tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post759089332819050220..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Mossegades Cruixents de XocolataGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-5347303986158339342007-12-11T18:38:00.000+01:002007-12-11T18:38:00.000+01:00Francesc, hauré de provar aquesta recepta... Molte...Francesc, hauré de provar aquesta recepta... Moltes gràcies!<BR/><BR/>Helena i Elena, les meves nebodes són precioses :))))))))))))Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-39800410779252065932007-12-10T10:44:00.000+01:002007-12-10T10:44:00.000+01:00gemma,quines nenes mes boniques,segur que ha sigut...gemma,quines nenes mes boniques,segur que ha sigut un sopar meravellós,un peto.Elena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-48289913227092718602007-12-04T19:23:00.000+01:002007-12-04T19:23:00.000+01:00Acabo de descobrir el teu blog i m'encanta! hi ha ...Acabo de descobrir el teu blog i m'encanta! hi ha tantes receptes que no se per quina començar...<BR/>Les teves nebodetes són molt maques, quina sort que tenen amb aquesta tieta cuinera.<BR/>HelenaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-35158746721826876492007-12-04T07:57:00.000+01:002007-12-04T07:57:00.000+01:00La veritat és que encara no ho entenc massa. De ve...La veritat és que encara no ho entenc massa. De vegades funciona i d'altres no. Coses de la informàtica. Per cert, ací t'envie una recepta de pastís de poma que em van donar fa uns anys en una granja-escola del País Valencià que és molt fàcil de fer i de tast és molt i molt bona. Salutacions. Espere que t'agrade:<BR/>PASTÍS DE POMA<BR/><BR/>INGREDIENTS:<BR/><BR/>1 kg. de pomes blanques "Golden" (en guardem una)<BR/>1 got de sucre<BR/>1 got de farina<BR/>1 got de llet<BR/>2 ous<BR/>1 sobret de rent "Royal"<BR/>mantega o margarina<BR/>melmelada de bresquilla<BR/>cireres confitades roges i verdes (opcional)<BR/><BR/>PREPARACIÓ:<BR/><BR/> Pelem les pomes i les fem a trossets menudets. En un bol les batem en companyia del sucre, la llet i els ous. En estar ben triturat, li afegirem la farina i ho tornarem a batre ben batut.<BR/> Ara, untem un motle desmuntable per a pastissos amb un bon tros de mantega. Abocarem a dins el batut de pomes. <BR/> Pelem ara la poma que havíem reservat abans i la fem a gallons molt prims. Anem col•locant els gallons de poma damunt del batut fent dos camins.<BR/> Encenem el forn a 180º C primer. Col•loquem dins el motle i el posem a coure's. Als deu minuts, abaixem el forn a 160º C. El temps total de cuita ha de ser una mitja hora.<BR/> En estar cuit, es trau el pastís i es "pinta" amb la melmelada de bresquilla, amb l'ajuda d'una cullera.<BR/> Podem decorar el pastís, si volem, amb cireres confitades.<BR/> Quan s'haja refredat, el col•locarem a la nevera. Està més bo si es fa d'un dia per a l'altre. Per saber si s'ha cuit, podem punxar-lo amb una agulla. Si n'ix quasi seca, ja està bo el pastís.<BR/><BR/>Ja em diràs el què.<BR/><BR/>Ja hi som una altra vegada! No hi ha manera de posar el meu nom d'usuari. Em ve al cap la mare i l'àvia del Bill Gates... FrancescAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-59917110401145837642007-12-03T15:48:00.000+01:002007-12-03T15:48:00.000+01:00Francesc, veig que has pogut escriure amb el teu n...Francesc, veig que has pogut escriure amb el teu nom de blogger ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-84963845651930907442007-12-03T15:29:00.000+01:002007-12-03T15:29:00.000+01:00Uala que bona pinta. Hi haurà que provar-ho prompt...Uala que bona pinta. Hi haurà que provar-ho prompte!!<BR/><BR/>BesetsMartahttps://www.blogger.com/profile/09237663784942580920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-13168581854763349302007-12-03T15:16:00.000+01:002007-12-03T15:16:00.000+01:00La veritat és que jo no sóc massa partidari de l'a...La veritat és que jo no sóc massa partidari de l'arròs inflat, però supose que deu estar bo. El vídeo de les teues nebodes és molt graciós. Salutacions.CESChttps://www.blogger.com/profile/07779753044611102396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-10516532694442595142007-12-03T09:36:00.000+01:002007-12-03T09:36:00.000+01:00Ester i N'uria, cuinar amb aquestes nenes es molt ...Ester i N'uria, cuinar amb aquestes nenes es molt divertiti gratificant. Son una delicia!!!!!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-67043646964117195792007-12-03T08:43:00.000+01:002007-12-03T08:43:00.000+01:00Amb aquestes ajudants segur que va quedar un sopar...Amb aquestes ajudants segur que va quedar un sopar bonissim. Les postres semblen facils i molt bones.<BR/>Felicitats per les nebodes!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-73650690818513833822007-12-01T20:13:00.000+01:002007-12-01T20:13:00.000+01:00Ja tinc ganes de que la meva filla sigui més gran ...Ja tinc ganes de que la meva filla sigui més gran per passar tardes com aquesta.<BR/>Felicitats<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-42356585617117951542007-12-01T10:12:00.000+01:002007-12-01T10:12:00.000+01:00Hola Eva! L'arròs inflat és molt fàcil de trobar :...Hola Eva! L'arròs inflat és molt fàcil de trobar :) Per exemple, els cereals per esmorzar de Kellogg's Rice KrispiesGemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-7161293149826236542007-12-01T10:01:00.000+01:002007-12-01T10:01:00.000+01:00Hola Gemma,Ja fa temps que una companya de feina e...Hola Gemma,<BR/><BR/>Ja fa temps que una companya de feina em va fer descobrir la teva pagina web. És un encant. Cada setmana me la miro i sempre hi trobo receptes noves que m'animen a cuinar, tot i que sóc un desastre a la cuina...<BR/>Res, avui em mirava les mossegades cruixents de xocolata i em preguntava d'on es treu l'arròs inflat?<BR/>T'animo a afegir les altres receptes (que no són postres) que deus fer dia si i dia també.<BR/>A reveure!<BR/>EvaAnonymousnoreply@blogger.com