tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post5621166659449915476..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Mousse d’AvellanaGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger45125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-58701640682332893672008-07-19T12:16:00.000+02:002008-07-19T12:16:00.000+02:00Més que la marca, deu ser la mida... compara si és...Més que la marca, deu ser la mida... compara si és més petita la mandarín que la vahiné i ja tenim la resposta! <BR/>No conec la mandarin... on la compres?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-65799029891089832372008-07-18T20:27:00.000+02:002008-07-18T20:27:00.000+02:00Gràcies, suposo que haurà estat la marca de la gel...Gràcies, suposo que haurà estat la marca de la gelatina, amb aquesta recepta que has provat y reprovat en tantes versions, està clar que el "fallo" (no se escriure això en català) ha estat meu.<BR/>Provaré amb les de vahiné, jo utilitzo mandarín. ¡¡MAI MES! JAJAJAAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-55918236942965931652008-07-18T10:16:00.000+02:002008-07-18T10:16:00.000+02:00Alicia, t'he contestat al teu blog ;)Alicia, t'he contestat al teu blog ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-11138953290074284192008-07-17T11:43:00.000+02:002008-07-17T11:43:00.000+02:00Ja està aquí la pesada...Gemma he fet dos pastisso...Ja està aquí la pesada...Gemma he fet dos pastissos d'aquest tipus i cap de les dues he encertat la gelatina, no qualla bé, hem de prende-la semi congelada perquè aguanti el tipus ben tieseta. La teva estava a temperatura ambient?<BR/>Em pareix tan bona la idea aquesta, que tinc rabia de no conseguiro.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-13183551472789499762008-07-04T19:43:00.000+02:002008-07-04T19:43:00.000+02:00Gracies!!Gracies!!Alicia (canelona)https://www.blogger.com/profile/14962927573164444469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-1696659376715922232008-07-02T09:27:00.000+02:002008-07-02T09:27:00.000+02:00Anna, tens raó, l'avellana i el cafè lliguen moltí...Anna, tens raó, l'avellana i el cafè lliguen moltíssim! I ara a l'estiu, un cafè amb gel després de dinar es posa fenomenal! La rosa no l'he feta jo, eh? Ja m'agradaria ;)<BR/><BR/>Ro, si t'agrada el gelat d'avellana, no dubtis i des aquesta mousse... El pont de St. Joan el vam aprofitar a tope!!!<BR/><BR/>Snur, com diu l'Arguiñano: "no en gorda el comer, engorda el sofá!" Hi estic totalment d'acord, fer activitat física és molt sa i et fa sentir millor, no trobes?<BR/>Clar que no té perque ser escalar... ;)<BR/><BR/>Anna, espero no arribar tard a respondre't... si el motlle no és de silicona, potser no et serà tan fàcil de desemmotllar, però jo tinc un truco: congelo la mousse i congelada es desemmotlle millor! Després la deixo a la nevera que es descongeli a poc a poc i queda perfecte ;). Però si fas postres, val la pena que et compris algun motlle de silicona... li treuràs molt rendiment, de veritat!<BR/><BR/>Ali, ja he vist les boletes al teu postre de llimona, quina casualitat! Les dues textures són a causa del motlle...<BR/><BR/>Jaume, a Cavallers vam disfrutar molt i de temperatura s'estava de conya! Això sí, sempre buscant ombra, que allà el sol apreta molt! L'escalada en adherència té les seves cosetes, és una tècnica molt diferent al que estem acostumats... però s'ha de provar tot, no?<BR/><BR/>Jb, tu també eres a Cavallers??? Impressionant la gentada que ens vam aplegar allà sense voler, no? Em sembla que no vam escalar junts, però ara mateix passo a mirar les fotos del blog, potser surto de lluny ;)<BR/><BR/>Ana y Víctor, seguro que conoceis Cavallers, verdad? Es un valle precioso!<BR/>La mousse es ideal para celíacos... teneis que probarla, es fácil y fresquita está riquísima!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-75767655470710933522008-07-01T21:26:00.000+02:002008-07-01T21:26:00.000+02:00Vemos que lo habeis pasado estupendamente en el Va...Vemos que lo habeis pasado estupendamente en el Valle de Boi donde además habeis escalado con satisfación.<BR/><BR/>Respecto a la receta de esta mousse tiene una pinta estupenda y además perfecta para nosotros, así que tomamos nota.<BR/><BR/>Besotes,<BR/><BR/>Ana y Víctor.Caminar sin glutenhttps://www.blogger.com/profile/13369287916338472812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-55999241550002895342008-07-01T19:00:00.000+02:002008-07-01T19:00:00.000+02:00holaaacaram, caram, sembla que aquest pont estavem...holaaa<BR/><BR/>caram, caram, sembla que aquest pont estavem tots a cavallers escalant jejeje<BR/><BR/>encara ens haurem vist, sense saber ho<BR/><BR/>he penjat unes fotillos al meu blog del cap de setmana per alla, mira que no surtis a alguna d'amagat<BR/><BR/>v'sssjb500.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/12063442344199693516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-70354877182066456702008-07-01T14:38:00.000+02:002008-07-01T14:38:00.000+02:00Ei Gemma, quin èxit que tens!!! no m'extranya amb ...Ei Gemma, quin èxit que tens!!! no m'extranya amb les exquisiteses tan ben presentades que ens ofereixes, salivera tinc!<BR/>No he escalat mai a Cavallers i me n'esteu fent entrar ganes, ha de ser fantàstic, i a mes amb menys calor que aquí baix, vaja calor vàrem passar baixant de Narieda aquest diumenge.<BR/>A veure si ens veïem al Gimnàs.Jaumegrimphttps://www.blogger.com/profile/02573880652655919420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-28784178483341123982008-06-30T22:21:00.000+02:002008-06-30T22:21:00.000+02:00He de copiar-te aquesta mousse, encara que sigui a...He de copiar-te aquesta mousse, encara que sigui amb un altre gust, m'encanta quan utilitzes gelats per a les postres, ahir vaig fer un postre de llimona ben facilet i m'ha recordar aquest, ben semblant la decoració i el fet <BR/>és que aquestes boletes vesteixen molt, jajjaja<BR/><BR/>Ah! s'ha quedat amb dos textures diferents o és un efecte òptic???Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-22518063138255409722008-06-29T11:01:00.000+02:002008-06-29T11:01:00.000+02:00He provat de fer el mousse i crec que serà molt bó...He provat de fer el mousse i crec que serà molt bó, només tinc un problema com desmotllar-lo perque no es trenqui. Sóc molt fidel a les teves receptes i he de dir que sempre he quedat molt bé amb elles. Et dono les gràcies per les delicies que comparteixes amb tots nosaltres.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-81886057059201074922008-06-29T00:26:00.000+02:002008-06-29T00:26:00.000+02:00A veure...Lo primer, la mousse és espectacular..De...A veure...Lo primer, la mousse és espectacular..De veritat, ets una profesional. Les fotos una passada...Pero ara entenc, perque una noia que li agraden tan els dolços, està tan estupènda i forta...Clar l'escalada...jeje. Molt maco tot..Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-71567967179103980592008-06-28T22:54:00.000+02:002008-06-28T22:54:00.000+02:00Quina recepta més bona! me l'apunto perquè últimam...Quina recepta més bona! me l'apunto perquè últimament m'he aficionat al gelat d'avellana i m'entusiasma, a més el mascarpone és boníssim. I a veure si m'atreveixo a fer coca com la que vas fer l'any passat, la de brioche. <BR/><BR/>Quin pont més ben aprofitat eh?Rohttps://www.blogger.com/profile/15491612873873846716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-37905485799190820852008-06-28T14:53:00.000+02:002008-06-28T14:53:00.000+02:00Hola Gemma!! Les mousse venen molt de gust tot l'a...Hola Gemma!! Les mousse venen molt de gust tot l'any, i el gust de l'avellana seguit d'un cafetó ve molt de gust. Quina rosa!! Ets una artista! Fins aviat!Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-10685440304373663162008-06-28T10:52:00.000+02:002008-06-28T10:52:00.000+02:00Divina, ja tinc ganes de saber com t'ha sortit la ...Divina, ja tinc ganes de saber com t'ha sortit la coca per St. Pere... la faràs per aquest vespre, oi? Molta sort!!!!!<BR/><BR/>Maria, no sé pas si tindré temps de fer la coca per aquesta nit :( Però no passar res, a casa no ens fa falta cap gran excusa per menjar coca, ja la faré un altre dia ;)<BR/><BR/>Xaro, tens un cunyat escalador? Ja veus, surten escaldors per tot arreu... és una afció molt bonica, i menys perillosa del que sembla a primera vista, de veritat!<BR/><BR/>Enric, je je je, si tens vertigen, malament rai per escalar! La baixada de falles va ser preciosa, en directe impressiona molt, no entenc com no es cremen... Fa molt bonic veure el camí de foc des de lluny i en primer pla com llencen les falles al foc.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-21943765433496251202008-06-28T03:07:00.000+02:002008-06-28T03:07:00.000+02:00Doncs a mi, només veient, i de passada!, la fotogr...Doncs a mi, només veient, i de passada!, la fotografia d'aquell xicot penjat a la paret -Oh!, i tan tranquil que s'hi està ell, oi?-, ja m'ha vingut vertigen... Veus?, en canvi, la de la baixada de les falles ja és tota una altra cosa (ha de ser preciós veure-ho!), i ja no et dic res de la fotografia de la mousse!enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-38339753805126219522008-06-27T23:07:00.000+02:002008-06-27T23:07:00.000+02:00Gemma, no sé com t'atreveixes a escalar! El meu cu...Gemma, no sé com t'atreveixes a escalar! El meu cunyat també si dedica, però jo tants sols de pensar-ho ja m'entra el pánic.<BR/><BR/>La mousse genial, com tot el que fas. Tinc tal acumulació de receptes per fer!!!<BR/>Un petó<BR/>Xaroxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-38885150231898173412008-06-27T21:16:00.000+02:002008-06-27T21:16:00.000+02:00m'ha robat el cor amb l'ingredient (des del meu pu...m'ha robat el cor amb l'ingredient (des del meu punt de vista), imprescindible... no et sembla que el mascarpone és l'únic formatge queda bé absolutament a tots els postres, tot i donar-los un toc diferent???Sarahttps://www.blogger.com/profile/12312436996915630068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-75874807272933239672008-06-27T19:13:00.000+02:002008-06-27T19:13:00.000+02:00Ui, perdona, que l'anonim era jo...Ui, perdona, que l'anonim era jo...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-48714063327301071922008-06-27T19:12:00.000+02:002008-06-27T19:12:00.000+02:00Res Gemma, que tal com ets tu, et sortirà una boni...Res Gemma, que tal com ets tu, et sortirà una bonissima coca de Sant Pere, segur.<BR/>I com sempre, bonic, fàcil i saboros tot allò que proposes.<BR/>Un peto i fins la nova trobada...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-70806542758731034282008-06-27T17:46:00.000+02:002008-06-27T17:46:00.000+02:00Sí, sí, mirava la teva foto, mirava la meva coca i...Sí, sí, mirava la teva foto, mirava la meva coca i... mareta meva, quina diferència! Buàaaa! No res, la de Sant Pere la faré a mà i llestos! :)la divinahttps://www.blogger.com/profile/00787244123004562068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-13403711087295163142008-06-27T17:43:00.000+02:002008-06-27T17:43:00.000+02:00Eva, la rosa és més maca que bona... ja passa amb ...Eva, la rosa és més maca que bona... ja passa amb les decoracions, oi? Però cap problema, treus la rosa i de cap al pastís!<BR/>Encara no tinc el descobrir cuina del juliol, és la pega de ser subscriptor... arriba abans al quiosc que a casa i cada vegada haig de vèncer la temptació de comprar-lo directament (tot i que algun tinc repetit, cosa que vol dir que a vegades caic a la temptació). Em sembla que me'n vaig corrents a comprar-lo! Us reconeixeu a la foto? Deu ser molt petita...<BR/><BR/>Ruben, ha estat un St. Joan diferent, però que segur que recordaré durant molt de temps. La vall de Boí és preciosa i l'escalada a Cavallers és espectacular!<BR/><BR/>Francesc, ja veus que ens hem dedicat una mica a fer els "sargantanes" ;)<BR/><BR/>Parella Vermella, ja teniu el Descobrir? Què tal????? Encara tinc pendent la recepta de juny, aquest cop quasi que no hi seré a temps, entre la revetlla de St. Pere i les coques de llardons...<BR/><BR/>Gemma de Vic, la Vall de Boí és preciosa tot l'any, cada estació de l'any té el seu encant... I per esquiar-hi, és un dels meus destins preferits. Jo també surto ara mateix a buscar el Desobrir Cuina ;)<BR/><BR/>Ma Jesús, bienvenida al blog! Gracias por decidirte a poner un comentario :) Te han gustado las cocas? Ahora mismo me paso por tu blog para degustarlas ;)<BR/><BR/>Divina, crec que precisament el problema va ser aquest, fer servir la panificadora... pel que expliques al blog, és l'única diferència de com ho vaig fer jo, si no tens thermomix jo ho faria a mà, de panificadores no en sé gens. Potser et podrà ajudar algú dels que en té i passa per aquí :( Si vas al vincle veuràs una foto de la coca abans d'entrar al forn, a mi em va pujar MOLTÍSSIM durant l'estona de repòs (mira les cireres, les vaig posar a dalt i després del llevat queien pel costat!)<BR/><A HREF="http://lacuinadecasa.blogspot.com/2007/06/coques-de-sant-joan.html" REL="nofollow">Coca</A> <BR/><BR/>Gracias Su, viniendo de una gran cocinera como tu, el comentario me hace muchísima ilusión :)<BR/><BR/>Myriam, porta gelat però l'has de deixar descongelar, eh? D'aquesta manera pots aconseguir una mousse amb el gust que vulguis, és molt fàcil! <BR/><BR/>Tranki, quina il·lusió que em fa el teu comentari! Un escalador infiltrat en un blog de cuina... je je je!!! Tens tota la raó , de fanatisme i de frikis n'hi ha a tot arreu :)<BR/>Ja he vist pels teus comentaris (mitja bloggosfera estava allà a Cavallers!) que preguntes per la casacada a l'Afrikan Wall, però no m'hi vaig fixar... la veritat és que rajava aigua per tot arreu, era impressionant, no ho havia vist mai tan moll. No m'estranyaria que encara fos molla :(<BR/>Vam conèixer en Luichy! Vaig flipar, és tot un personatge :) Ens va portar a la Conchinchina, brutal, vies de pura adherència de 55 metres! Quina energia que té, vam fer parella de cordada i em vaig passar el dia traient la llengua intentant seguir el seu ritme :)<BR/>Efectivament, mai havia escalat en granit (vull dir esportiva, sí crestes i tal) i és una escalada molt diferent! Ja ganes de tornar-hi, em van quedar pendents llocs mítics com l'Antro o la mateixa Afrikan Wall... però aquest cop a fer via llarga!<BR/>Un petó a l'Arnauet de part meva ;)<BR/><BR/>Tere, moltes gràcies per fer una entrada al teu blog fent-me propaganda ;) Ànims amb el teu blog, ja veuràs que és molt gratificant!<BR/><BR/>Jesús, precisament, he arribat al teu blog a través de la Tere i és impressionant! L'he trobat molt interessant, divers, interactiu i segur que seguiré amb atenció. I segur que si et descobreixen alguns dels blogers culinaris que passen per aquí, ells també et seguiran amb atenció ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-35948391247442578612008-06-27T17:06:00.000+02:002008-06-27T17:06:00.000+02:00Gràcies per la visita.Mousse d'avellana! ummmm!Gràcies per la visita.<BR/>Mousse d'avellana! ummmm!Jesús M. Tibauhttps://www.blogger.com/profile/17707570395715687473noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-33036280190809529782008-06-27T15:45:00.000+02:002008-06-27T15:45:00.000+02:00Fa molt temps que et segueixo i tot i que deixo po...Fa molt temps que et segueixo i tot i que deixo pocs comentaris avui ho faig perquè he creat un blog i voldria compartir alguna de les teves receptes aquesta m'ha encantatMiusehttps://www.blogger.com/profile/17395797466296656620noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-2503281746197048812008-06-27T14:30:00.000+02:002008-06-27T14:30:00.000+02:00HOW HOW HOW GEMMA!Quina gracia......he llegit els ...HOW HOW HOW GEMMA!<BR/><BR/>Quina gracia......he llegit els comentaris dels amics i só "guai el tema escalada..per cert i la coca aquella que tal i bla bla bla.." hahhaha! molt bo..m'ha confirmat el fanatisme no es crea ni es destrueix, es transforma..són comentaris semblants als dels blogs de escalada en versió cuina..enlloc de "passos" la gent pia ingredients i prova de fer receptes...<BR/><BR/>I CAVALLERS QUÊ TAL? hehehe..<BR/><BR/>res tu, que passava per aqui pèrquè he anat perseguint a tota la troupe que hi vau ser aquest cap de setmana, de cara a obtenir info sobre la situació ( seca-mullada) de un pany on tinc un projecte que vull provar..fotre'm 6 hores de cotxe per arribar allà i trobar-lo mullart seria una putada..però ja improvitzarem..el Luichy m'ha comentatq ue vau ser a la Conchinchina..també hi ha la Xina i "el Japón" tots a distancies i situacions semblants en el mapa que aquets llocs..curiosa manera de anomenar els sectorets...<BR/><BR/>Jo ja friso per l'Afrikan Wall on hi tinc la MAUMAU a punt de caramel...a veure si esta seca i la puc catar.<BR/><BR/>¿No havieu tastat mai el granet? No hi ha qui t'entengui, amb la "grapa" i elastiucitat que tens és LA TEVA ROCA! Entre els bons i propers seguros del Luichy i les teves capoacitats aqui encadenes 7b's i 7b+'s fijo!!<BR/><BR/>Apasiau, a veure si ens veiem algun dia ( ara amb la familia anem sempre escopetejats, que l'arnau ja és autònom i li hem de posar un xip que se'ns escapa)<BR/><BR/>Deeeeewww!TRankihttps://www.blogger.com/profile/03918722356648676406noreply@blogger.com