tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post6346964909564603900..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Mona de PasquaGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-24029946229360413392010-03-17T20:09:33.813+01:002010-03-17T20:09:33.813+01:00Hola Gema,
Com faries la mona per a un diabetic? ...Hola Gema, <br />Com faries la mona per a un diabetic? Es que m'han demanat una i la veritat no se com he de fer.<br />M'agrada molt el teu blog i disculpa el meu català que encara es molt pobre.<br />Petonets<br /><br />NievesAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-89493234233543220742009-04-10T19:44:00.000+02:002009-04-10T19:44:00.000+02:00Hola, potser aquest comentari ja és de calaix, per...Hola, potser aquest comentari ja és de calaix, però per si de cas jo ho comento per si hi a alguna persona que tampoc hi cau. <BR/><BR/>Quan feu la crema de rovell, NO HI POSEU SUCRE MORENO, perquè no queda groga, sinó d'un tó marronós que no entra massa bé pels ulls. <BR/><BR/>Res més! xènia.Xènianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-70899783202696431062009-04-02T16:37:00.000+02:002009-04-02T16:37:00.000+02:00Hola Laia, ara entenc més bé la pregunta. A les pa...Hola Laia, ara entenc més bé la pregunta. A les pastisseries hi posen gelatina, no pas almívar, i això fa que els quedi molt brillant. Però és una gelatina especial (no la típica de cua de peix que utilitzem a casa...). <BR/>A casa, ens hem de conformar que no quedi ni tan groga (sense colorant groc) ni tan brillant :(Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-64929696738204793342009-04-01T16:10:00.000+02:002009-04-01T16:10:00.000+02:00Em refereixo, a com ho fas perqué la crema de "cob...Em refereixo, a com ho fas perqué la crema de "cobertura" et quedi tan brillant. Merci per respondre tan ràpid.<BR/><BR/>LaiaVid i Laiahttps://www.blogger.com/profile/07447612736489277553noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-36990909253796306542009-04-01T09:57:00.000+02:002009-04-01T09:57:00.000+02:00Hola Laia, m'alegro que t'hagis decidit a escriure...Hola Laia, m'alegro que t'hagis decidit a escriure. Quina sort que té el teu fillol, les mones casolanes sempre són més bones ;)<BR/>L'almívar el poso al pa de pessic abans d'escampar la crema o la melmelada, així queda més humit i no tan sec... Quan dius per sobre, què vols dir?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-35131369282558430932009-03-31T19:09:00.000+02:002009-03-31T19:09:00.000+02:00Gemma, ja fa força temps que segueixo el teu blog ...Gemma, ja fa força temps que segueixo el teu blog però mai hi havia escrit! Estic preparant la mona per el meu fillol i m'he decidit per fer-la de crema com la teva, voldria saber si un cop repartida la crema hi afegeixes almívar per sobre. Moltes gràcies, i segueix així.<BR/><BR/>Laia<BR/>Espai cuinaVid i Laiahttps://www.blogger.com/profile/07447612736489277553noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51666543850950111542008-03-22T09:54:00.000+01:002008-03-22T09:54:00.000+01:00Sara, el truc del pa de pessic sense llevat és mun...Sara, el truc del pa de pessic sense llevat és muntar bé els rovells amb el sucre i muntar bé les clares a punt de neu. Quan les incorporis, fes-ho amb compte perquè no s'abaixin. I el forn l'has de tenir ja preescalfat i no obrir-lo durant tota la cocció. No hi ha mes secrets... Per muntar les clares i els rovells jo faig servir el túrmix amb l'accessori de les varilles, va molt millor i no et canses tant :)<BR/><BR/>Anomim, la crema de yema la tens en un enllaç a la recepta. És del blog d'en Carlos Valencia, i surt boníssima!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-58197561604300114412008-03-16T20:55:00.000+01:002008-03-16T20:55:00.000+01:00hola m'agaradaria saber d'on treeure la crema de y...hola m'agaradaria saber d'on treeure la crema de yema??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-16453290611084260742008-03-05T15:08:00.000+01:002008-03-05T15:08:00.000+01:00Em dic Sara i ja fa temps que segueixo les recepte...Em dic Sara i ja fa temps que segueixo les receptes del teu blog. Ara que s'acosten les vacances de Pasqua i és temps de Mones m'agradaria preguntar-te com fas pujar el pa de pessic. L'he provat de fer i em queda molt primet, no hi afegeixes llevat. Com ho fas perquè et quedi una mona ben esponjosa? Moltes gràcies!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-86334128843576811792007-09-23T09:19:00.000+02:002007-09-23T09:19:00.000+02:00Ostres Pietat! Ens hem creuat els comentaris!! Jo ...Ostres Pietat! Ens hem creuat els comentaris!! Jo t'estava contestant a les galetes blanc i negre i t'he preguntat per aquest pastís... I mentrestant ja m'has contestat aquí! Je, je, quina casualitat...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-28754962945475464772007-09-23T09:16:00.000+02:002007-09-23T09:16:00.000+02:00Diumenge passat vaig fer aquest pastis ja que era ...Diumenge passat vaig fer aquest pastis ja que era l'aniversari i el sant dels meus fills. Vaig fer dues versions, un amb crema i l'altre amb xocolata, tots dos van tenir molt èxit.<BR/><BR/>PiedadAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-28846059873046387552007-04-19T15:38:00.000+02:002007-04-19T15:38:00.000+02:00Moltes gràcies, Gemma!Ja crec que sé com és...Hele...Moltes gràcies, Gemma!<BR/><BR/>Ja crec que sé com és...<BR/><BR/>HelenaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-65353623574997059072007-04-19T15:13:00.000+02:002007-04-19T15:13:00.000+02:00Hola Helena!Mona de Sara és com diem a casa meva l...Hola Helena!<BR/>Mona de Sara és com diem a casa meva la típica mona de mantega... No sé si es diu ben bé així...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-62951342484687128612007-04-18T16:39:00.000+02:002007-04-18T16:39:00.000+02:00Podries dir-me què és la sara? Mai no ho havia sen...Podries dir-me què és la sara? Mai no ho havia sentit, això.<BR/><BR/>Quina bona pinta que té aquesta mona teva! Felicitats a la teva fillola per tenir una padrina tan dolça i tan manetes!<BR/><BR/>HelenaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-44895291103412857792007-04-16T09:15:00.000+02:002007-04-16T09:15:00.000+02:00Mmmmm! Estaba muy muy buena :-)))Mmmmm! Estaba muy muy buena :-)))Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-89090172996388676342007-04-15T21:42:00.000+02:002007-04-15T21:42:00.000+02:00Impresionadito que me has dejado...¡Menudo resulta...Impresionadito que me has dejado...<BR/><BR/>¡Menudo resultado final!...<BR/><BR/>Y lo buena que debería estar, ¿qué?<BR/><BR/>Un saludo...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15571825118961356550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-56214532076742376582007-04-12T10:27:00.000+02:002007-04-12T10:27:00.000+02:00Hola Boston!M'encanten les tradicions :-)He vist l...Hola Boston!<BR/>M'encanten les tradicions :-)<BR/>He vist les teves mones i també tan quedat fantàstiques!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-36791862769762455002007-04-11T21:48:00.000+02:002007-04-11T21:48:00.000+02:00Que boniques que son les nostres tradions, t'ha qu...Que boniques que son les nostres tradions, t'ha quedat fantastica.<BR/>Salutacions.Boston1955https://www.blogger.com/profile/10295633538610600393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-85951512071577499392007-04-10T16:11:00.000+02:002007-04-10T16:11:00.000+02:00Boníssima! i em quedo curt! Recomano a tothom prov...Boníssima! i em quedo curt! Recomano a tothom provar de fer-la.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-62744304760667325702007-04-10T15:14:00.000+02:002007-04-10T15:14:00.000+02:00Muchas gracias Milcolores!La verdad es que estaba ...Muchas gracias Milcolores!<BR/>La verdad es que estaba muy rica :-)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-56986876115248390252007-04-10T10:44:00.000+02:002007-04-10T10:44:00.000+02:00¡¡Eres una artista!! Ni la pastelería que hay cerc...¡¡Eres una artista!! Ni la pastelería que hay cerca de mi casa luce unas tartas como esta. ¡¡Felicidades!! ^_^milcoloreshttps://www.blogger.com/profile/15545114648631899849noreply@blogger.com