tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post757810875066837924..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Mones, Micos i FarinosesGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger33125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-72350149756959468352009-04-16T16:44:00.000+02:002009-04-16T16:44:00.000+02:00Landayo, vas estar de vacances per la Ràpita????? ...Landayo, vas estar de vacances per la Ràpita????? Quina casualitat :)<br /><br />Massitet, ja els pots dir que tornaré a fer-los una altra visita. Tinc famíla a Mas de Barberans i segur que tornarem a passar uns dies pel Delta. I em vaig quedar amb les ganes de veure´ls a l'obrador treballant alguna recepta dolça, je je je...<br />Moltes gràcies un altre cop, em van acollir molt i molt bé!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-43366625638603952232009-04-16T16:36:00.000+02:002009-04-16T16:36:00.000+02:00Gemmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Què m'has tornat a p...Gemmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!<br />Què m'has tornat a posar la pell de gallina, preciosa! La meva familia està encantada de l'homenatge que els has fet. Ostres, que torno a estar emocionat! Moltes gràcies, de debó!!<br />Molts besets, guappa!Massitethttps://www.blogger.com/profile/07150370160438073128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-15499285237487890822009-04-15T18:25:00.000+02:002009-04-15T18:25:00.000+02:00Ostres, potser ens vem creuar a la Ràpita i jo... ...Ostres, potser ens vem creuar a la Ràpita i jo... sense fixar-me jejje... <br />M'alegro que us hagi agradat!!!<br />A reveureLandayohttps://www.blogger.com/profile/03576249815507590995noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-35783549094114610332009-04-13T20:00:00.000+02:002009-04-13T20:00:00.000+02:00Paco, moltes gràcies pel teu comentari, la Mesilda...Paco, moltes gràcies pel teu comentari, la Mesilda té molta sort que la recolzis tant ara que passa per un mal moment... Dóna-li records i molts ànims de part meva!<BR/>A nosaltres ens agrada molt el turisme gastronòmic i descobrir que tens tota la raó: som germans de cultura, de llengua i de tradicions :)<BR/><BR/>Boston, feia dies que no sabia res de tu... a nosaltres ens va encantar la visita a ca Massita, si mai passes per allà no deixis d'entrar a saludar i a comprar alguna de les llepolies que hi fan :)<BR/><BR/>Raül! Ja he vist pel Facebook que heu estat a London! Ja veus, no ens posem mai d'acord... T'agraden les farinoses? A nosaltres ens han encantat :)<BR/>Hem de quedar, eh? Proposa un dia!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-86038125637910815722009-04-13T11:38:00.000+02:002009-04-13T11:38:00.000+02:00hauràs tornat culturitzada total de la cuina del d...hauràs tornat culturitzada total de la cuina del delta...(potser inclús se t'ha encomanat el parlar :-) A mi després de tants anys...encara no se m'ha encomant però en bueno...)<BR/>Tu pel delta i jo Per londres...no ens posem mai d'acord.<BR/>A veure si finalment quedem per sopar/berenar whatever.<BR/>Au. RaülAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-45408172170669631982009-04-10T22:29:00.000+02:002009-04-10T22:29:00.000+02:00Apa que be que ho passeu. Feia dies que no passeja...Apa que be que ho passeu. Feia dies que no passejaba jo per aqui, vaig a mirar cosetes.<BR/>En massitet estara tant content de veure aquest post.<BR/>TereBoston1955https://www.blogger.com/profile/10295633538610600393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-25630209561658249932009-04-10T20:23:00.000+02:002009-04-10T20:23:00.000+02:00Hola Gemma.Sóc Paco, el marit de Maria (Mesilda).E...Hola Gemma.<BR/>Sóc Paco, el marit de Maria (Mesilda).Estic contestant alguns correus en nom seu perquè ella no disposa ara de molt de temps,ja saps..<BR/>Ens alegrem molt que t'ho passes tan bé.El teu reportatge ha sigut del mes amé i instructiu.Et prenem la paraula per a viatjar per eixes terres,(esperem que prompte),ja que com tu deies les mones d'allí són paregudes a les d'ací,i és per la senzilla raó que la zona on nosaltres vivim va ser repoblada per gent de Lleida i Tarragona i conservem molt de la seua cultura,parlem i tot molt paregut, inclús els nostres cognoms son d'origen català, Soler el de la meua dona i Simó el meu, a mes d´altres com Lluc,Sanz,Albuixech,Tortosa...<BR/>Fa uns anys vam estar en Pont de Suert i tota aquella comarca i estàvem com en casa, la gent ,el vocabulari, les expressions, la gastronomia, parlàvem amb la gent dels pobles i alguns ens preguntaven si érem de la zona, quan els déiem que érem valencians es quedaven agradablement sorpresos.Realment va ser un viatge molt emotiu, tornar al que possiblement foren les nostres arrels. Jo crec que a banda de polítiques malsanes de què si catalans o valencians és innegable que som germans de sang ,de cultura i de llengua, i qui no vullga acceptar-ho ...ells s'ho perden.<BR/><BR/>Be Gemma ja m'he enrotllat massa.<BR/>Gràcies pels ànims amb això de la meua sogra, i esperem que es repose prompte.<BR/>Bessets.Mesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-79646750981535406132009-04-10T16:20:00.000+02:002009-04-10T16:20:00.000+02:00Hola a tohom!!!! Moltes gràcies pels comentaris, a...Hola a tohom!!!! Moltes gràcies pels comentaris, acabo de tornar i m'estic posant al dia :)<BR/><BR/>A TOTS els que no heu tastat les mones de les terres de l'Ebre i de Castelló: estan de mueeeerrtteee! Val la pena fer un viatget fins allà per tastar-les, de veritat!<BR/><BR/>I un consell a tothom: si mai sou a prop de Vinaròs, entreu a saludar al forn Massita, us sentireu acollits com a casa i amb una mica de sort estarna fent coses suculentes a l'obrador.... ;)<BR/><BR/><BR/>Anna de Vinaròs, quina casualitat! Escales i ets aficionada a la pastisseria? Je je je... tenim moltes coses en comú ;) <BR/>Acabo de veure ara el teu mail, llàstima perquè ja he tornat... però per un futur, t'asseguro que em guardo el telèfon i et faig una trucada. Hem gaudit molt de les escalades, teniu unes escoles precioses, amb una roca molt bona i res a envejar a les escoles d'aquí... Ahir vaig conèixer en Josep Barberà, equipador de l'Ermita de la Pietat a Ulldecona, el coneixes? Va ser molt simpàtic i ens va dir que aviat sortirà una guia d'escalada de la zona, fantàstic!<BR/>Espero llegir-te més sovint per aquí a partir d'ara, eh? :)<BR/><BR/>Josep, benvingut al blog, quina il·lusió llegir un comentari teu :)<BR/>Va ser genial trobar-te escalant a Ulldecona, conèixer l'equipador de l'escola és un luxe que no passa cada dia... Felicitats per les vies que heu equipat, us ha quedat una escola preciosa, amb una roca i unes vies excel·lents. Nosaltres hi tornarem segur!<BR/>El 7a "Vinga Maestro" em va deixar molt bon record, he tornat de les vacances amb molt bon sabor de boca. Entre això i les vostres mones de Pasqua han estat unes vacances fantàstiques :)<BR/>Per cert, ja he trobat les ressenyes al teu blog, el proper pas és editar la guia, eh? Vinga, que tots t'ho agraïrem, ànims! :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-24354047709120562182009-04-09T23:54:00.000+02:002009-04-09T23:54:00.000+02:00Hola Gemma! He fet una passejada per el teu blog i...Hola Gemma! He fet una passejada per el teu blog i estic fascinada de les receptes tan bones que fas. Jo tenia una mica de respecte al tema dels dolços, però poc a poc veig que les coses van sortin així que, amb el teu permis, faré alguna d´aquestes delicies.<BR/>Que tinguis unes bones vacances!<BR/>PetonsPILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-67619789362407094192009-04-09T23:50:00.000+02:002009-04-09T23:50:00.000+02:00Ens has de contar quin és el secret per mantenir-s...Ens has de contar quin és el secret per mantenir-se en tant bona forma, menjant el munt de dolços que sovint ens presentes.<BR/>I és que avui he tingut el plaer de veure't encadenar com si res, la "Vinga Maestro", una via amb segell propi d'aquesta bonica escola d'Ulldecona.<BR/>Una abraçada.Josep Barberà.https://www.blogger.com/profile/09869671497387547688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-90981304837863335612009-04-09T16:11:00.000+02:002009-04-09T16:11:00.000+02:00Estimada, hola!! quin homenatge que has fet a l'am...Estimada, hola!! quin homenatge que has fet a l'amic Massitet, ens ha fet molta gràcia, veure totes les fotos, i llegir tota la teva crònica. Tenim un país meravellós, amb unes menges extraodinàries. Un petó bonica!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-18188237071972195972009-04-08T23:55:00.000+02:002009-04-08T23:55:00.000+02:00Això si que és viure l'intens treball dels obrador...Això si que és viure l'intens treball dels obradors. Quina sort. Salut!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-69973213259656179342009-04-08T23:16:00.000+02:002009-04-08T23:16:00.000+02:00A mi també m'hauria agradat entrar a l'obrador de ...A mi també m'hauria agradat entrar a l'obrador de la Messita i de Sant Antoni: quina bona olor que hi devia fer! I tots els pans acabats de treure del forn, o les farinoses i les mones... quina delícia!<BR/>A veure si acompanya una mica més el temps i acabes de passar uns bons dies de vacances. <BR/>A reverure!Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-67168333510194847452009-04-08T21:37:00.000+02:002009-04-08T21:37:00.000+02:00Ei....quina sorpresa! Per terres tarragonines...mo...Ei....quina sorpresa! Per terres tarragonines...molt bones aquestes farinoses! Disfruteu al màxim de les vacances!<BR/>PtntsMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-69383521899725346322009-04-08T21:27:00.000+02:002009-04-08T21:27:00.000+02:00Gemma, Quina sort poder gaudir d' aquestes vacance...Gemma, <BR/>Quina sort poder gaudir d' aquestes vacances!...I ben complertes: visites gastronòmiques, escalada...<BR/>Jo no havia sentit parlar mai dels micos i les farinoses, m' ha sorprés una mica...És certque a cada lloc, la sev tradició.<BR/>Que acabis de gaudir molt de les vacances i fins aviat.<BR/>ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-62586121586708688272009-04-08T18:56:00.000+02:002009-04-08T18:56:00.000+02:00Una bona tria anar cap al sud :)Que ho passeu molt...Una bona tria anar cap al sud :)<BR/>Que ho passeu molt i molt bé, que de moment ja veig que heu fet feina.bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-13004698905504325572009-04-08T18:43:00.000+02:002009-04-08T18:43:00.000+02:00Gemmaaaaaaaa!! jaja! Quina gràcia! Sóc de Vinaròs,...Gemmaaaaaaaa!! jaja! Quina gràcia! Sóc de Vinaròs, escalo, i he anat moltissimes voltes a Rocablanca i a Ulldecona. Rocablanca m'encantaaaa. Ara he dit, vaig a vore el blog de la Gemma, a vore si ha posat alguna recpeta de mones i em trobo això, jeje!He fet varies voltes postres teues i t'he preguntat alguna cosa als comentaris, que sempre has contestat. Res, espero que disfruteu molt per aquesta zona!! T'envio un mail en la meua adreça de correu i amb el meu telèfon. Si necessiteu qualsevol cosa ja ho sabeu. Escalar...doncs no se molt bé que farem aquests dies, ja que el temps...però en principi demà a escalar, encara que no se on.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-90562795592194608622009-04-08T14:37:00.001+02:002009-04-08T14:37:00.001+02:00Gemma, que us ho passeu molt bé!!! qué cosas tan b...Gemma, que us ho passeu molt bé!!! qué cosas tan bones que esteu menjant!<BR/>PetonsMartahttps://www.blogger.com/profile/06657648314970754619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-28792577194805827402009-04-08T14:37:00.000+02:002009-04-08T14:37:00.000+02:00Realment el forn Massita és visita obligada pel bl...Realment el forn Massita és visita obligada pel blocaire gastronòmic que passi per Vinaròs!!! Quina pinta que té tot.Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-461238793373751362009-04-08T13:38:00.000+02:002009-04-08T13:38:00.000+02:00Que be que us ho monteu, i jo aqui treballant, grr...Que be que us ho monteu, i jo aqui treballant, grrrrrrrrrrrARAhttps://www.blogger.com/profile/14794929575973764352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-91243066912897481392009-04-08T10:44:00.000+02:002009-04-08T10:44:00.000+02:00hola que interessant deu haver estat la visita a l...hola que interessant deu haver estat la visita a l'obrador no? es d'aquells llocs que sino hi tens una ocasió especial no hi pots accedir ... <BR/>Acabeu de gaudir de les vacances de SEtmana Santa i millor deixem la conversa sobre el temps per un altre dia ....<BR/><BR/>Petonets amb un toc de comi<BR/>marMARhttps://www.blogger.com/profile/07247371368063864893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-25025559093841428542009-04-08T10:34:00.000+02:002009-04-08T10:34:00.000+02:00Hola GemmaQuan disfrutem dels teus viatges gastron...Hola Gemma<BR/><BR/>Quan disfrutem dels teus viatges gastronòmics, sempre aprenen tantes i tantes coses, que passeu una bona Pasqua. <BR/>Deliciosos aquests dolços, esperem que t'animis a preparar-los. un petonet i fins a la tornada.Deliciashttps://www.blogger.com/profile/02798985618926407956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-78573792464988709792009-04-08T02:40:00.000+02:002009-04-08T02:40:00.000+02:00Gemma, que bé que us ho passeu entre escalades, vi...Gemma, que bé que us ho passeu entre escalades, visites turístiques, gastronòmiques, relax... Espero que el temps us acompanyi!<BR/>Gràcies per apropar-nos tots aquests dolços tan típics i que no coneixia!<BR/>Les farinoses semblen fàcils de fer! A veure si aconsegueixes la recepta i ens les fas! ;)<BR/>Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-9264090414818683852009-04-08T00:15:00.000+02:002009-04-08T00:15:00.000+02:00Noia! quina bona vida! El meu fillol més gran és d...Noia! quina bona vida! <BR/>El meu fillol més gran és de per aquella zona, bé de Castellò tocant a Catalunya, però de mare Barcelonina i jo en comptes de comprar-li la típica mona d'allà sempre he fet exportació de la d'aquí a les comarques de Girona. <BR/>Lo dolent es que amb el seu padrí ens fem un lio sobre qui a de regalar que! <BR/>Que cada zona es un món en aquest tema! <BR/>Disfruta de les vacances que nosaltes les disfrutarem amb tu veient les teves fotos! <BR/>Petons!Laurahttps://www.blogger.com/profile/10236281269116703636noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-74269974858722795542009-04-07T23:40:00.000+02:002009-04-07T23:40:00.000+02:00Caram! Això és "La cuina de casa se'n va de gira"...Caram! Això és "La cuina de casa se'n va de gira"... un crònica de vacances. Bona setmana!Joanhttps://www.blogger.com/profile/12565605507951624240noreply@blogger.com