...aaahhhh!! doncs es molt bona idea, aquest llibre! es una manera d'insentivar els nens a fer cosetes. Com es nota que la tieta es mestra!<BR/><BR/>Recordssssla vella carmanyolahttps://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-37651611501799738552008-11-14T22:49:00.000+01:002008-11-14T22:49:00.000+01:00Això sí que és pedagogia pastissera! M'ha encantat...Això sí que és pedagogia pastissera! M'ha encantat aquest post. Potser en faré de llufes per als Sants Innocents. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-79694362337041658612008-11-14T22:18:00.000+01:002008-11-14T22:18:00.000+01:00Que rebona i que divertida aquesta recepta. M'ha e...Que rebona i que divertida aquesta recepta. M'ha encantat. Felicitats per tenir unes nebodetes tan maques i tan salades, ja que si continuen així seran unes bones cuineres. Que bo es compartir en familia.<BR/>Salut!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-57387166099871549232008-11-14T21:40:00.000+01:002008-11-14T21:40:00.000+01:00Gemma, es nota tant que disfrutes cuinant amb les ...Gemma, es nota tant que disfrutes cuinant amb les teves nebodes. De les meves la gran ja m'ha ajudat, peró la petita encara no..Però farà aviat dos anyets i potser aquest Nadal..la deixem enredar a la cuina...jeje. Us has quedat genials!!<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-87721491648147140112008-11-14T21:18:00.000+01:002008-11-14T21:18:00.000+01:00Gemma,Sensacional la recepta. Canvio la meva opini...Gemma,<BR/>Sensacional la recepta. <BR/>Canvio la meva opinió, a partir d'ara, m'agraden les llufes!!<BR/>Es clar que amb aquestes cuineres que t'ajuden ....<BR/>Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-90770672128326144092008-11-14T19:12:00.000+01:002008-11-14T19:12:00.000+01:00¡Hola Gemma!, acabas de descubrirnos el secreto de...¡Hola Gemma!, acabas de descubrirnos el secreto de como eres capaz de hacer unas recetas tan estupendas... ¡tiene unas simpáticas ayudantes!<BR/><BR/>Todos y cada uno de tus platos son a cada cual mejor.<BR/><BR/>Besotes,<BR/><BR/>Ana y Víctor.Caminar sin glutenhttps://www.blogger.com/profile/13369287916338472812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-59736921146549718082008-11-14T17:24:00.000+01:002008-11-14T17:24:00.000+01:00Alaiona, si t'agrada la pasta de full, segur que t...Alaiona, si t'agrada la pasta de full, segur que t'agradaran!<BR/><BR/>Eva, 3 i 4 anys encara són molt petites... però aviat començaran a fer coses totes soles :)<BR/><BR/>Mercè, petites però molt espavilades a la cuina, es nota que no és la primera vegada que s'hi posen...<BR/><BR/>Xaro, em vas trucar just el moment de treure-les del forn, una mica més i ens queden massa torrades, je je je<BR/><BR/>Dolorss, la gran té molta paciènica i la petita és molt llaminera, de manera que entre una cosa i l'altra, es posen a la cuina amb moltes ganes ;)<BR/><BR/>Xènia, amb quin aparell muntes la nata? Jo ho faig amb les varilles elèctriques del túrmix i poso la nata dins una gerra de parets alta... esquitxa però la gerra és prou alta com perquè els esquitxos no s'escapin... A quin recipient poses la nata?<BR/><BR/><BR/>Anna S, he sentit a parlar d'aquestes corbates, però no les he vist ni tastat... L'oloreta del forn mentre es couen és deliciosa ;)<BR/><BR/>Glòria, quina edat tenen les teves nebodes? Es necessita poca paciènica, la pasta de full es talla super ràpid ;) El moment delicat és quan s'agafen les llufes i es podesn sobre la safata del forn, s'ha de fer amb cuidado perquè no es deformin... però això ja ho pots fer tu ;) A veure si t'animes a fer-les!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-72889709906702977122008-11-14T16:26:00.000+01:002008-11-14T16:26:00.000+01:00Jo també me l'apunto per fer-la amb la Bet (la mev...Jo també me l'apunto per fer-la amb la Bet (la meva fillola), la Laia i l'Ona (les seves germanes), encara que no sé si tindran prou paciència amb la plantilla!.<BR/><BR/>Serà qüestió de demanar aquest llibre als Reis.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-11790401745653693802008-11-14T14:39:00.000+01:002008-11-14T14:39:00.000+01:00Quina oloreta devía fer casa teva...mmmm.. ja m'ho...Quina oloreta devía fer casa teva...mmmm.. ja m'ho imagino... de fet, aquestes pastetes em recorden les "corbates de Unquera", que se semblen molt d'aspecte, i de manera de fer, però segurament no deuen ser tant bones com les vostres llufes.Anna S.https://www.blogger.com/profile/11396533381813363879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-18521335612880084342008-11-14T13:32:00.000+01:002008-11-14T13:32:00.000+01:00Hola Gemma! Et volia fer una consulta, ja sé que n...Hola Gemma! Et volia fer una consulta, ja sé que no té a veure amb la recepta. <BR/><BR/>Com puc montar la nata perquè em guanyi volum sense deixar tota la cuina esquitxada? És a dir, sense que em fagi llufa? <BR/><BR/>MOLTES GRÀCIES PER ENDAVANT! Xènia.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-4814050720864461332008-11-14T01:06:00.000+01:002008-11-14T01:06:00.000+01:00quin ambient més dolç és respira a casa teva!!!!!!...quin ambient més dolç és respira a casa teva!!!!!!!<BR/>felicitats a les teves nebodes,(a tu també) ja apunten maneres , seràn com la tieta?dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.com